Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Nasze Pomysły do gry | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Nasze Pomysły do gry Nie Mar 25, 2012 5:36 am | |
| Wiem że jest już temat ,, Petycje i Bannery '' ale pomyślałam o czymś takim gdzie można dawać sensowne pomysły do gry. Nie takie jak co to się niektórzy wygłupiają z końmi co żują Orbit ale takie jak już mówiłam sensowne. tu podawajcie przykłady | |
| | | zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: Nasze Pomysły do gry Nie Mar 25, 2012 5:59 am | |
| Oj różne, ale jak te bachory chcą aby konie jadły gumę ORBIT i MENTOS to nic nie zrobimy. Dla nich to przyjemność byśmy głupieli. Nowy pomysł najlepiej zgłosić na kontakt. | |
| | | gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: Nasze Pomysły do gry Nie Mar 25, 2012 6:49 am | |
| tak ale widzisz tu jeśli niektóre osoby popierają jakes z petycjii to tu mogą się pochwalić i może inne osoby też wyślą na kontakt | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Nasze Pomysły do gry Nie Mar 25, 2012 1:07 pm | |
| Ja zrobiłabym tak, że konie boskie mają zawody z rozetami TYLKO dla siebie i do innych nie mogą się pchać. Wkurza mnie to, że ktoś się napracował przy treningu konia, wystawia go do zawodów, a tu taki Rubin czy Szafir, być może zdobyty przypadkiem, też bierze udział w zawodach i zabiera rozetę tym, którzy ciężką pracą usiłowali się ją zdobyć. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Nasze Pomysły do gry Nie Mar 25, 2012 1:11 pm | |
| - Kiccia napisał:
- Ja zrobiłabym tak, że konie boskie mają zawody z rozetami TYLKO dla siebie i do innych nie mogą się pchać. Wkurza mnie to, że ktoś się napracował przy treningu konia, wystawia go do zawodów, a tu taki Rubin czy Szafir, być może zdobyty przypadkiem, też bierze udział w zawodach i zabiera rozetę tym, którzy ciężką pracą usiłowali się ją zdobyć.
Racja. To nie sprawiedliwe, bo posiadacz Rubina ma łatwą kasę. |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Nasze Pomysły do gry Nie Mar 25, 2012 1:32 pm | |
| A mnie najbardziej wkurza to, że młodziki zgarniają najlepsze rzeczy, a to zmienione dokonania, a to Boski za promocję, a to Dzikusek... | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Nasze Pomysły do gry | |
| |
| | | | Nasze Pomysły do gry | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|