Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Pytanie techniczne - jeśli nie tutaj, proszę usunąć/przenieść wątek, gdzie powinien się znaleźć. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Pytanie techniczne - jeśli nie tutaj, proszę usunąć/przenieść wątek, gdzie powinien się znaleźć. Pon Mar 26, 2012 12:29 pm | |
| Jak w temacie: pytanie techniczne - jeśli nie tutaj, proszę usunąć/przenieść wątek, gdzie powinien się znaleźć. Żeby się nie rozpisywać, proszę bardzo, podgląd: - Spoiler:
I w związku z nim pytanie - czy istnieje jakakolwiek możliwość, by tło przeglądarki, przy oglądaniu plików graficznych, było znów białe? Szlag mnie trafia z tą szarością, a kolor zmienił się po ostatniej aktualizacji Firefoxa. Help... | |
| | | zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: Pytanie techniczne - jeśli nie tutaj, proszę usunąć/przenieść wątek, gdzie powinien się znaleźć. Pon Mar 26, 2012 12:33 pm | |
| Mam taką samą przeglądarkę i od jakiegoś czasu też mi zamiast białego tła wyskakuje czarne. Pewnie system jakieś ''ulepszenia'' zrobił. | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Pytanie techniczne - jeśli nie tutaj, proszę usunąć/przenieść wątek, gdzie powinien się znaleźć. Pon Mar 26, 2012 12:36 pm | |
| Mam tak samo.. Widocznie wina przeglądarki. Może zmiany czy coś. Zawsze można zmienic na np. Explorera lub Chrome, tam są dalej białe tła | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Pytanie techniczne - jeśli nie tutaj, proszę usunąć/przenieść wątek, gdzie powinien się znaleźć. Wto Mar 27, 2012 2:22 am | |
| To przez ostatnią aktualizację. Osobiście korzystam z Chroma i wszystko jest na tle białym |
| | | poziomka22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : poziomka22 Liczba postów : 2369 Dołączył : 31/07/2011
| Temat: Re: Pytanie techniczne - jeśli nie tutaj, proszę usunąć/przenieść wątek, gdzie powinien się znaleźć. Wto Mar 27, 2012 3:23 am | |
| Ja korzystam z Google Chrome i wszystko jest tak jak powinno, na białym tle. : ) | |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Pytanie techniczne - jeśli nie tutaj, proszę usunąć/przenieść wątek, gdzie powinien się znaleźć. Wto Mar 27, 2012 6:38 am | |
| to jest łatka w lisie tylko więc nie musicie wypisywać że w innych wam działa bo to Malto wie z tego co się orientuję po aktualizacji w lisie zmienił się chrome.manifest i to w nim by trzeba było zmiany wprowadzać z "palca" | |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Pytanie techniczne - jeśli nie tutaj, proszę usunąć/przenieść wątek, gdzie powinien się znaleźć. Wto Mar 27, 2012 7:13 am | |
| Przerzuć się na Google Chrome. Tu wszystko działa jak należy. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Pytanie techniczne - jeśli nie tutaj, proszę usunąć/przenieść wątek, gdzie powinien się znaleźć. | |
| |
| | | | Pytanie techniczne - jeśli nie tutaj, proszę usunąć/przenieść wątek, gdzie powinien się znaleźć. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|