Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Braki w sklepach OJ

Go down 
+2
wizna1
Hella
6 posters
AutorWiadomość
Hella
Już coś wie
Hella

Liczba postów : 214

Braki w sklepach OJ Empty
PisanieTemat: Braki w sklepach OJ   Braki w sklepach OJ I_icon_minipostSro Kwi 27, 2011 2:25 pm

Po ostatnich zamianach w sklepach OJ są straszne pustki ceny poszły tragicznie w górę a na stanie i tak nic nie ma. Zmiany ogólnie są fajne tylko szkoda że te rzeczy są strasznie niedostępne. Nie chodzi tylko o prysznice ale praktycznie nic nie można dostać.

Pomyślałam sobie żeby napisać petycję na kontakt pod którą podpisało by się trochę osób o zwiększenie dostaw boksów SE i DH, dużych łąk, szklarni, strachów i pryszniców. I obniżenie cen na to wszystko (nie drastycznie tylko trochę).
Co wy na to? Ja jako pomysłodawczyni wysłała bym petycje a ileś tam osób by się pod nią podpisało. Jeśli to kompletnie do bani to lepiej żebym się teraz o tym dowiedziała Very Happy
Powrót do góry Go down
wizna1
Raczkujący
wizna1

Liczba postów : 65

PisanieTemat: Re: Braki w sklepach OJ   Braki w sklepach OJ I_icon_minipostSro Kwi 27, 2011 3:01 pm

"Ileśtam" osób nie wystarczy, dla Owlientu to jest gruba kasa (przelewy, smsy na kupony), daj se siana że tak powiem z tą petycją ;]
Powrót do góry Go down
Tirrathee
Już coś wie
Tirrathee

Nick w grze : Tirrathee
Liczba postów : 119

PisanieTemat: Re: Braki w sklepach OJ   Braki w sklepach OJ I_icon_minipostSro Kwi 27, 2011 3:44 pm

Spróbujmy, może przynajmniej zauważą, że ktoś poza dojnymi krowami gra w Howrse i wkrótce dojdzie do momentu, gdy gracze zaczną kasować konta, bo hodowla przestała być opłacalna.

Ceny mogą zostać najwyżej wyzerowane, bo ich wahania zależą nie od administratora serwera, tylko od popytu. Im szybciej produkt jest wykupiony, tym szybciej cena leci w górę.

A ja kiedyś powiększałam boksy do 16m za 9 000 Equus z hakiem. Mamono, miej litość -.-
Powrót do góry Go down
http://nitjsefni.tumblr.com
Trafia
Nowy
Trafia

Liczba postów : 39

PisanieTemat: Re: Braki w sklepach OJ   Braki w sklepach OJ I_icon_minipostCzw Kwi 28, 2011 6:57 am

Też mi się to nie podoba. Wycofali króliki które tyle zbierałam. Teraz mam kilkaset tysięcy equus w OJ, ale nie mam na co ich wydać, bo ani większe boksy ani prysznice nie są dostępne. :I Ja bym poparła taką petycje.
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

PisanieTemat: Re   Braki w sklepach OJ I_icon_minipostCzw Kwi 28, 2011 8:56 am

Co fakt to fakt.. Jednak widzę, że regularnie są uzupełniane zapasy, tylko trzeba trafić Very Happy Jedynie co, to z tym łajnem jest bez sensu. Raz musiałam z 15 razy klikać, żeby zatwierdzono pasującą ilość :p
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
Hella
Już coś wie
Hella

Liczba postów : 214

PisanieTemat: Re: Braki w sklepach OJ   Braki w sklepach OJ I_icon_minipostCzw Kwi 28, 2011 10:09 am

Czyli generalnie pomysł nie jest jakiś kompletnie poroniony. Napiszę zaraz tą petycje i zacznę zbierać graczy. Może chociaż liczba dostaw się zwiększy.
Powrót do góry Go down
przemo17136
Nowy
przemo17136

Liczba postów : 21

PisanieTemat: -_-   Braki w sklepach OJ I_icon_minipostNie Maj 29, 2011 10:36 am

Liczba dostaw- tak. Cena- nie.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Braki w sklepach OJ   Braki w sklepach OJ I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Braki w sklepach OJ
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» GRA - Howrse.de karty w sklepach! - 4 marzec 2013 (server niemiecki)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: