Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Dokonanie nr. 85

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
Ayame
Przyjaciel Zagrody
Ayame

Nick w grze : Emi99
Liczba postów : 776

Dokonanie nr. 85 Empty
PisanieTemat: Dokonanie nr. 85   Dokonanie nr. 85 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 7:37 am

W tym dokonaniu muszę kupić konia ze 100 BLUP. Nie mam zamiaru wydawać na takiego kasy, gdyż nie przyda mi się do niczego oprócz wypełnienia zadania. Byłabym ogromnie wdzięczna gdyby znalazł się ktoś tak miły i "pożyczył" takiego konika, a mianowicie wystawił na zarezerwowanych za 500 eq, a ja za 10 dni odsprzedałabym go za tą samą cenę. Nie mam najmniejszego zamiaru nikogo oszukać, a jedynie zatwierdzić dokonanie, dlatego nie ma się czego obawiać - rumaka z pewnością oddam. Najwyżej trzeba będzie mi o tym przypomnieć, jak każdemu może mi to wylecieć z głowy. Liczę na Waszą pomoc Smile
Powrót do góry Go down
Star-x3
ZAGRODZIANIN
Star-x3

Nick w grze : Star-x3
Liczba postów : 2045

Dokonanie nr. 85 Empty
PisanieTemat: Re: Dokonanie nr. 85   Dokonanie nr. 85 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 7:55 am

posiadam takiego, odezwij sie na howrse
Powrót do góry Go down
http://gwiazdkax3.deviantart.com/
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

Nick w grze : Paulax9
Liczba postów : 1176

Dokonanie nr. 85 Empty
PisanieTemat: Re: Dokonanie nr. 85   Dokonanie nr. 85 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 7:57 am

Ja również takowego posiadam. ( :
Napisz.
Powrót do góry Go down
http://ourstories.mojeforum.net/
Sponsored content

Dokonanie nr. 85 Empty
PisanieTemat: Re: Dokonanie nr. 85   Dokonanie nr. 85 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Dokonanie nr. 85
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach