Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?

Go down 
+53
calledonia
karina127
Kai Shouri
Nevarra
Evelynek
wiola9786
Malto
Nika346
Moon :3
Takashiro
Nefra01
amorkowa
Athi
XX_lero
Cocaine
avrilka
Ayashi
gabriela żołądź
Kuilu
sajgon
koniara25000
Aglyss
korane
Ayame
Narkotyka
katty88888
zαbαvεcкαα
weila123
Anett1906
Sheila86
ewww4
Broszka
koziorożec
Rose666
Star-x3
Mikim7
Jowiszowa14
Pati...xd
ana0000000000
EveDallas
Lubelak
Ejli
Sakura
Sathilia
Majka
CzekoBoom
Hoping.
Diana375.
LadyArvena
Kikyo22
gwiazda2002
hanka1998
Philipek
57 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

W którym miesiącu się urodziłeś?
Styczeń
Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 Empty11%Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 Empty
 11% [ 10 ]
Luty
Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 Empty8%Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 Empty
 8% [ 7 ]
Marzec
Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 Empty4%Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 Empty
 4% [ 4 ]
Kwiecień
Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 Empty10%Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 Empty
 10% [ 9 ]
Maj
Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 Empty12%Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 Empty
 12% [ 11 ]
Czerwiec
Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 Empty8%Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 Empty
 8% [ 7 ]
Lipiec
Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 Empty11%Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 Empty
 11% [ 10 ]
Sierpień
Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 Empty6%Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 Empty
 6% [ 6 ]
Wrzesień
 8% [ 7 ]
Październik
Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 Empty10%Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 Empty
 10% [ 9 ]
Listopad
Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 Empty9%Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 Empty
 9% [ 8 ]
Grudzień
Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 Empty5%Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 Empty
 5% [ 5 ]
Wszystkich Głosów : 93

Poll closed

AutorWiadomość
Cocaine
Raczkujący
Cocaine

Liczba postów : 61

Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?   Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 I_icon_minipostWto Mar 20, 2012 12:12 pm

W maju najwięcej ludzi, a ja się właśnie 14 maja urodziłam. Dość się fajnie złożyło, bo moja koleżanka 4 maja ma ur. i obchodzimy to święto razem ; ).
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?   Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 6:15 am

Jak fajnie,pomyśleli o mnie xD
KLIK
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
zαbαvεcкαα
Przyjaciel Zagrody
zαbαvεcкαα

Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?   Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 6:20 am

Philipek napisał:
Jak fajnie,pomyśleli o mnie xD
KLIK

No, no kwietniaku.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?   Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 12:54 pm

Ja mam:
Tygrys
Żywioł: Drewno o.O
Pora roku: Zima
Szczęśliwa liczba: 7 (sprawdziło się :p)
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?   Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 12:57 pm

25 kwiecień.
Powrót do góry Go down
XX_lero
Przyjaciel Zagrody
XX_lero

Nick w grze : Giwera
Liczba postów : 592

PisanieTemat: Re: Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?   Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 1:33 pm

A ja 18 marca
Powrót do góry Go down
Athi
Jedną nogą w ZM
Athi

Nick w grze : Foxtrot
Liczba postów : 534

PisanieTemat: Re: Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?   Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 2:05 pm

Ja 4 kwietnia, chiński zna zodiaku chyba tygrys
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1028468
gwiazda2002
Przyjaciel Zagrody
gwiazda2002

Nick w grze : gwiazda2002
Liczba postów : 1473

PisanieTemat: Re: Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?   Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 2:11 pm

Sakura napisał:
W Japonii cyfra 4 jest uznawana za złowróżebną Wink. Japończycy jak ognia wystrzegają się jej podobnie, jak w Europie za pechową uważa się liczbę 13 Razz. Dla mnie to totalna bzdura, jak wszystkie inne zabobony, ale na chwilę obecną tak właśnie jest i mam nadzieję, że w miarę szybko uda się to z ludzi wykorzenić Razz Zabobon liczby 13 powstał od daty rzezi na Zakonie Templariuszy w piątek 13 października 1307 r., do której przyczynił się Król Francji Filip IV Piękny (tak na marginesie, nie widzę podstaw ku temu, aby nadawać mu taki przydomek Laughing), aby pozbyć się zobowiązań w postaci długu zaciągniętego u Templariuszy Razz. Nie wiem tylko, dlaczego po dziś dzień ta data i liczba napawa ludzi lękiem, skoro wydarzenie z tego dnia miało miejsce ponad 700 lat temu Razz.

