Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Czarna Perła znowu w grze.!

Go down 
+15
MysticsDream
GaryX
4osiemnastki
olcia1234
Tirrathee
Chauler
Malto
Szarusia16
wierszownik
CzekoBoom
LadyArvena
Krysia1
mevosa
Nevarra
Star-x3
19 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
Tirrathee
Już coś wie
Tirrathee

Nick w grze : Tirrathee
Liczba postów : 119

Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Czarna Perła znowu w grze.!   Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 I_icon_minipostSob Maj 07, 2011 5:13 am

Krrrwi. morrdu! Czemu teraz, kiedy mam taką gonitwę obowiązków i żadnego zadowalającego projektu?! A wiedziałam, żeby zebrać tyłek w troki i skończyć tego konia przed wyjazdem, teraz się będę stresować... :c

Mój pierwszy projekt ssie, wygląda jak kolorowanka. *szpera po dysku* mniej więcej tak wygląda (przepraszam, że obraz taki wielki, wrzucam link z devianta):

Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 Triton_seahorse_by_tirrathee-d34j4dn

Bąbelki w zestawie. Myślicie, że przyjmą? Tylko do tego dążę, potem się jakoś te kupony zwrócą, może jeszcze wyjdę na swoje. Byle nie odrzucili ^w^

Chyba mu podciągnę turkus i nasycenie, żeby chociaż trochę tak zwanego eye candy było. Nad drugim projektem zamierzam dziś siedzieć do, jak to mówią czytelnicy kwejka, porzygu. Tyle że konceptu brak, jednorożca bym wyrzeźbiła...
Powrót do góry Go down
http://nitjsefni.tumblr.com
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Czarna Perła znowu w grze.!   Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 I_icon_minipostSob Maj 07, 2011 6:01 am

Tirrathee - śliczny. Choć sama dodałabym tą płetwę również na ogonku (no, takie coś jak ma zamiast grzywy). I może jakiś delikatny wzór łusek? Hmm... I poproszę instrukcję rysowania bąbelków bo wyszły ci ślicznie Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
olcia1234
Już coś wie

Nick w grze : Telly
Liczba postów : 179

PisanieTemat: Re: Czarna Perła znowu w grze.!   Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 I_icon_minipostSob Maj 07, 2011 6:16 am

nowości zawsze sie pojawiają jak brakuje mi eq, kuponów, i rogów obfitości geek
Powrót do góry Go down
Tirrathee
Już coś wie
Tirrathee

PisanieTemat: Re: Czarna Perła znowu w grze.!   Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 I_icon_minipostSob Maj 07, 2011 6:47 am

Z tą płetwą to niezły pomysł, pokombinuję coś... A bąbelki, wstyd się przyznać, to brush od Obsidian Dawn, na deviancie znajdziesz ją pod nickiem RedheadStock - ma absolutnie genialne materiały.
No i sobie dziś nie porysuję. Wróciłam o szóstej z całonocnej podróży i zostałam zaprzęgnięta do sprzątania, noes!
Powrót do góry Go down
4osiemnastki
Nowy
4osiemnastki

Liczba postów : 27

PisanieTemat: Re: Czarna Perła znowu w grze.!   Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 I_icon_minipostSob Maj 07, 2011 8:49 am

-edycja moderatora-
Powrót do góry Go down
mevosa
Raczkujący
mevosa

Liczba postów : 69

PisanieTemat: Re: Czarna Perła znowu w grze.!   Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 I_icon_minipostSob Maj 07, 2011 9:12 am

4osiemnastki możesz wyjaśnić po co piszesz takie posty? Po to jest to forum by podyskutować o tym co się dzieje na howrse właśnie. Nie wiem co jest w tym takiego trudnego, że nie potrafisz tego zrozumieć Rolling Eyes
do tego obrażasz nas bez powodu. Jak Ci się nudzi wyjdź na spacer, będzie lepiej dla Ciebie i dla nas bo nie będziesz zaśmiecać forum swoimi durnymi wypocinami
Powrót do góry Go down
4osiemnastki
Nowy
4osiemnastki

PisanieTemat: Re: Czarna Perła znowu w grze.!   Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 I_icon_minipostSob Maj 07, 2011 9:27 am

-edycja moderatora-
Powrót do góry Go down
Tirrathee
Już coś wie
Tirrathee

PisanieTemat: Re: Czarna Perła znowu w grze.!   Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 I_icon_minipostSob Maj 07, 2011 9:33 am

@4osiemnastki - jeśli ci przeszkadza, że zaczynamy dyskusję o nowościach w Howrse od cytatu z nowinek, to ci zazdroszczę. Gdyby to był mój największy problem, mogłabym się nazwać człowiekiem szczęśliwym.

Poza tym, nie da się ukryć że dosyć marny przytoczyłeś argument, by nazwać nas świniami. Brawo!

Poruczniku, melduję, iż troll nakarmiony!
Powrót do góry Go down
4osiemnastki
Nowy
4osiemnastki

PisanieTemat: Re: Czarna Perła znowu w grze.!   Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 I_icon_minipostSob Maj 07, 2011 9:37 am

-edycja moderatora-
Powrót do góry Go down
GaryX
Raczkujący

Liczba postów : 88

PisanieTemat: Re: Czarna Perła znowu w grze.!   Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 I_icon_minipostSob Maj 07, 2011 9:39 am

heheh co za honor co za kultura Smile
Powrót do góry Go down
4osiemnastki
Nowy
4osiemnastki

PisanieTemat: Re: Czarna Perła znowu w grze.!   Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 I_icon_minipostSob Maj 07, 2011 9:47 am

-edycja moderatora-
Powrót do góry Go down
Tirrathee
Już coś wie
Tirrathee

PisanieTemat: Re: Czarna Perła znowu w grze.!   Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 I_icon_minipostSob Maj 07, 2011 9:54 am

Mistrz ciętej riposty właśnie nam się objawił. Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 Worships

Wracając do tematu, u niektórych użytkowników (nie pamiętam dokładnie - chyba u Vexel) widziałam takie projekty, że szczęka mi opadła i zamknęłam się w sobie. Wink Moje dotychczasowe osiągnięcia na polu rysunku wypadają hm, blado w porównaniu. ;3 Ale się uparłam i narysuję - może nawet się szarpnę na trzecią Perłę, jeżeli uda mi się skończyć rysunek na czas.
Powrót do góry Go down
GaryX
Raczkujący

Liczba postów : 88

PisanieTemat: Re: Czarna Perła znowu w grze.!   Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 I_icon_minipostSob Maj 07, 2011 9:56 am

i gdzieś się żaliłaś ze ktoś Cię obrażał, ale ja widzę tylko obrażanie z Twojej strony, co za znajomość języków obcych Very Happy całe dwa słowa
Powrót do góry Go down
4osiemnastki
Nowy
4osiemnastki

PisanieTemat: Re: Czarna Perła znowu w grze.!   Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 I_icon_minipostSob Maj 07, 2011 9:58 am

Tirrathee napisał:
Mistrz ciętej riposty właśnie nam się objawił. Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 Worships
Dzięki za hołd!
Ps. to cie nie zwalnia z pospólstwa Razz
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: Czarna Perła znowu w grze.!   Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 I_icon_minipostSob Maj 07, 2011 10:12 am

Tirranthee - i jak postęp prac? Smile

A i mała rada dla pozostałych - ignorujcie trolla. Nie karmiony zdechnie śmiercią naturalną Wink
Powrót do góry Go down
Tirrathee
Już coś wie
Tirrathee

PisanieTemat: Re: Czarna Perła znowu w grze.!   Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 I_icon_minipostSob Maj 07, 2011 10:16 am

Rozwijam koncepcję na włochatego jednoroga. Mam szkic, czy coś sensownego się zeń urodzi - zobaczymy. ^^ BTW, dodałaś mi literkę w nicku. xD

Tego trytona chyba zaraz wrzucę, żeby już coś mieć zanim mi wszystkie Perły wykupią. Wink
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: Czarna Perła znowu w grze.!   Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 I_icon_minipostSob Maj 07, 2011 10:19 am

Jakoś mi to n pasowało xD
Korzystaj póki możesz, potem nie wiadomo kiedy znów się pojawią. W sumie szkoda że nie da się jej kupić i mieć w zapasach, wtedy jakoś na drugą bym użebrała, a tak muszę się zadowolić tą jedną którą wysłałam.
Powrót do góry Go down
Tirrathee
Już coś wie
Tirrathee

PisanieTemat: Re: Czarna Perła znowu w grze.!   Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 I_icon_minipostSob Maj 07, 2011 11:54 am

O, nie ty pierwsza mi je wciskasz xP

Fuck yea, udało mi się zgłosić tego trytona. Po ciężkiej batalii z systemem w końcu malunek został przyjęty, a kilka razy pod rząd dostałam komunikat, że zgłaszam nieprawidłowy format (jakim cudem obrazek PNG 800x800 356 KB jest nieprawidłowy, ja się pytam?!?)...

Nie chce mi się tej ostatecznej wersji na hosta wrzucać, więc nie będę nią spamować tutaj. Smile W sumie jedyne co zrobiłam to dorobiłam tą płetwopodobną rzecz u nasady ogona, wywaliłam kontrast w kosmos i dowaliłam fioletem w cieniach, dla uciechy ciżby. ;P Nic szczególnego.
Powrót do góry Go down
MysticsDream
Już coś wie
MysticsDream

Liczba postów : 214

PisanieTemat: Re: Czarna Perła znowu w grze.!   Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 I_icon_minipostSob Maj 07, 2011 11:59 am

Jeśli ktoś chce, mogę pożyczyć jeszcze no... 2 kupony Smile Smile
Ale tylko mojej elicie i zaufanym osobom Smile
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: Czarna Perła znowu w grze.!   Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 I_icon_minipostSob Maj 07, 2011 12:10 pm

Cytat :
O, nie ty pierwsza mi je wciskasz xP
To powinnaś się dostosować xD I dodać sobie to N

Jedna maść zgłoszona, dwie następne są do wykończenia, bo na razie są w wersji beta i nie chce mi się ich już dopieszczać. No i muszę coś wymyślić, jakiś dodatek do jednej, bo sam konik to za mało Smile Ma ktoś jakiś pomysł co by pasowało do ciemnokasztanowatego kunia z jasną grzywą? Albo czarno-białego łaciatka?
Powrót do góry Go down
Hella
Już coś wie
Hella

PisanieTemat: Re: Czarna Perła znowu w grze.!   Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 I_icon_minipostSob Maj 07, 2011 12:20 pm

Nevarra ja jestem zwolenniczką maści na maksa realistycznych. Ja bym nic nie dodawała. Dodatki fajnie wyglądają jak są z góry zaplanowane.
A tak poza tym czekam na jakiegoś pięknego achałka. Takiego jak na rosyjskim howrse...
Powrót do góry Go down
MysticsDream
Już coś wie
MysticsDream

PisanieTemat: Re: Czarna Perła znowu w grze.!   Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 I_icon_minipostSob Maj 07, 2011 12:23 pm

Do ciemnokasztanowatego z jasną grzywą... Nie wiem czemu ale skojarzył mi się jasny kwiat (pokroju bladoróżowej lilii) za uchem. ^ ^'

(Możliwe że zbyt dużo grałam z dzieciakami w kucykowe ubieranki xD)
Powrót do góry Go down
Tirrathee
Już coś wie
Tirrathee

PisanieTemat: Re: Czarna Perła znowu w grze.!   Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 I_icon_minipostSob Maj 07, 2011 12:25 pm

Nie wiem, jak się zabrać za robota. :c Czy się wysilać i być twórczą, czy walnąć po prostu konia w rzucie bocznym, jak w oryginale?

