Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Ołówka ujeżdżanie, na tablecie zbrodnie, i inne historie. | |
|
+12wilczyca1000 Candy2252 stewardessa EREIS koniara25000 MysticsDream XX_lero zαbαvεcкαα hanka1998 Philipek Agura Tirrathee 16 posters | Autor | Wiadomość |
---|
Tirrathee Już coś wie
Nick w grze : Tirrathee Liczba postów : 119 Dołączył : 26/04/2011
| Temat: Ołówka ujeżdżanie, na tablecie zbrodnie, i inne historie. Czw Mar 22, 2012 4:54 pm | |
| Ja też, ja też się chcę pochwalić! (; Na początek to, co mam na avatarze i jedyna praca, która przeszła głosowanie w Przestrzeni Twórczej. _____________________________________ To... to wynik nieprawdopodobnej nudy i testowania pędzli w SAI. Speedpaint. _____________________________________ A tutaj zabawa z a) robieniem światłocienia kolorami, b) kolejną techniką rysowania włosów, bo na żadną się nie umiem zdecydować i co chwila coś zmieniam. Zjechałam anatomię kompletnie i w ogóle się nie przyłożyłam do dopracowania szczegółów, więc można powiedzieć, że to doodle. _____________________________________ Tutaj znowu... cóż. Kolejny dowód na to, że jeżeli ja coś koloruję, to idę na całego. Oczojebka do granic wytrzymałości matrycy i jeszcze dalej. C: _____________________________________ Na podstawie tego szkicu. _____________________________________ No i kapeńkę traditionala... To jest concept art do mojego wyimaginowanego świata, gdzie moja OC zmiennokształtna trolluje po krainie będącej syntezą chyba wszystkiego, co w życiu przeczytałam. Anatomia leży i kwiczy, zwaliłam szczegóły otoczenia, jedyne co mi wyszło to zanikanie sylwetki smoka. Generalnie pomysł jest dość mocno rozwinięty i planuję kiedyś coś konkretnego w tym uniwersum napisać, może zrobić komiks, jak już opanuję rysowanie. _____________________________________ ...A to są moje notatki z niemieckiego. Tak, na ławce. Z braku laku zdjęcie zrobione tym śmiesznym czymś co szumnie a niezasłużenie nazywane jest aparatem fotograficznym w komórce. W rzeczywistości wyglądało toto lepiej i nawet desperackie próby wyciągnięcia kontrastu i ostrości niewiele pomogły: _____________________________________ A to moja perełka, fanart Avatara. Przepraszam, że plik taki wielki, wrzucam ze swojego dA i nie chce mi się wrzucać pomniejszonego obrazka na jakieś hosty. _____________________________________ I rysunek na podstawie pewnego zdjęcia, który morduję już ponad dwa miesiące, który jest niczym innym, jak tylko wymówką, by bez żenady wpatrywać się w ten bezwstydnie cudowny paszczur. Wybaczcie moją manię. ^u^ (screenshot robiony w dość wczesnych etapach pracy, w tej chwili toto coś wygląda nieco lepiej, choć postęp jest znikomy) Proszę państwa, Prime Life Ruiner and God of Mischief in disguise. Tom Hiddleston. _____________________________________ Krytykę chętnie przyjmę, pytań wysłucham, może odpowiem, zapewne załaduję coś jeszcze. [b]Wszystkie prace można znaleźć na moim Zboczeńcu, część na Tumblr w tagu #My crimes against creation. | |
| | | Agura Już coś wie
Liczba postów : 299 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Ołówka ujeżdżanie, na tablecie zbrodnie, i inne historie. Pią Mar 23, 2012 1:11 am | |
| | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Ołówka ujeżdżanie, na tablecie zbrodnie, i inne historie. Pią Mar 23, 2012 1:42 am | |
| Nie ma co ukrywać - to wszystko jest piękne. | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Ołówka ujeżdżanie, na tablecie zbrodnie, i inne historie. Pią Mar 23, 2012 4:57 am | |
| Wszystkie są cudne, lubię to! | |
| | | zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: Ołówka ujeżdżanie, na tablecie zbrodnie, i inne historie. Pią Mar 23, 2012 6:52 am | |
| | |
| | | Tirrathee Już coś wie
| Temat: Re: Ołówka ujeżdżanie, na tablecie zbrodnie, i inne historie. Pią Mar 23, 2012 12:14 pm | |
| | |
| | | XX_lero Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Giwera Liczba postów : 592 Dołączył : 22/03/2012
| Temat: Re: Ołówka ujeżdżanie, na tablecie zbrodnie, i inne historie. Pią Mar 23, 2012 12:50 pm | |
| cudnie rysujesz, tyle powiem | |
| | | Tirrathee Już coś wie
| Temat: Re: Ołówka ujeżdżanie, na tablecie zbrodnie, i inne historie. Pią Mar 23, 2012 12:55 pm | |
| Tyle to ja się już nasłuchałam. x) Zależy, jak kto definiuje 'cudnie'. -,-' | |
| | | MysticsDream Już coś wie
Liczba postów : 214 Dołączył : 27/03/2011
| Temat: Re: Ołówka ujeżdżanie, na tablecie zbrodnie, i inne historie. Pią Mar 23, 2012 1:07 pm | |
| Tirrathee... Kocham Cię. I Twoje prace ! ;3 Nie znam się na rysowaniu (anty-talenciem jestem okrutnym), ale "uwagi" laika mogę przekazać. Chodzi mi o pomarańczowe konisko. Czegoś mi tam brakuje (ale kolory piękne! <3). Może bujniejszy ogon? Albo żeby znad skrzydeł było widać nóżkę? Tak mi się tylko. Skrzydła są boskie. Myślałam przez chwilę, czy by nie ukraść ich na tapetkę ;P Również ptasi łepek rysowany na biurku. No coś pięknego <3 Mam nadzieję że często się nudzisz na zajęciach i tworzysz takie notatki xD
Z wyrazami szacunku i uznania. -Mystics ;3 | |
| | | XX_lero Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Giwera Liczba postów : 592 Dołączył : 22/03/2012
| Temat: Re: Ołówka ujeżdżanie, na tablecie zbrodnie, i inne historie. Pią Mar 23, 2012 1:51 pm | |
| - Tirrathee napisał:
- Tyle to ja się już nasłuchałam. x) Zależy, jak kto definiuje 'cudnie'. -,-'
Ha to znaczy wszystko, dobre cieniowanie. Prace na tablecie także są świetne ja jutro jadę do Katowic zaopatrzyć się w ten sprzęt i zobaczymy... jak mi to będzie wychodzić. | |
| | | koniara25000 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : koniara25000 Liczba postów : 589 Dołączył : 08/01/2012
| Temat: Re: Ołówka ujeżdżanie, na tablecie zbrodnie, i inne historie. Sob Mar 24, 2012 7:06 am | |
| Wszystkie są cudne ale najbardziej mi się podoba ten wilkołak i smok. | |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Ołówka ujeżdżanie, na tablecie zbrodnie, i inne historie. Sob Mar 24, 2012 8:45 am | |
| jakby się jakimś sposobem do tych czerwonych skrzydeł przyczepił koń ... | |
| | | Agura Już coś wie
| Temat: Re: Ołówka ujeżdżanie, na tablecie zbrodnie, i inne historie. Sob Mar 24, 2012 9:05 am | |
| w tym rysunku ze strzałą i łukiem...
strzała tak nie wygląda xD
Nie ma ona tak wielkiego grotu i piór aż do samego końca (wiem co mówię bo sama bawię się łukiem i strzałami) xD | |
| | | stewardessa Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Messi. Liczba postów : 587 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Ołówka ujeżdżanie, na tablecie zbrodnie, i inne historie. Sob Mar 24, 2012 9:23 am | |
| Piękne........ ja od 7 lat rysuję konie, ludzi, wszystko dosłownie, codziennie po 3 godziny na ćwiczenie i nic mi nie wychodzi | |
| | | Agura Już coś wie
| Temat: Re: Ołówka ujeżdżanie, na tablecie zbrodnie, i inne historie. Sob Mar 24, 2012 9:41 am | |
| steward - ty może nie masz do tego talentu ale zawsze ma się jakiś Najgorsze jest to że jeśli się czegoś nie ma a ktoś to ma to się chce mieć to kogoś... ja np. umiem szkicować i rysować ale nie umiem śpiewać w ogóle a tak bardzo bym chciała ^^ | |
| | | stewardessa Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Messi. Liczba postów : 587 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Ołówka ujeżdżanie, na tablecie zbrodnie, i inne historie. Sob Mar 24, 2012 9:45 am | |
| Agura - to się zamieńmy XD ale jak zajmę jakiekolwiek miejsce w tym konkursie na wiosnę, to mi się samopoczucie rysunkowe poprawi... ale i tak mi lepiej. Jak zdam na co najmniej 5- matmę (test) to dostanę tablet na urki | |
| | | Candy2252 Nowy
Nick w grze : Albi55505 Liczba postów : 9 Dołączył : 19/02/2013
| Temat: Re: Ołówka ujeżdżanie, na tablecie zbrodnie, i inne historie. Czw Lut 21, 2013 5:28 am | |
| | |
| | | wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Ołówka ujeżdżanie, na tablecie zbrodnie, i inne historie. Pią Lut 22, 2013 9:34 am | |
| Bosko Chyba Cię zatrudnię jako etatowego rysowacza xD | |
| | | Helena05 Nowy
Nick w grze : Helena05 Liczba postów : 32 Dołączył : 25/02/2013
| Temat: Re: Ołówka ujeżdżanie, na tablecie zbrodnie, i inne historie. Sro Lut 27, 2013 3:16 pm | |
| Powiem tak, bardzo ciekawe, ładne cienie. | |
| | | Wild_Horse Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Elsker Liczba postów : 553 Dołączył : 06/02/2013
| Temat: Re: Ołówka ujeżdżanie, na tablecie zbrodnie, i inne historie. Pon Mar 04, 2013 11:25 am | |
| Jakie to cudne! Czemu ja tak nie potrafię? Aż do tąd myślałam że umiem rysować! | |
| | | LoveHorses Nowy
Nick w grze : marysia.ola Liczba postów : 16 Dołączył : 17/03/2013
| Temat: Re: Ołówka ujeżdżanie, na tablecie zbrodnie, i inne historie. Nie Mar 17, 2013 9:08 am | |
| Boskie ! Picasso składa Ci ukłony xD | |
| | | Bułana magia W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : bułanamagia Liczba postów : 353 Dołączył : 05/04/2013
| Temat: Re: Ołówka ujeżdżanie, na tablecie zbrodnie, i inne historie. Sob Kwi 06, 2013 12:54 pm | |
| Jaki ty masz talent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Ołówka ujeżdżanie, na tablecie zbrodnie, i inne historie. Sro Lip 31, 2013 10:43 am | |
| są cudowne! przepiękne |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Ołówka ujeżdżanie, na tablecie zbrodnie, i inne historie. | |
| |
| | | | Ołówka ujeżdżanie, na tablecie zbrodnie, i inne historie. | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|