heh ja też mam szczęsliwa liczbe 4 Very Happy
a 13 to u mnie i mojej mamy szczęście - moja mama zawsze w piątek 13 miała farta heh Very Happy
a ja jak pojechałam na zieloną szkołe to miałam pokój nr. 213 dziewczyny mówiły że mamy pecha a każdy mówił że mamy drugi najlepszy pokój w hotelu :d
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?   Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 3:17 pm

gwiazda2002 napisał:
Sakura napisał:
W Japonii cyfra 4 jest uznawana za złowróżebną Wink. Japończycy jak ognia wystrzegają się jej podobnie, jak w Europie za pechową uważa się liczbę 13 Razz. Dla mnie to totalna bzdura, jak wszystkie inne zabobony, ale na chwilę obecną tak właśnie jest i mam nadzieję, że w miarę szybko uda się to z ludzi wykorzenić Razz Zabobon liczby 13 powstał od daty rzezi na Zakonie Templariuszy w piątek 13 października 1307 r., do której przyczynił się Król Francji Filip IV Piękny (tak na marginesie, nie widzę podstaw ku temu, aby nadawać mu taki przydomek Laughing), aby pozbyć się zobowiązań w postaci długu zaciągniętego u Templariuszy Razz. Nie wiem tylko, dlaczego po dziś dzień ta data i liczba napawa ludzi lękiem, skoro wydarzenie z tego dnia miało miejsce ponad 700 lat temu Razz.

heh ja też mam szczęsliwa liczbe 4 Very Happy
a 13 to u mnie i mojej mamy szczęście - moja mama zawsze w piątek 13 miała farta heh Very Happy
a ja jak pojechałam na zieloną szkołe to miałam pokój nr. 213 dziewczyny mówiły że mamy pecha a każdy mówił że mamy drugi najlepszy pokój w hotelu :d

Gwiazdko, zabobon liczby 13 to zwykła bzdura Smile. Podobnie, jak czarne koty, drabiny, itd. Smile. Akurat miałam do czynienia z całym czarnym kociakiem i był taki kochany, pieszczoch z niego był niesamowity Smile. Niestety, był... Już go nie ma, zginął pod kołami samochodu Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

Nick w grze : amorkowa
Liczba postów : 2307

PisanieTemat: Re: Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?   Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 I_icon_minipostPon Mar 26, 2012 12:48 am

Sakura- wtedy co moja babcia Very Happy
A ja 17 stycznia obchodzę rocznicę urodzenia się Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2562520
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?   Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 I_icon_minipostPon Mar 26, 2012 12:54 am

http://www.numerologiachinska.pl/horoskop-chinski/twoj-znak/?d=25&m=4&y=1998

A to ja Very Happy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?   Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 I_icon_minipostPon Mar 26, 2012 12:57 am

5 lutego Wink
Powrót do góry Go down
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

PisanieTemat: Re: Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?   Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 I_icon_minipostCzw Sie 09, 2012 2:15 am

Urodziny: 17 styczeń 1999 r.
Żywioł: Ziemia Very Happy
Znak zodiaku: Jedn... znaczy, Koziorożec Laughing
Chiński znak zodiaku: Tygrys Wink
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?   Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 I_icon_minipostCzw Sie 09, 2012 2:27 am

14 marzec Very Happy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?   Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 I_icon_minipostCzw Sie 09, 2012 3:31 am

12 kwiecień 8-)
Powrót do góry Go down
Nefra01
Przyjaciel Zagrody
Nefra01

Nick w grze : Nefra01
Liczba postów : 1522

PisanieTemat: Re: Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?   Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 I_icon_minipostCzw Sie 09, 2012 3:38 am

23 września - pierwszy dzień jesieni Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1602864
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?   Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 I_icon_minipostCzw Sie 09, 2012 3:43 am

nadia.amorek napisał:
Urodziny: 17 styczeń 1999 r.
Żywioł: Ziemia Very Happy
Znak zodiaku: Jedn... znaczy, Koziorożec Laughing
Chiński znak zodiaku: Tygrys Wink
Skąd wiesz np. jaki masz chiński znak zodiaku? ;o
Też tak chce! Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Takashiro
Jedną nogą w ZM
Takashiro

Nick w grze : Cougar
Liczba postów : 530

PisanieTemat: Re: Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?   Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 I_icon_minipostCzw Sie 09, 2012 4:25 am

2 listopad.Mam żywioł Wody =D
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2306218
Raczkujący

Nick w grze : Moon :3
Liczba postów : 98

PisanieTemat: Re: Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?   Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 I_icon_minipostCzw Sie 09, 2012 8:44 am

18 luty. I jestem spod wodnika, a w chińskim, to ze smoka.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1967690
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?   Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 I_icon_minipostCzw Sie 09, 2012 9:52 am

Jeśli oto chodziło to sprawdziłam sobie w wikipedii i wyszło,że jestem spod znaku królika i żywiołu Ziemi o0 Jeśli oto chodziło Razz KLIK
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Nika346
W skromnych progach Zagrody
Nika346

Nick w grze : Nika346
Liczba postów : 445

PisanieTemat: Re: Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?   Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 I_icon_minipostCzw Sie 09, 2012 12:45 pm

