Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA: Exmoor w RO- server International | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: GRA: Exmoor w RO- server International Czw Mar 29, 2012 9:52 am | |
| - Cytat :
-
The Exmoor in the horns of Plenty! - 29th March 2012 Maybe you could get lucky by opening Horns of Plenty!
You could become the happy owner of an Exmoor wild horse until the 2nd of April at noon game time! To get that chance it's very easy you simply need to open a Horn of Plenty and be very lucky! Wild horses are very rare and must be tamed from birth to allow training or competitions. This process can be long and complicated, but if you succeed they will give you plenty of Diamonds until they reach 80 years old! If you are amongst the fastest to tame your wild horse, he'll have a higher genetic potential as well as a chance to have his own number tag. Wild horses come as mare or stallion but can't be bred. They cannot be sold either. Wild horses also each have their own specific scenery and you can discover where they come from on the map displayed in their characteristics. Good luck to everyone! The Howrse Team | |
| | | KaVcia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : KaVcia Liczba postów : 731 Dołączył : 31/08/2011
| Temat: Re: GRA: Exmoor w RO- server International Czw Mar 29, 2012 9:58 am | |
| Pojawił się 9 dni po rozpoczęciu bingo. Gdyby tak samo miało być u nas, to będzie... 5 kwietnia. | |
| | | koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: GRA: Exmoor w RO- server International Czw Mar 29, 2012 10:06 am | |
| I na Wielkanoc coś pewnie będzie. Czyli będą 3 promocje | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA: Exmoor w RO- server International Czw Mar 29, 2012 10:47 am | |
| Mam nadzieję, że u nas też będzie. Dobrze, że nie wydałam kuponów na numerki |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA: Exmoor w RO- server International Czw Mar 29, 2012 11:16 am | |
| Tak,na Wielkanoc możemy się spodziewać jakiejś jajecznej niespodzianki xD | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA: Exmoor w RO- server International Czw Mar 29, 2012 11:43 am | |
| Może i parę RO otworzę. Przynajmniej szanse będą większe niż mam teraz :-/ | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA: Exmoor w RO- server International Wto Kwi 03, 2012 12:05 am | |
| Ja posiadam jeden róg obfitości z UFO. Nie wiem właśnie czy otworzyć.. czy zostawić na promocję. Ale lepiej zostawić. |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: GRA: Exmoor w RO- server International Wto Kwi 03, 2012 2:29 am | |
| - Rasumi napisał:
- Ja posiadam jeden róg obfitości z UFO. Nie wiem właśnie czy otworzyć.. czy zostawić na promocję. Ale lepiej zostawić.
Zostaw. Lepiej otworzyć podczas promocji ( o ile w ogóle ona wejdzie na nasz serwer ) | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA: Exmoor w RO- server International | |
| |
| | | | GRA: Exmoor w RO- server International | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|