Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Oryginalne ZJ | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
stewardessa Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Messi. Liczba postów : 587 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Oryginalne ZJ Pią Mar 02, 2012 7:48 am | |
| Niedawno natknęłam się na prawdziwy oryginał : http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=3122332 A wy? Macie jakieś oryginały? | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Oryginalne ZJ Pią Mar 02, 2012 10:01 am | |
| Kiedyś przegladając sprzedaże, chyba parafka/dorcis ( no po prostu nie pamiętam,ale to nie ma żadnego znaczenia ) sprzedawała konia ze Znikniętym Złotym Jabłkiem,który miał 6 kopii. Osobiście aż takich rzadkich koni nie posiadam,które mają tak mało kopii. Jak tak patrzę na te wszystkie maści to zastanawiam się czy nie zrobić czegoś podobnego skoro takie maści przechodzą do głosowania. | |
| | | stewardessa Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Messi. Liczba postów : 587 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Oryginalne ZJ Sob Mar 03, 2012 4:02 am | |
| Hmmm a czy ta czarownica, no wiecie, ta popularna bardzo maść nie była zniknięta? | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Oryginalne ZJ Sob Mar 03, 2012 4:56 am | |
| Widziałam u kogoś oryginał bez żadnych kopii na sprzedażach. Był to koń - bazgrołek z maścią, którą narysowało 5-letnie dziecko. Miałam ubaw po pachy, jak zobaczyłam cenę tego "cuda"... 20 kuponów . Osobiście nie dałabym nawet jednego, ale może znalazł się jakiś koneser awangardy, który pokusił się na to "dzieło" | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Oryginalne ZJ | |
| |
| | | | Oryginalne ZJ | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|