09.09.1998r. - czyli urodzinki równo za miesiąc Smile
Znak zodiaku: Panna
Żywioł: Ziemia
Chiński znak zodiaku: Tygrys
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1009743
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?   Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 I_icon_minipostCzw Sie 09, 2012 2:00 pm

Moja data urodzin: 07.07.1978... szkoda, że nie rok wcześniej, wtedy miałabym komplet siódemek Laughing Do tego, podobno urodziłam się po godzinie 19, ale za to już głowy nie daję Very Happy
Powiem jednak, że te siódemki - teoretyczne źródła szczęścia - są przereklamowane ;P
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

PisanieTemat: Re: Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?   Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 I_icon_minipostCzw Sie 09, 2012 2:15 pm

Ja się urodziłam o 19.40 Very Happy
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?   Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 I_icon_minipostCzw Sie 09, 2012 11:58 pm

http://www.numerologiachinska.pl/horoskop-chinski/twoj-znak/?d=25&m=11&y=1996
:3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
koziorożec
Przyjaciel Zagrody
koziorożec

Nick w grze : koziorożec
Liczba postów : 1626

PisanieTemat: Re: Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?   Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 I_icon_minipostPią Sie 10, 2012 4:45 am

Ja się urodziłam o godzinie 00:03 Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1778120
wiola9786
Już coś wie
wiola9786

Liczba postów : 267

PisanieTemat: Re: Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?   Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 I_icon_minipostPon Sie 13, 2012 7:54 am

Urodziny: 06.01.1997r.
Znak: Koziorożec
Planeta: Saturn
Kolor: brązowy, zielony (brązowe włosy, brązowo-zielone oczy Very Happy )
Liczba: 6
Pora roku: Zima (nie czuję za dobrze zimna bo mam niską temp. ciała)
Kamień: czarny onyks
Żywioł: Ziemia (czułam od dziecka, że coś mnie z nią łączy Smile )

Chiński znak: Szczur
Żywioł: Woda (boje sie głebokiej wody Embarassed )
Pora roku: Zima
Liczna:11
Klejnot: granat
Kolor: Czarny, czerwony, biały

Ostatnio zmieniony przez wiola9786 dnia Pon Sie 13, 2012 8:03 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
wiola9786
Już coś wie
wiola9786

Liczba postów : 267

PisanieTemat: Re: Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?   Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 I_icon_minipostPon Sie 13, 2012 8:00 am

Szóstka:
Znaczeniem liczby sześć jest równowaga, harmonia, miłość i prawda. Symbolizuje ona natchnienie i pomysły pojawiające się w naszym umyśle w chwilach relaksu, odprężenia i wewnętrznej harmonii. Liczba ta przypomina również swoim znaczeniem o konieczności wybaczania, które łatwiej przychodzą nam właśnie w lżejszych stanach świadomości.
Znajomi znają mnie z tekstu: Mam pomysł! Very Happy
To chyba prawda. Używam go parę razy dziennie. Laughing
Sorry za błędy jak jakieś są.
Powrót do góry Go down
Evelynek
Przyjaciel Zagrody
Evelynek

Nick w grze : aleksandra.j.1
Liczba postów : 744

PisanieTemat: Re: Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?   Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 I_icon_minipostNie Sie 19, 2012 2:26 pm

No dobra. Ja z 4.01. Najstarsza z klasy(Już nie)
Żywioł: Drewno(nienawidzę)
Szczęśliwa liczba: 5(nieprawda, bo 7, 5 mi pecha przynosi)
Pora roku: Wiosna(nienawidzę)
Klejnot: Szmaragd, diament (nie przepadam)
Kolor : Czarny, czerwony (ble ochyda)
Cechy pozytywne: Wielkoduszność, wigor, siła(nieprawda)
Cechy negatywne: Arogancja, dogmatyczność, samochwalstwo(nieprawda)
Więć można by powiedzieć, że chiński horoskop się z moim życiem nie zgadza.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=559173
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?   Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 I_icon_minipostPon Sie 20, 2012 12:39 am

Już niedługo Smile 6.09
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Kai Shouri
Już coś wie
Kai Shouri

Nick w grze : Kai Shouri
Liczba postów : 231

PisanieTemat: Re: Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?   Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 I_icon_minipostPon Sie 20, 2012 12:57 am

Obchodziłam wczoraj :3 Osiemnastkę. Wkroczyłam w dorosłość o.O
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?   Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński? - Page 4 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Kiedy obchodzisz urodziny? A co mówi o Tobie kalendarz chiński?
Powrót do góry 
Strona 4 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Kiedy daje się dla konia chmurki??
» Rozety - kiedy?
» Co myślałeś, kiedy zobaczyłęś Howrse i zarejestrowałeś się na nim?
» Kiedy to było?
» Kiedy Azarel'la się nudzi. (za darmochę.)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: