Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - Bingo na serwerze międzynarodowym - dziki koń Exmoor! [INT]

Go down 
+23
Aki
XX_lero
EREIS
LadyArvena
weila123
anna i wiki
Mikim7
Ayashi
Malto
asica32
Rose666
mina stirit1
KaVcia
avrilka
asiiix
hanka1998
EveDallas
Philipek
Nevarra
Tirrathee
Sakura
Casablanka
koziorożec
27 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4
AutorWiadomość
Wisth
Już coś wie
Wisth

Liczba postów : 143

GRA - Bingo na serwerze międzynarodowym - dziki koń Exmoor! [INT] - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - Bingo na serwerze międzynarodowym - dziki koń Exmoor! [INT]   GRA - Bingo na serwerze międzynarodowym - dziki koń Exmoor! [INT] - Page 4 I_icon_minipostPon Mar 26, 2012 4:50 am

Na moje oko może pokazać się dopiero w piątek ; >
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

GRA - Bingo na serwerze międzynarodowym - dziki koń Exmoor! [INT] - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - Bingo na serwerze międzynarodowym - dziki koń Exmoor! [INT]   GRA - Bingo na serwerze międzynarodowym - dziki koń Exmoor! [INT] - Page 4 I_icon_minipostPon Mar 26, 2012 4:54 am

A na moje jutro lub w środę.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Wisth
Już coś wie
Wisth

Liczba postów : 143

PisanieTemat: Re: GRA - Bingo na serwerze międzynarodowym - dziki koń Exmoor! [INT]   GRA - Bingo na serwerze międzynarodowym - dziki koń Exmoor! [INT] - Page 4 I_icon_minipostPon Mar 26, 2012 5:00 am

No tak, masz rację ; D spojrzałam na kartkę w kalendarzu ze stycznia, nie z marca ; D fakt, powinno być jutro bądź w środę : )
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: GRA - Bingo na serwerze międzynarodowym - dziki koń Exmoor! [INT]   GRA - Bingo na serwerze międzynarodowym - dziki koń Exmoor! [INT] - Page 4 I_icon_minipostPon Mar 26, 2012 5:23 am

Cytat :
Themis' Scale
For 1 completed grid
waga już jest;]
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: GRA - Bingo na serwerze międzynarodowym - dziki koń Exmoor! [INT]   GRA - Bingo na serwerze międzynarodowym - dziki koń Exmoor! [INT] - Page 4 I_icon_minipostPon Mar 26, 2012 6:15 am

Heh, jakie wszystko oburzone na oficjalu Very Happy
No normalnie jakim prawem Howrse nie dało u nas promocji, skoro na innych już jest?
Normalnie dzieciaki chyba cały Zespół najpierw końmi poćwiartują a co zostanie to na stosie spalą Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: GRA - Bingo na serwerze międzynarodowym - dziki koń Exmoor! [INT]   GRA - Bingo na serwerze międzynarodowym - dziki koń Exmoor! [INT] - Page 4 I_icon_minipostPon Mar 26, 2012 6:24 am

Ja myślę,że ta promocja wejdzie u nas jutro lub w środę. Smile Ale to tylko moje przypuszczenia.

Na INT nic nie wygrałam do tej pory,ponieważ nie angażuję się w żadne promocje na zagranicznych serwerach Howrse. Wink
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

Nick w grze : kaprysab
Liczba postów : 821

PisanieTemat: Re: GRA - Bingo na serwerze międzynarodowym - dziki koń Exmoor! [INT]   GRA - Bingo na serwerze międzynarodowym - dziki koń Exmoor! [INT] - Page 4 I_icon_minipostPon Mar 26, 2012 3:32 pm

wlasnie losuje nie dosc ze i y=tak trudno ulozyc bingo nie wiem czy cale czy tam 4-5 to i to losowanie szkoda bedie ciezko ale sa nowe fajne przedmioty
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=844786
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - Bingo na serwerze międzynarodowym - dziki koń Exmoor! [INT]   GRA - Bingo na serwerze międzynarodowym - dziki koń Exmoor! [INT] - Page 4 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - Bingo na serwerze międzynarodowym - dziki koń Exmoor! [INT]
Powrót do góry 
Strona 4 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» GRA: Dziki koń Exmoor w Rogach Obfitości! [PL]
» Kuc Exmoor na zarezerwowanych!
» Kody na 10x ZJ + kuca Exmoor
» GRA - Bingo w wersji PL
» Zmiany w Bingo?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach