Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Krzyżyki :D

Go down 
+9
Wisth
Casablanka
nutella113
Ejli
GaryX
Chauler
Star-x3
Nevarra
mevosa
13 posters
AutorWiadomość
mevosa
Raczkujący
mevosa

Liczba postów : 69

Krzyżyki :D Empty
PisanieTemat: Krzyżyki :D   Krzyżyki :D I_icon_minipostCzw Maj 05, 2011 3:21 am

Jak obiecałam przesyłam zdjęcie ostatniej mojej pracy. Zrobiłam ten obrazek dla koleżanki, która urodziła synka:) Osobiście nie byłam przy wręczaniu prezentu, gdyż mieszka w Gdańsku, ale doszły mnie słuchy, że bardzo się spodobałSmile

Krzyżyki :D Metryczka
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Krzyżyki :D   Krzyżyki :D I_icon_minipostCzw Maj 05, 2011 3:29 am

Pozazdrościć cierpliwości Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Star-x3
ZAGRODZIANIN
Star-x3

Nick w grze : Star-x3
Liczba postów : 2045

PisanieTemat: Re: Krzyżyki :D   Krzyżyki :D I_icon_minipostCzw Maj 05, 2011 4:55 am

Bardzo ładnie Smile

Jak byłam młodsza zdarzało mi się wyszywać i nadal wiem o co chodzi, ale nie mam czasu . D:
Powrót do góry Go down
http://gwiazdkax3.deviantart.com/
Chauler
Nowy
Chauler

Liczba postów : 43

PisanieTemat: Re: Krzyżyki :D   Krzyżyki :D I_icon_minipostCzw Maj 05, 2011 5:21 am

Jakie urocze ^^
Gratuluję cierpliwości ;] I trochę zazdroszczę ;p ponieważ sama nie potrafię wyszywać ^^;
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=231984
GaryX
Raczkujący

Liczba postów : 88

PisanieTemat: Re: Krzyżyki :D   Krzyżyki :D I_icon_minipostCzw Maj 05, 2011 9:16 am

to i ja się pochwalę jeśli można Smile (fotki raczej niskiej jakości )

to był mój pierwszy
Krzyżyki :D Img0590xf
a z tym się męczyłem chyba 2 lata z przerwami Smile
Krzyżyki :D Img0593i
Powrót do góry Go down
mevosa
Raczkujący
mevosa

Liczba postów : 69

PisanieTemat: Re: Krzyżyki :D   Krzyżyki :D I_icon_minipostCzw Maj 05, 2011 9:33 am

piękne i ambitne obrazy:) ja jeszcze się za takie nie biorę gdyż myślę że moje umiejętności jeszcze nie sięgają tak wysoko:)
Obrazek niżej był drugim wyszytym przeze mnie na urodziny dla przyjaciela, który jest z Gdańska i studiuje w Rzeszowie. Było mu tęskno więc postanowiłam jakoś umilić mu pobyt na południu:)

Krzyżyki :D Urawwgdasku

jutro dołączę jeszcze inne obrazki:) muszę je tylko poszukać Very Happy
Powrót do góry Go down
Chauler
Nowy
Chauler

Liczba postów : 43

PisanieTemat: Re: Krzyżyki :D   Krzyżyki :D I_icon_minipostCzw Maj 05, 2011 10:28 am

GaryX jestem pod wrażeniem O.o i to ogromnym ^^;
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=231984
GaryX
Raczkujący

Liczba postów : 88

PisanieTemat: Re: Krzyżyki :D   Krzyżyki :D I_icon_minipostCzw Maj 05, 2011 10:33 am

a dziękuje bardzo Smile może kiedyś skończę mój obecny projekt to też się pochwalę Smile
Powrót do góry Go down
Ejli
Przyjaciel Zagrody
Ejli

Nick w grze : Eiiri
Liczba postów : 1433

PisanieTemat: Re: Krzyżyki :D   Krzyżyki :D I_icon_minipostNie Sty 01, 2012 10:07 am

Pięknie,w życiu nie widziałam piękniejszych prac igłą i nitką.Czemu ja nie umiem wyszywać?! No
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4080537
nutella113
Nowy
nutella113

Liczba postów : 17

PisanieTemat: Re: Krzyżyki :D   Krzyżyki :D I_icon_minipostPon Lut 06, 2012 10:42 am

Śliczne też bym tak chciała umieć Smile
Powrót do góry Go down
Casablanka
Przyjaciel Zagrody
Casablanka

Liczba postów : 598

PisanieTemat: Re: Krzyżyki :D   Krzyżyki :D I_icon_minipostPią Mar 30, 2012 1:05 pm

Zrobicie mi taki? Very Happy
Powrót do góry Go down
http://howrse.pl
Wisth
Już coś wie
Wisth

Liczba postów : 143

PisanieTemat: Re: Krzyżyki :D   Krzyżyki :D I_icon_minipostPią Mar 30, 2012 1:19 pm

Hm, nie?; D

Matko, jestem pod wrażeniem; wyhaftować TAK wielki obraz za pierwszym podejściem... [mówię o tym tabunie]. Widziałam gdzieś wzór chyba [albo ofertę kupna takowego], widziałam także wyszyty obraz... no, ogromniaste. Sama od jakichś piramidek zaczynałam,potem kwiatki, serduszka... obecnie haft [zarówno krzyżykowy jak i richelieu] zarzuciłam, najzwyczajniej w świecie mi się nie chce. Ostatni obraz męczyłam 3-5 lat, sama już nie wiem-.-
Powrót do góry Go down
Agura
Już coś wie
Agura

Liczba postów : 299

PisanieTemat: Re: Krzyżyki :D   Krzyżyki :D I_icon_minipostSob Mar 31, 2012 4:38 am

jak ty wgrani... nie brak mi słów! Jak można tak pięknie zrobić obraz leonarda da Vinci "Stworzenie Adama"??? I to jeszcze wyhawtować! Leonardo schodzi przy tobie na psy xD
Powrót do góry Go down
Basia
Jedną nogą w ZM
Basia

Nick w grze : Stokrotka 112
Liczba postów : 529

PisanieTemat: Re: Krzyżyki :D   Krzyżyki :D I_icon_minipostPon Sie 20, 2012 1:01 pm

Nie rozumiem jak można być tak cierpliwym Question (na sama raczej cierpliwością ni grzeszę).
Powrót do góry Go down
Karolina211
ZAGRODZIANIN
Karolina211

Nick w grze : Talunalu
Liczba postów : 1018

PisanieTemat: Re: Krzyżyki :D   Krzyżyki :D I_icon_minipostPon Sie 20, 2012 2:24 pm

wszystkie pokazane obrazki są piękne... uznanie dla twórców Krzyżyki :D 1988476332

ja sama nie za bardzo umiem wyszywać, natomiast mam gdzieś prezent - śliczny obrazek dziewczyny na białym koniu. chciałabym tak umieć, ale nie jestem na tyle cierpliwa ^^"
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=28316
natalias143
W skromnych progach Zagrody

Nick w grze : natalias143
Liczba postów : 435

PisanieTemat: Re: Krzyżyki :D   Krzyżyki :D I_icon_minipostPon Sie 20, 2012 3:18 pm

ja czasem jak się nudzę to też haftuję, ale nie skończyłam jeszcze nic XD największy problem w tym, że na nie jestem pewna, gdzie który kolor ma być przy przejściach... XD
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Krzyżyki :D   Krzyżyki :D I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Krzyżyki :D
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: