Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Vomiting words, weaving plots without sense, abusing the keyboard. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Tirrathee Już coś wie
Nick w grze : Tirrathee Liczba postów : 119 Dołączył : 26/04/2011
| Temat: Vomiting words, weaving plots without sense, abusing the keyboard. Czw Mar 22, 2012 5:19 pm | |
| Bycie na humanie dwujęzycznym, czytanie niezdrowych ilości fanfiction po angielsku i obcowanie z tym językiem z intensywnością niemal równą tej, z jaką się komunikuję po polsku, zaowocowały w dość nieoczekiwany sposób. Odkryłam, że po angielsku pisze mi się łatwiej niż w mowie ojczystej. Kto się czuje na siłach zmagać się z moim use of English, niech czyta dalej. W tej chwili pracuję nad fanfiction filmu Thor z elementami luźno zapożyczonymi z filmu, mitologii nordyckiej i okolic i wrzucone w pseudorealistyczny świat. Bo tak mi się podoba and I do what I want. Odmawiam przyjęcia odpowiedzialności za wrażenia typu "Boże, jak można coś takiego pisać". Zbyt dużo czasu spędziłam w fandomie, żeby się przejmować, mój światopogląd i tok myślenia zostały poważnie zmienione i niczego nie żałuję. ;D Wszystkie moje prace anglojęzyczne publikowane będą tutaj[/i], wyżej wspomniany ff jest [url=http://archiveofourown.org/works/350569]tutaj, poza tym w dorobku literackim mam niewiele, jakby kogoś intersowało to mogę poszperać w czeluściach dysku, może się gdzieś ustrojstwo ostało. Mogę też napisać coś krótkiego, parę akapitów, na prośbę/zamówienie/wyzwanie. | |
| | | zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: Vomiting words, weaving plots without sense, abusing the keyboard. Pią Mar 23, 2012 6:56 am | |
| | |
| | | asiamar98 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98) Liczba postów : 189 Dołączył : 19/03/2012
| Temat: Re: Vomiting words, weaving plots without sense, abusing the keyboard. Pią Sie 17, 2012 12:38 pm | |
| Ja tam jestem w klasie dwujęzycznej - dopiero gimnazjum, ale planuje iść do klasy IB - czy jak to się tam pisze - w liceum. W każdym razie mamy więcej angielskiego niż polskiego i trochę wiem jak to jest, bo często w ojczystym języku podczas rozmów nie umiem się wysłowić i w sumie nie tylko ja, więc jak gadam z koleżankami z klasy to często padają angielskie sformułowania x3 Fanficków raczej nie czytuję, ale na twój może się skuszę... zobaczymy. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Vomiting words, weaving plots without sense, abusing the keyboard. | |
| |
| | | | Vomiting words, weaving plots without sense, abusing the keyboard. | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|