Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - Bingo na serwerze międzynarodowym - dziki koń Exmoor! [INT] | |
|
+23Aki XX_lero EREIS LadyArvena weila123 anna i wiki Mikim7 Ayashi Malto asica32 Rose666 mina stirit1 KaVcia avrilka asiiix hanka1998 EveDallas Philipek Nevarra Tirrathee Sakura Casablanka koziorożec 27 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wisth Już coś wie
Liczba postów : 143 Dołączył : 26/01/2012
| Temat: Re: GRA - Bingo na serwerze międzynarodowym - dziki koń Exmoor! [INT] Pon Mar 26, 2012 4:50 am | |
| Na moje oko może pokazać się dopiero w piątek ; > | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: GRA - Bingo na serwerze międzynarodowym - dziki koń Exmoor! [INT] Pon Mar 26, 2012 4:54 am | |
| A na moje jutro lub w środę. | |
| | | Wisth Już coś wie
Liczba postów : 143 Dołączył : 26/01/2012
| Temat: Re: GRA - Bingo na serwerze międzynarodowym - dziki koń Exmoor! [INT] Pon Mar 26, 2012 5:00 am | |
| No tak, masz rację ; D spojrzałam na kartkę w kalendarzu ze stycznia, nie z marca ; D fakt, powinno być jutro bądź w środę : ) | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Bingo na serwerze międzynarodowym - dziki koń Exmoor! [INT] Pon Mar 26, 2012 5:23 am | |
| - Cytat :
- Themis' Scale
For 1 completed grid waga już jest;] | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - Bingo na serwerze międzynarodowym - dziki koń Exmoor! [INT] Pon Mar 26, 2012 6:15 am | |
| Heh, jakie wszystko oburzone na oficjalu No normalnie jakim prawem Howrse nie dało u nas promocji, skoro na innych już jest? Normalnie dzieciaki chyba cały Zespół najpierw końmi poćwiartują a co zostanie to na stosie spalą | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: GRA - Bingo na serwerze międzynarodowym - dziki koń Exmoor! [INT] Pon Mar 26, 2012 6:24 am | |
| Ja myślę,że ta promocja wejdzie u nas jutro lub w środę. Ale to tylko moje przypuszczenia. Na INT nic nie wygrałam do tej pory,ponieważ nie angażuję się w żadne promocje na zagranicznych serwerach Howrse. | |
| | | kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: GRA - Bingo na serwerze międzynarodowym - dziki koń Exmoor! [INT] Pon Mar 26, 2012 3:32 pm | |
| wlasnie losuje nie dosc ze i y=tak trudno ulozyc bingo nie wiem czy cale czy tam 4-5 to i to losowanie szkoda bedie ciezko ale sa nowe fajne przedmioty | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Bingo na serwerze międzynarodowym - dziki koń Exmoor! [INT] | |
| |
| | | | GRA - Bingo na serwerze międzynarodowym - dziki koń Exmoor! [INT] | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|