Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Nowy kod HTML | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Nowy kod HTML Sro Mar 21, 2012 2:31 am | |
| Witam, nie wiem czy to już było- w każdym razie nie znalazłam. Więc dla ułatwienia życia wklejam tu nowy kod HTML. Kod : Obrazek: Ramka: TEKST Znaczniki zamykające:
Pamiętajcie, wszystko musi być uzupełnione. To co pisze w nawiasach kwadratowych- czyli [], ma być usunięte wraz z nawiasami, a to co pisze w nawiasach okrągłych czyli- ( ), ma być usunięte bez nawiasów. W razie czego pisać. Do mnie na howrse i tutaj. Jestem liluse |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Nowy kod HTML Sro Mar 21, 2012 2:32 am | |
| Kod : Obrazek: < *div style="background-image:url(link do obrazka); width: [szerokość obrazka w pixelach]px; height: [wysokość obrazka w pixelach]px; overflow: auto; margin-top: 0px; margin-left: 0px;"> Ramka: **TEKST Znaczniki zamykające:
|
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Nowy kod HTML Sro Mar 21, 2012 2:33 am | |
| Kod : Obrazek: Ramka: TEKST Znaczniki zamykające:
Bez gwiazdek |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Nowy kod HTML Sro Mar 21, 2012 2:33 am | |
| Kod : Obrazek: <*div style="background-image:url(link do obrazka); *width: [szerokość obrazka w pixelach]px; height: [wysokość obrazka w pixelach]px; overflow: auto; margin-top: 0px; margin-left: 0px;"*> Ramka: <*div style="width: [szerokość ramki w pixelach]px;* height: [wysokość ramki w pixelach]px; color: rgb(0, 0, 0); overflow: auto; margin-top: [odległość ramki od górnej krawędzi obrazka w pixelach]px; margin-left:* [odległość ramki od lewej krawędzi obrazka w pixelach]px;"><*span style="font-family: [nazwa czcionki];">TEKST Znaczniki zamykające:* <*/div> <*/div> |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Nowy kod HTML Sro Mar 21, 2012 2:34 am | |
| Kod : Obrazek: <*div style="background-image:url(link do obrazka); *width: [szerokość obrazka w pixelach]px; height: [wysokość obrazka w pixelach]px; overflow: auto; margin-top: 0px; margin-left: 0px;"*> Ramka: <*div style="width: [szerokość ramki w pixelach]px;* height: [wysokość ramki w pixelach]px; color: rgb(0, 0, 0); overflow: auto; margin-top: [odległość ramki od górnej krawędzi obrazka w pixelach]px; margin-left:* [odległość ramki od lewej krawędzi obrazka w pixelach]px;"><*span style="font-family: [nazwa czcionki];">TEKST Znaczniki zamykające:* <*/div> <*/div>
To wpisujemy bez gwiazdek, przepraszam za te kilka postów, ale nie przewidziałam, że kod się wcieli do forum. |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Nowy kod HTML Sro Mar 21, 2012 3:06 am | |
| Skjorzystaj ze znacznika [code] i [/ code] Będzie ładnie wszytsko wi\dac. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Nowy kod HTML Sro Mar 21, 2012 4:24 am | |
| - EveDallas napisał:
- Skjorzystaj ze znacznika [code] i [/ code]
Będzie ładnie wszytsko wi\dac. Już próbowałam. Kod zanika i go nie widać. wtedy |
| Temat: Re: Nowy kod HTML Sro Mar 21, 2012 5:04 am | |
| Mi działa. Nie wiem dlaczego Tobie nie. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Nowy kod HTML Sro Mar 21, 2012 5:07 am | |
| Bo w moim kodzie są kwadratowe nawiasy. |
| Temat: Re: Nowy kod HTML Sro Mar 21, 2012 5:41 am | |
| No to zmień na okrągłe, albo zrezygnuj z kwadratowych i wejdzie;) | |
| | | Sponsored content