Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Robię trening koni do GP!!

Go down 
AutorWiadomość
Casablanka
Przyjaciel Zagrody
Casablanka

Liczba postów : 598

Robię trening koni do GP!! Empty
PisanieTemat: Robię trening koni do GP!!   Robię trening koni do GP!! I_icon_minipostWto Mar 13, 2012 11:56 pm

Robię trening koni do GP. Wymagania konia :
- UM wrodzone powyżej 200 ( chyba że ktoś chce troche słabszego konia to UM mogą być powyżej 100 )
- Koń musi mieć OM ( jeśli dajesz mi źrebaczka licz się z tym że będzie trzeba wysłać mi OM prezentem )
- Koń musi mieć WM ( jeśli dajesz mi źrebaczka licz się z tym że będzie trzeba wysłać mi WM prezentem )
- Koń musi mieć Piętę Achillesa ( jeśli dajesz mi źrebaczka licz się z tym że będzie trzeba wysłać mi PA prezentem )
- Koń musi mieć KK ( jeśli dajesz mi źrebaczka licz się z tym że będzie trzeba wysłać mi KK prezentem )
- Koń musi mieć Muśnięcie Filotes <opcjonalnie>

Taki trening robię zazwyczaj 1 dzień, ale jeśli nie mam czasu to trwa ok. 2-3 dni. Wytrenowałam już tak kilka koni, oto link do jednego z nich - http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=8314769 . Pytania :
- Czy będę mógł na bieżąco oglądać postępy mojego konia?
- Tak, jeśli chcesz mogę nawet ustawić współdzielenie.

- Po ilu dniach oddasz mi konia?
- Po 10, wtedy dopiero można sprzedać konia.

- Ile to kosztuje?
- Od 3 kuponów do 6.

- Czy kupony są wymienne na eguus lub przedmioty z CR?
- Tak, oczywiście w odpowiedniej ilości.
Powrót do góry Go down
http://howrse.pl

Robię trening koni do GP!!
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Trening koni / szpital koński / robię avatary
» Trening koni do GP
» Trening koni do GP
» Trening koni!
» Trening koni do GP