Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Jaką grafikę robić? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Jaką grafikę robić? Wto Mar 27, 2012 11:39 am | |
| Otóż tak... Są takie chwile, że nie mam co robić na komputerze. Chciałabym te chwile przeznaczyć na ćwiczenie robienia grafiki. Jednak nie mam pomysłu, jakiej grafiki. Moich pracy i tak nikt nie kupuje, więc prace na howrse odpadają. Myślałam o jakichś manipulacjach graficznych jednak nie mam pomysłu... Za wszelaką pomoc dziękuję Pozdrawiam: znudzona aniawis39 | |
| | | zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: Jaką grafikę robić? Wto Mar 27, 2012 11:48 am | |
| Może łąkę na konkurs Howrse? | |
| | | blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: Jaką grafikę robić? Wto Mar 27, 2012 11:55 am | |
| Mogłabyś podać linka do konkursu? Chciałabym zapoznać się z zasadami - zobaczymy o co tam chodzi. | |
| | | zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: Jaką grafikę robić? Wto Mar 27, 2012 11:57 am | |
| http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1395864580&page=99 To link. Kur*a m*ć sorry, ale jest już koniec. Szkoda przynajmniej się pochwalę pracą siosry. | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Jaką grafikę robić? Wto Mar 27, 2012 12:23 pm | |
| Możesz zrobić jakąś pracę do przestrzeni twórczej,np. do złotego jabłka, złotego rogu lub promienia heliosa. Czarną Perłę możesz zakupić za 2 kupony ( w przypadku kiedy Twoja praca nie przejdzie do etapu głosowania, odzyskujesz je z powrotem ) i dzięki niej wyślesz swoje dzieło do przestrzenie twórczej. Tutaj więcej masz na ten temat: KLIK - różne wskazówki dot. zrobienia takiej pracy KLIK - ogólne "zasady" Jeśli nikt nie chce od Ciebie zamawiać prezentacji,naucz się je bardziej ozdabiać i bawić się z innymi bajerami. Ewentualnie możesz sobie zrobić prezkę dla siebie. | |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Jaką grafikę robić? Wto Mar 27, 2012 1:02 pm | |
| Możesz zrobić np. sygnaturkę która posłuży ci jako podpis na Zagrodzie Mgły, albo grafikę pod prezentację. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Jaką grafikę robić? | |
| |
| | | | Jaką grafikę robić? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|