MysticsDream, mogłabym sobie te dwa kupony zabukować? :3 Na jeszcze jedną perłę mnie stać, ale jakbym się wyrobiła z dwoma maściami, to niekoniecznie bm chciała wywalać te dwanaście złociszy więcej, a oddałabym po odrzuceniu projektu tudzież, jak Bóg da, po pierwszych zyskach z zaakceptowanych maści.
Kwiatek to niezła myśl, popieram Wink

@Nevarra, nie, ja upartym stworzeniem jestem. Wystarczy mi podwójna enka w imieniu xP
Powrót do góry Go down
MysticsDream
Już coś wie
MysticsDream

PisanieTemat: Re: Czarna Perła znowu w grze.!   Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 I_icon_minipostSob Maj 07, 2011 12:47 pm

Myślę że przydałoby się do trochę ... eee... "z ukosa". Jakoś tak przyjemniej wyglądają takie. Smile
Co do kuponów, to jasne ! Nie ma problemu żadnego. Dlatego proponuje, bo zaczynam zbierać kupony sobie, żeby na przyszłość jak będzie fajna promocja masowo otwierać RO (chce bilet na GP no i może do tego czasu odblokuje się zadanie RO za RO) Razz
Tak w zasadzie to mam jeszcze jeden jakby kto zainteresowany był (w sumie są 3).
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: Czarna Perła znowu w grze.!   Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 I_icon_minipostSob Maj 07, 2011 1:03 pm

Hella - raczej miałam na myśli coś w typie tirrathowych bąbelków lub nutek jak u tego konia:
Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 1001118-normal
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Czarna Perła znowu w grze.!   Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 I_icon_minipostSob Maj 07, 2011 1:08 pm

Głupie pytanie, ale cóż... czy ktoś z Was rzeźbił maść na laptopowym touchpadzie? Czy istnieje najmniejsza chociaż szansa, by obrazek wyszedł w miarę ładny, czy tylko ja mam jakieś nieskoordynowane ruchy? Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: Czarna Perła znowu w grze.!   Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 I_icon_minipostSob Maj 07, 2011 1:58 pm

Aj no zobaczymy jak będzie. Kasztanka wysłałam.
W sumie to teraz mnie olśniło że mogłam zrobić z niego rogacza... eh... oświecenie jak zwykle po fakcie Wink
I teraz trzeba by się szykować już do projektów na następną Perełkę.

Malto - ja już mam wystarczająco trzęsącą się rękę jak bazgrzę myszką Very Happy Choć zaczynam kombinować nad kupnem tej myszki w kształcie pióra. Bo w moim przypadku uzbieranie na tablet to niemożliwa niemożliwość (ah rybecki rybecki moje kochane Very Happy)
Powrót do góry Go down
Hella
Już coś wie
Hella

PisanieTemat: Re: Czarna Perła znowu w grze.!   Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 I_icon_minipostSob Maj 07, 2011 2:13 pm

Nevarra moja siora ma tableta. Próbowałam z niego korzystać ale nic z tego nie wyszło. Jestem tak beznadziejnym grafikiem że nic mi nie pomoże.
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

Nick w grze : Rademede
Liczba postów : 231

PisanieTemat: Re: Czarna Perła znowu w grze.!   Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 I_icon_minipostPon Maj 09, 2011 1:17 pm

O ilh_ac się zdenerwowała. bounce
Może zamknąć wątek bounce
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: Czarna Perła znowu w grze.!   Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 I_icon_minipostWto Maj 10, 2011 11:45 am

wierszownik, i tak jutro zamkną ...
Ja wysłałam 2 maści ^^
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Czarna Perła znowu w grze.!   Czarna Perła znowu w grze.! - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Czarna Perła znowu w grze.!
Powrót do góry 
Strona 2 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Czarna Perła
» Przestrzeń Twórcza
» Czarna Perła
» Problem z Czarną Perłą
» Czarna Perła

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach