Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Podróżuj z nami. | |
|
+3koniara25000 Philipek Kuilu 7 posters | Autor | Wiadomość |
---|
Kuilu W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Chantilly. Liczba postów : 395 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Podróżuj z nami. Sob Mar 24, 2012 10:56 am | |
| Do jakich ciepłych krajów pojechaliście? Opowiadajcie o swoich podróżach (najróżniejszych). | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Podróżuj z nami. Sob Mar 24, 2012 12:34 pm | |
| Chyba gdzieś był już taki temat na ZM. | |
| | | koniara25000 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : koniara25000 Liczba postów : 589 Dołączył : 08/01/2012
| Temat: Re: Podróżuj z nami. Sob Mar 24, 2012 1:32 pm | |
| Ja tam w poprzednim roku pojechałam do Grecji na Halkidiki, podróż była najgorsza bo musiałam jechać samochodem bez klimatyzacji a było prawie 40 stopni! Pamiętam też jak pojechałam raz do paryża, najfajniejszą atrakcją był Disneyland, super było. Najfajniejsza była jaskinia z piratami, kupiłam sobie koszulkę z Myszką Miki w stroju pirata.
Tu masz wątek ze zdjęciami z Grecji. | |
| | | Tirrathee Już coś wie
Nick w grze : Tirrathee Liczba postów : 119 Dołączył : 26/04/2011
| Temat: Re: Podróżuj z nami. Sob Mar 24, 2012 1:40 pm | |
| Ja raz pojechałam na regaty na Gardę, we Włoszech, i do Francji, niedaleko Bordeaux; na zwykłej wycieczce byłam w Katalonii (i zamierzam wrócić!) i Wielkiej Brytanii (kolejna podróż do Zjednoczonego Królestwa nie podlega dyskusji, amen!). W czerwcu jadę do Norwegii i mam nadzieję, że też będę chciała wracać. (: | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Podróżuj z nami. Sob Mar 24, 2012 2:42 pm | |
| Będąc jeszcze uczennicą podstawówki (nie pamiętam już, która klasa), wybrałam się z mamą do Włoch . Przepiękny kraj, ale nic nie pobije mojej chęci zorganizowania sobie wakacji w Japonii, o których marzę, aczkolwiek nie mogę zrealizować tego marzenia | |
| | | gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: Podróżuj z nami. Nie Mar 25, 2012 1:58 am | |
| ja byłam na wakacjach w Hiszpanii polecam cały czas ciepło i żadnego deszczu. ale na tym wakacjach to pół świata przejechałam bo jadąc do HISZPANII jechałam przez : NIEMCY i FRANCJĘ a wracając przez BIAŁORUŚ. | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Podróżuj z nami. Nie Mar 25, 2012 2:51 am | |
| A ja na zielonej szkole, w szóstej klasie, pojechałam na Węgry. Mieszkałam w małej wsi pod Gyor. Super było, a najlepsze to, że żadna z nas nie rozumiała zbyt angielskiego, więc nasza łamana angielszczyzna dobijała sprzedawców połowy Węgier | |
| | | Kuilu W skromnych progach Zagrody
| Temat: Re: Podróżuj z nami. Nie Mar 25, 2012 3:14 am | |
| Ja w maju wybieram się do Czech, z klasą. Ktoś był może w Czechach? Jestem ciekawa jak tam jest i nie mogę się doczekać. | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Podróżuj z nami. Nie Mar 25, 2012 3:31 am | |
| Ja byłam w czeskiej Pradze. Było całkiem w porządku, tylko zajechaliśmy tam stanowczo zbyt późno. W połowie drogi nasz autokar prawie godzinę był przeszukiwaniu przez służby celne. Nie było to hop-siup i po sprawie, tylko pitolenie się przeciągane tak długo, jak się da... Podobno Czesi nie lubią Polaków, więc nie zdziwiłabym się wcale, gdyby robione to było złośliwie... | |
| | | Kuilu W skromnych progach Zagrody
| Temat: Re: Podróżuj z nami. Nie Mar 25, 2012 5:12 am | |
| To nieciekawie mieliście, my na 3 dni jedziemy. Wracając wstąpimy do Szklarskiej Poręby. Mam nadzieję, że tam inaczej jest No w końcu Polska. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Podróżuj z nami. | |
| |
| | | | Podróżuj z nami. | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|