Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Braki w sklepach OJ | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Hella Już coś wie
Liczba postów : 214 Dołączył : 23/04/2011
| Temat: Braki w sklepach OJ Sro Kwi 27, 2011 2:25 pm | |
| Po ostatnich zamianach w sklepach OJ są straszne pustki ceny poszły tragicznie w górę a na stanie i tak nic nie ma. Zmiany ogólnie są fajne tylko szkoda że te rzeczy są strasznie niedostępne. Nie chodzi tylko o prysznice ale praktycznie nic nie można dostać. Pomyślałam sobie żeby napisać petycję na kontakt pod którą podpisało by się trochę osób o zwiększenie dostaw boksów SE i DH, dużych łąk, szklarni, strachów i pryszniców. I obniżenie cen na to wszystko (nie drastycznie tylko trochę). Co wy na to? Ja jako pomysłodawczyni wysłała bym petycje a ileś tam osób by się pod nią podpisało. Jeśli to kompletnie do bani to lepiej żebym się teraz o tym dowiedziała | |
| | | wizna1 Raczkujący
Liczba postów : 65 Dołączył : 24/04/2011
| Temat: Re: Braki w sklepach OJ Sro Kwi 27, 2011 3:01 pm | |
| "Ileśtam" osób nie wystarczy, dla Owlientu to jest gruba kasa (przelewy, smsy na kupony), daj se siana że tak powiem z tą petycją ;] | |
| | | Tirrathee Już coś wie
Nick w grze : Tirrathee Liczba postów : 119 Dołączył : 26/04/2011
| Temat: Re: Braki w sklepach OJ Sro Kwi 27, 2011 3:44 pm | |
| Spróbujmy, może przynajmniej zauważą, że ktoś poza dojnymi krowami gra w Howrse i wkrótce dojdzie do momentu, gdy gracze zaczną kasować konta, bo hodowla przestała być opłacalna.
Ceny mogą zostać najwyżej wyzerowane, bo ich wahania zależą nie od administratora serwera, tylko od popytu. Im szybciej produkt jest wykupiony, tym szybciej cena leci w górę.
A ja kiedyś powiększałam boksy do 16m za 9 000 Equus z hakiem. Mamono, miej litość -.- | |
| | | Trafia Nowy
Liczba postów : 39 Dołączył : 12/04/2011
| Temat: Re: Braki w sklepach OJ Czw Kwi 28, 2011 6:57 am | |
| Też mi się to nie podoba. Wycofali króliki które tyle zbierałam. Teraz mam kilkaset tysięcy equus w OJ, ale nie mam na co ich wydać, bo ani większe boksy ani prysznice nie są dostępne. :I Ja bym poparła taką petycje. | |
| | | CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re Czw Kwi 28, 2011 8:56 am | |
| Co fakt to fakt.. Jednak widzę, że regularnie są uzupełniane zapasy, tylko trzeba trafić Jedynie co, to z tym łajnem jest bez sensu. Raz musiałam z 15 razy klikać, żeby zatwierdzono pasującą ilość :p | |
| | | Hella Już coś wie
Liczba postów : 214 Dołączył : 23/04/2011
| Temat: Re: Braki w sklepach OJ Czw Kwi 28, 2011 10:09 am | |
| Czyli generalnie pomysł nie jest jakiś kompletnie poroniony. Napiszę zaraz tą petycje i zacznę zbierać graczy. Może chociaż liczba dostaw się zwiększy. | |
| | | przemo17136 Nowy
Liczba postów : 21 Dołączył : 11/03/2011
| Temat: -_- Nie Maj 29, 2011 10:36 am | |
| Liczba dostaw- tak. Cena- nie. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Braki w sklepach OJ | |
| |
| | | | Braki w sklepach OJ | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach