Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Centrum liluse, czyli prezentacje HTML za darmo! | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Centrum liluse, czyli prezentacje HTML za darmo! Wto Mar 27, 2012 3:35 am | |
| Na wstępnie chcę powiedzieć, że każda moja praca jest całkiem darmowa, wykonuję zarówno grafikę, jaki i HTML Jak składać zamówienie?1. Prezentacje :- link do zdjęcia, zdjęć -opis prezentacji - dodatkowe napisy. Zdjęcia mogę połączyć. 2. Avatar: - link do zdjęcia - opis - dodatkowe napisy Avatary wykonam każdego rodzaju. 3. Petycje i bannery- należy opisać. Po napisaniu formularza kontaktuję się z Tobą przez howrse, dlatego ważne jest abyś zawsze podał pod jakim nickim grasz na howrse.
Przykłady moich prac - Spoiler:
- Spoiler:
+
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
+
- Spoiler:
+
Zapraszam do składania zamówień [b][center]
Ostatnio zmieniony przez liluse dnia Pią Mar 30, 2012 1:25 am, w całości zmieniany 2 razy |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Centrum liluse, czyli prezentacje HTML za darmo! Pią Mar 30, 2012 1:40 am | |
| |
| | | zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: Centrum liluse, czyli prezentacje HTML za darmo! Pią Mar 30, 2012 6:12 am | |
| | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Centrum liluse, czyli prezentacje HTML za darmo! Pią Mar 30, 2012 6:42 am | |
| |
| | | gabriela żołądź W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : gabriela żołądź Liczba postów : 357 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Centrum liluse, czyli prezentacje HTML za darmo! Pią Mar 30, 2012 7:19 am | |
| Ja bym poprosiła o avatara. Chciała bym avatara takiego jak na ostatniej prezentacji z moim loginem. Jakaś ładna czcionka. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Centrum liluse, czyli prezentacje HTML za darmo! Pią Mar 30, 2012 8:48 am | |
| - gabriela żołądź napisał:
- Ja bym poprosiła o avatara.
Chciała bym avatara takiego jak na ostatniej prezentacji z moim loginem. Jakaś ładna czcionka. Mówisz o ostatnim przykładzie? Ok. A avatr wykonam dopiero w poniedziałek, bo teraz wyjeżdżam. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Centrum liluse, czyli prezentacje HTML za darmo! | |
| |
| | | | Centrum liluse, czyli prezentacje HTML za darmo! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|