Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Szukam taniego trenera koni! | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Evangeline Już coś wie
Liczba postów : 267 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Szukam taniego trenera koni! Sob Mar 03, 2012 3:19 am | |
| Szukam trenera koni do pełnego wytrenowania tego ogiera i tej klaczki. Moje wymagania: Gracz musi mieć 10 pkt. Karmy Gracz najlepiej żeby miał 80 dni stażu, jeśli już to ponad 55 Gracz musi być uczciwy... Wiem że stawiam trochę wysokie wymagania, ale zależy mi na tych koniach i chcę je po treningu z powrotem. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Szukam taniego trenera koni! Sob Mar 03, 2012 4:04 am | |
| 1. ktoś cie przekręcił i to nieźle. 2. konie mają zaczęte treningi dlatego mają takie um. 3. nigdy nie kupuj takich koni 4. do ilu niby mają te konie dojść |
| | | Evangeline Już coś wie
| Temat: Re: Szukam taniego trenera koni! Sob Mar 03, 2012 4:46 am | |
| Thx za dobre rady, ale... 1. Nikt mnie nie przekręcił, ogiera kupiłam kiedy miał kilka godzin a klaczkę sama wyhodowałam 2. Treningi zaczęłam sama, ale nie mam czasu żeby całkiem je wytrenować 3. Dla mnie z niewytrenowanymi jest największa zabawa 4. A ja mam wiedzieć? Im więcej, tym lepiej | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Szukam taniego trenera koni! Sob Mar 03, 2012 4:50 am | |
| tzn. ile byś chciała. i ile płacisz przede wszystkim |
| | | Evangeline Już coś wie
| Temat: Re: Szukam taniego trenera koni! Nie Mar 04, 2012 2:40 am | |
| Ile chcesz minimalnie? Napisz mi tu a zobaczę czy mogę dać tę sumę. Jeśli nie, będziemy negocjować | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Szukam taniego trenera koni! | |
| |
| | | | Szukam taniego trenera koni! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|