Witajcie.Otóż rozpoczęła działalność pracownia o nazwie "Graffic Plane":
Prezentacje:Jednoramkowa: 20 000 equus, Woda Młodości, Lonża Boreasza, feniks, niedostępny towarzysz •
OtwarteWieloramkowa: 50 000 equus, Róg Obfitości, smok, Klepsydra Kronosa, Kupon •
ZamknięteZe stojącym tłem: 100 000 equus, Kamień Filozoficzny, dowolny Zestaw, 2 Kupony •
OtwarteAvatary:Zwykłe: 3 000 equus, Złote Ostrogi, Zwój Plutona, Fortuna Krezusa •
OtwarteOzdobne: 5 000 equus, Czarna Orchidea, Muśnięcie Filotes, Chmurka •
OtwarteWycinane: 10 000 equus, 2x Czarna Orchidea, 2x Chmurka, Lira Apolla, Strzała Artemidy •
OtwarteRuchome zwykłe: 10 000 equus, Czarna Orchidea, Chmurka, Lira Apolla, 2x Muśnięcie Filotes •
OtwarteRuchome ozdobne/wycinane: 15 000 equus, Woda Młodości, 2x Chmurka, Krew Meduzy, Strzała Artemidy •
OtwarteSkładasz zamówienie pisząc tu lub na PW:
Prezentacje:1. Typ
2. (Tylko w wieloramkowej lub ze stojącym tłem)Ilość ramek
3. Kolorystyka
4. Coś na temat czcionki, np. ozdobna, komiksowa, odręczna i czy ma być zmiękczona, z cieniem itp.
5. Linki do zdjęć/o czym mają być
6. W czym płacisz
7. Jak chcesz to jakieś ozdoby
Istnieje możliwość poprawienia, wysyłam ci wtedy zabezpieczoną wersję, jak ci się podoba, to płacisz, a ja wysyłam ci "odbezpieczoną"
.
2. (Przy ruchomym)Ilość klatek
3. (Przy ozdobnym)Jakie ozdoby, np. zdjęcie w kółku
4. Coś o czcionce, np. odręczna, grafitti
5. Kolorystyka
6. Czym płacisz
Tak samo jak przy prezentacjach, możesz żądać poprawy, wysyłam zabezpieczoną wersję, płacisz, wysyłam gotową
WYJĄTKI: Gdy masz więcej niż ja dni stażu, mogę wysłać pierwsza.
Przykłady avatarów (oczywiście gotowe są bez tego paska):
Oczywiście można płacić czym innym, niż jest wymienione, ale należy to ze mną uzgodnić
W miarę czasu będą się pojawiały nowe przykłady avatarów i prezentacji
Zapraszam do zadawania pytań i zamawiania,
stewardessa