| Koń by Natusia:) | |
|
+3Clockvise Beauty Sunny Natusia:) 7 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Natusia:) Już coś wie
Liczba postów : 195 Dołączył : 14/09/2011
| Temat: Koń by Natusia:) Nie Mar 04, 2012 11:23 am | |
| Mam tutaj jeszcze niedokończonego konia. Spoglądnijcie i proszę dajcie mi jeszcze jakieś podpowiedzi co dalej z nim zrobić może coś pozmieniać, zupełnie się nie orientuję (póki co pracuje w gimpie) | |
|
| |
Beauty Sunny Nowy
Liczba postów : 27 Dołączył : 16/01/2012
| Temat: Re: Koń by Natusia:) Nie Mar 04, 2012 11:27 am | |
| Grzywa powinna być trochę bujniejsza. Rzuć na konia jakieś cienie, a te czarne plamy trochę złagodź, bo ogólnie koń jest rozmazany. Nogi są strasznie krzywe. Przyciemnij kopyta. | |
|
| |
Clockvise Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Clockvise Liczba postów : 675 Dołączył : 27/12/2011
| Temat: Re: Koń by Natusia:) Nie Mar 04, 2012 11:30 am | |
| Ma potencjał Wydłuż mu trochę szyję i dopracuj łeb | |
|
| |
| Temat: Re: Koń by Natusia:) Nie Mar 04, 2012 11:32 am | |
| - Beauty Sunny napisał:
- Grzywa powinna być trochę bujniejsza. Rzuć na konia jakieś cienie, a te czarne plamy trochę złagodź, bo ogólnie koń jest rozmazany. Nogi są strasznie krzywe. Przyciemnij kopyta.
Z tymi krzywymi nogami to wiem niestety nie posiadam tabletu i zupełnie nie wiem jak mam zrobić te cienie itp.. | |
|
| |
zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: Koń by Natusia:) Nie Mar 04, 2012 12:06 pm | |
| Zrób bardziej okrągły kuferek i jak to Sunny powiedziała, to zrób bujniejszą grzywę, oraz popraw łatki. | |
|
| |
CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Koń by Natusia:) Nie Mar 04, 2012 11:37 pm | |
| mi się konik podoba. spróbuj może dodać cienie? | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Koń by Natusia:) Pon Mar 05, 2012 2:17 am | |
| Dla mnie byłoby wszystko ok, tylko szyja jest stanowczo zbyt krótka i daje wrażenie głowy przyrośniętej do grzbietu. | |
|
| |
Agura Już coś wie
Liczba postów : 299 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Koń by Natusia:) Pon Mar 05, 2012 7:29 am | |
| oj! zupełnie niestety to się nie nadaje. Bez światłocienia, krzywe... szczerze mówiąc to wygląda trochę... jak z painta | |
|
| |
| Temat: Re: Koń by Natusia:) Pon Mar 05, 2012 9:31 am | |
| - Agura napisał:
- oj! zupełnie niestety to się nie nadaje. Bez światłocienia, krzywe... szczerze mówiąc to wygląda trochę... jak z painta
Tak wiem dlatego liczę na podpowiedzi trochę już nad nim popracowałam i nie wygląda już jak tutaj zrobiłam cienie poprawiłam łeb i zrobiłam kopytka jak będzie gotowy to go tu wstawię | |
|
| |
| Temat: Re: Koń by Natusia:) Pon Mar 05, 2012 9:33 am | |
| A i jeszcze taki dodatek sam kształt konia jest wzięty z tego zdjęcia co na moim avatarze | |
|
| |
Agura Już coś wie
Liczba postów : 299 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Koń by Natusia:) Pon Mar 05, 2012 10:00 am | |
| czy ja wiem... raczej nie można ściągać linerów ze zdjęć bo to grozi czymś tam... (nie doczytałam XD) lepiej zrobić własną fotkę konia albo poprosić kogoś o zrobienie lineratu. Przynajmniej nie będzie w tedy krzywy | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Koń by Natusia:) Pon Mar 05, 2012 10:06 am | |
| - Agura napisał:
- czy ja wiem... raczej nie można ściągać linerów ze zdjęć bo to grozi czymś tam... (nie doczytałam XD) lepiej zrobić własną fotkę konia albo poprosić kogoś o zrobienie lineratu. Przynajmniej nie będzie w tedy krzywy
Nie wiem, kto miałby przyczepić się do konia w kłusie. Każdy koń kłusujący z profilu wygląda tak samo. Cały widz polega wyłącznie na ułożeniu nóg w danej fazie kłusu... | |
|
| |
| Temat: Re: Koń by Natusia:) Pon Mar 05, 2012 10:14 am | |
| - Sakura0001 napisał:
- Agura napisał:
- czy ja wiem... raczej nie można ściągać linerów ze zdjęć bo to grozi czymś tam... (nie doczytałam XD) lepiej zrobić własną fotkę konia albo poprosić kogoś o zrobienie lineratu. Przynajmniej nie będzie w tedy krzywy
Nie wiem, kto miałby przyczepić się do konia w kłusie. Każdy koń kłusujący z profilu wygląda tak samo. Cały widz polega wyłącznie na ułożeniu nóg w danej fazie kłusu... To znaczy było tak że kiedyś sobie przerysowałam konia, i miałam zdjęcie tego rysunku który potem był w komputerze a potem przerysowałam do do gimpa więc raczej nie powinni się czepiać | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Koń by Natusia:) | |
| |
|
| |
| Koń by Natusia:) | |
|