Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Nagłówek, logo... | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
pati9100 Nowy
Liczba postów : 14 Dołączył : 07/05/2011
| Temat: Nagłówek, logo... Sob Maj 07, 2011 10:56 am | |
| Nagłówek jest śliczny, ale trochę nie pasuje do howrse (chodzi o króliki). Może by go zaktualizować na np... zamienić króliki na te koty co mają być niedługo? Jeśli wam się pomysł nie podoba, to nie piszcie, że to jest bez sensu, bo ja daję tylko sugestię, która nie musi być spełniona! | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Nagłówek, logo... Sob Maj 07, 2011 1:20 pm | |
| Jest projektowane nowe logo, to obecne zostało po Świętach. Dziękuję za zwrócenie uwagi i popędzenie nas | |
| | | SheWolf Nowy
Liczba postów : 12 Dołączył : 08/05/2011
| Temat: Re: Nagłówek, logo... Nie Maj 08, 2011 12:49 pm | |
| A nie lepiej stworzyć temat, gdzie każdy będzie mógł wklejać swoje propozycje? Na kliku forach, na których jestem, użytkownicy tak robią i czasami jakiś nagłówek może się przedostać | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Nagłówek, logo... Nie Maj 08, 2011 5:38 pm | |
| Droga SheWolf. Według mnie nie jest lepiej. Osoba się napracuje, będzie o tym myślała, liczyła iż wybrane będzie jej dzieło. A tu be... Jak wybierać? Poprzez głosowanie? Pomysł nie zostanie wybrany i co - nieuczciwe, przekupione, znajomości itp. Niepotrzebna uraza i żal w serduchu. Ale jeśli chcesz załóż taki temat, masz prawo i możliwość. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Nagłówek, logo... | |
| |
| | | | Nagłówek, logo... | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|