Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA: Exmoor w RO- server International

Go down 
+2
KaVcia
hanka1998
6 posters
AutorWiadomość
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

GRA: Exmoor w RO- server International Empty
PisanieTemat: GRA: Exmoor w RO- server International   GRA: Exmoor w RO- server International I_icon_minipostCzw Mar 29, 2012 9:52 am

Cytat :

The Exmoor in the horns of Plenty! - 29th March 2012
Maybe you could get lucky by opening Horns of Plenty!

You could become the happy owner of an Exmoor wild horse until the 2nd of April at noon game time!
To get that chance it's very easy you simply need to open a Horn of Plenty and be very lucky!
Wild horses are very rare and must be tamed from birth to allow training or competitions. This process can be long and complicated, but if you succeed they will give you plenty of Diamonds until they reach 80 years old!
If you are amongst the fastest to tame your wild horse, he'll have a higher genetic potential as well as a chance to have his own number tag.
Wild horses come as mare or stallion but can't be bred. They cannot be sold either.
Wild horses also each have their own specific scenery and you can discover where they come from on the map displayed in their characteristics.
Good luck to everyone!
The Howrse Team

Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
KaVcia
Przyjaciel Zagrody
KaVcia

Nick w grze : KaVcia
Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: GRA: Exmoor w RO- server International   GRA: Exmoor w RO- server International I_icon_minipostCzw Mar 29, 2012 9:58 am

Pojawił się 9 dni po rozpoczęciu bingo. Gdyby tak samo miało być u nas, to będzie... 5 kwietnia.
Powrót do góry Go down
koziorożec
Przyjaciel Zagrody
koziorożec

Nick w grze : koziorożec
Liczba postów : 1626

PisanieTemat: Re: GRA: Exmoor w RO- server International   GRA: Exmoor w RO- server International I_icon_minipostCzw Mar 29, 2012 10:06 am

I na Wielkanoc coś pewnie będzie. Czyli będą 3 promocje Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1778120
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA: Exmoor w RO- server International   GRA: Exmoor w RO- server International I_icon_minipostCzw Mar 29, 2012 10:47 am

Mam nadzieję, że u nas też będzie.
Dobrze, że nie wydałam kuponów na numerki
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: GRA: Exmoor w RO- server International   GRA: Exmoor w RO- server International I_icon_minipostCzw Mar 29, 2012 11:16 am

Tak,na Wielkanoc możemy się spodziewać jakiejś jajecznej niespodzianki Very Happy xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: GRA: Exmoor w RO- server International   GRA: Exmoor w RO- server International I_icon_minipostCzw Mar 29, 2012 11:43 am

Może i parę RO otworzę. Przynajmniej szanse będą większe niż mam teraz :-/
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA: Exmoor w RO- server International   GRA: Exmoor w RO- server International I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 12:05 am

Ja posiadam jeden róg obfitości z UFO. Nie wiem właśnie czy otworzyć.. czy zostawić na promocję. Ale lepiej zostawić.
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: GRA: Exmoor w RO- server International   GRA: Exmoor w RO- server International I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 2:29 am

Rasumi napisał:
Ja posiadam jeden róg obfitości z UFO. Nie wiem właśnie czy otworzyć.. czy zostawić na promocję. Ale lepiej zostawić.
Zostaw. Lepiej otworzyć podczas promocji ( o ile w ogóle ona wejdzie na nasz serwer )
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA: Exmoor w RO- server International   GRA: Exmoor w RO- server International I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA: Exmoor w RO- server International
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: