Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Oferta Gwiazdki - grafika, treningi, poprawianie PG, pomoc w dokonaniach :) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Oferta Gwiazdki - grafika, treningi, poprawianie PG, pomoc w dokonaniach :) Pią Mar 30, 2012 4:30 am | |
| Mogę podjąć się:
○ Zrobienia prezentacji, awatara, innych - kliknij. ○ Doprowadzeniem koni do 30 r.ż. - na moim koncie - sprzedajesz konia, opiekuję się nim raz dziennie (opcja bez PD) lub postarzam do 30 lat w ciagu 10 dni (opcja z PD - za dodatkową opłatą) - na współdzieleniu - dostaję współdzielenie, w ciągu 1-2 dni postarzam (oraz uśmiercam jeśli tak chcesz) Cena ustalana indywidualnie. Uwaga! Zajmuję się tak tylko końmi powyżej 25 lat (bez OM)/powyżej 20 (z OM)! ○ Pomocy przy dokonaniach - mogę pożyczyć klacz ze 100 BLUP, zrobić dokonanie z PG, pomóc w wymianie Puszki Pandory czy kupna klaczy w ciąży itd. Cena: od darmowej pomocy do rzeczy ze sklepu. ○ Treningu koni - sprzedajesz mi konia który jako imię ma Twój nick lub dajesz współdzielenie oraz piszesz na PW co chcesz bym zrobiła - trening paskowy, BLUP, trening konia do GP (koń musi mieć pewne przedmioty!). Dokańczam też treningi. Cena: GP - Harmonia, Hera, Posejdon, Centaur, RO, KF, 2xDuch, 2xRP, 2xKK, 2xZJ, 2xŁA, 2xKM, 2xWM, 2xPZ, inne - ustalana indywidualnie.
Ostatnio zmieniony przez Star-x3 dnia Wto Gru 25, 2012 3:50 pm, w całości zmieniany 5 razy | |
| | | korane Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : volvos40 Liczba postów : 2064 Dołączył : 01/03/2012
| Temat: Re: Oferta Gwiazdki - grafika, treningi, poprawianie PG, pomoc w dokonaniach :) Pią Mar 30, 2012 4:32 am | |
| do ilu um wytrenujesz? za ile uśmiercasz? | |
| | | gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: Oferta Gwiazdki - grafika, treningi, poprawianie PG, pomoc w dokonaniach :) Pią Mar 30, 2012 5:15 am | |
| no ja też jestem ciekawa. mogłabyś mi klaczkę uśmiercić | |
| | | Star-x3 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Oferta Gwiazdki - grafika, treningi, poprawianie PG, pomoc w dokonaniach :) Pią Mar 30, 2012 7:57 am | |
| um - zalezy od konika, takiego z ponad 200 wrodzonymi wytrenuje tak jak mojego ogiera - ale tylko jesli bedzie mial wszystkie przedmioty z CR.
postarzenie - to zalezy jaki wiek ma klaczka, czy ma OM lub czy macie PD (na moich PD wychodzi drozej). Ale sądzę że jakiś przedmiot z CR by mnie zadowolił.
| |
| | | korane Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : volvos40 Liczba postów : 2064 Dołączył : 01/03/2012
| Temat: Re: Oferta Gwiazdki - grafika, treningi, poprawianie PG, pomoc w dokonaniach :) Pią Mar 30, 2012 8:03 am | |
| ale jakiego twojego ogiera ja mam konia z 221 um i 720 pg to do ilu um dasz rade? jaki przedmiot z CR? | |
| | | gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: Oferta Gwiazdki - grafika, treningi, poprawianie PG, pomoc w dokonaniach :) Pią Mar 30, 2012 8:20 am | |
| no mogłabyś uśmiercić moją klacz Sierrę ? tylko że nie mam PD mogę dopłacić za twoje PD | |
| | | Calma Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Calma Liczba postów : 658 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: Oferta Gwiazdki - grafika, treningi, poprawianie PG, pomoc w dokonaniach :) Pią Mar 30, 2012 8:44 am | |
| ile za takie uśmiercenie sobie liczysz? ja mam klacz 15 lat | |
| Temat: Re: Oferta Gwiazdki - grafika, treningi, poprawianie PG, pomoc w dokonaniach :) Sob Mar 31, 2012 3:31 am | |
| - korane napisał:
- ale jakiego twojego ogiera ja mam konia z 221 um i 720 pg to do ilu um dasz rade?
jaki przedmiot z CR? jest link - tu klikaj Twój powinien mieć zbliżone do niego um, moze troche wieksze. - gwiazda2002 napisał:
- no mogłabyś uśmiercić moją klacz Sierrę ? tylko że nie mam PD mogę dopłacić za twoje PD
A ile ona ma lat? - Calma napisał:
- ile za takie uśmiercenie sobie liczysz? ja mam klacz 15 lat
Jesli na Twoich PD lub na OM - dogadalybysmy sie za jakis przedmiot z CR. | |
| Temat: Re: Oferta Gwiazdki - grafika, treningi, poprawianie PG, pomoc w dokonaniach :) Wto Gru 25, 2012 3:51 pm | |
| Ponawiam i odświeżam! Co do grafiki - tylko jeśli przekonacie mnie z ceną, musi być naprawdę wysoka | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Oferta Gwiazdki - grafika, treningi, poprawianie PG, pomoc w dokonaniach :) | |
| |
| | | | Oferta Gwiazdki - grafika, treningi, poprawianie PG, pomoc w dokonaniach :) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|