Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Vomiting words, weaving plots without sense, abusing the keyboard.

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
Tirrathee
Już coś wie
Tirrathee

Nick w grze : Tirrathee
Liczba postów : 119

Vomiting words, weaving plots without sense, abusing the keyboard. Empty
PisanieTemat: Vomiting words, weaving plots without sense, abusing the keyboard.   Vomiting words, weaving plots without sense, abusing the keyboard. I_icon_minipostCzw Mar 22, 2012 5:19 pm

Bycie na humanie dwujęzycznym, czytanie niezdrowych ilości fanfiction po angielsku i obcowanie z tym językiem z intensywnością niemal równą tej, z jaką się komunikuję po polsku, zaowocowały w dość nieoczekiwany sposób. Odkryłam, że po angielsku pisze mi się łatwiej niż w mowie ojczystej. Kto się czuje na siłach zmagać się z moim use of English, niech czyta dalej.

W tej chwili pracuję nad fanfiction filmu Thor z elementami luźno zapożyczonymi z filmu, mitologii nordyckiej i okolic i wrzucone w pseudorealistyczny świat. Bo tak mi się podoba and I do what I want.
Odmawiam przyjęcia odpowiedzialności za wrażenia typu "Boże, jak można coś takiego pisać". Zbyt dużo czasu spędziłam w fandomie, żeby się przejmować, mój światopogląd i tok myślenia zostały poważnie zmienione i niczego nie żałuję. ;D

Wszystkie moje prace anglojęzyczne publikowane będą tutaj[/i], wyżej wspomniany ff jest [url=http://archiveofourown.org/works/350569]tutaj, poza tym w dorobku literackim mam niewiele, jakby kogoś intersowało to mogę poszperać w czeluściach dysku, może się gdzieś ustrojstwo ostało. Smile Mogę też napisać coś krótkiego, parę akapitów, na prośbę/zamówienie/wyzwanie. Very Happy
Powrót do góry Go down
http://nitjsefni.tumblr.com
zαbαvεcкαα
Przyjaciel Zagrody
zαbαvεcкαα

Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: Vomiting words, weaving plots without sense, abusing the keyboard.   Vomiting words, weaving plots without sense, abusing the keyboard. I_icon_minipostPią Mar 23, 2012 6:56 am

Powodzonka
Powrót do góry Go down
asiamar98
Przyjaciel Zagrody
asiamar98

Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98)
Liczba postów : 189

PisanieTemat: Re: Vomiting words, weaving plots without sense, abusing the keyboard.   Vomiting words, weaving plots without sense, abusing the keyboard. I_icon_minipostPią Sie 17, 2012 12:38 pm

Ja tam jestem w klasie dwujęzycznej - dopiero gimnazjum, ale planuje iść do klasy IB - czy jak to się tam pisze - w liceum. W każdym razie mamy więcej angielskiego niż polskiego i trochę wiem jak to jest, bo często w ojczystym języku podczas rozmów nie umiem się wysłowić i w sumie nie tylko ja, więc jak gadam z koleżankami z klasy to często padają angielskie sformułowania x3
Fanficków raczej nie czytuję, ale na twój może się skuszę... zobaczymy.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Vomiting words, weaving plots without sense, abusing the keyboard.   Vomiting words, weaving plots without sense, abusing the keyboard. I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Vomiting words, weaving plots without sense, abusing the keyboard.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: