kicia1030 Nowy
Liczba postów : 7 Dołączył : 06/05/2011
| Temat: Prezentacje za Equus Sob Maj 07, 2011 11:35 am | |
| Wykonuję prezentacje, za które nie trzeba płacić przedmiotami z Czarnego Rynku. Nie są robione w Photoshopie, ale jak ktoś nie chce dużo płacić, to nie pozostaje mu nic innego, niż napisać do mnie Cennik: do 3 ramek - 5000 equus do 5 ramek - 7000 equus od 6 ramek - 10000 equusPrzykład takiej prezentacji jest na moim profilu na howrse. Pierwsza osoba, która zamówi prezentacje płaci 2500 equus, wszystko jedno ile ramek. Wystawiam jej na sprzedażach prywatnych, bądź na aukcji jakiegoś konia, a ona kupuje go za tą cenę. Jeszcze nie zamówił nikt, oprócz moich dwóch sióstr, które mają za darmo, więc się nie liczą. Jeżeli ktoś chce, to mogę wstawić tutaj przykład prezentacji. Pamiętaj! Najpierw płacisz, a potem dostajesz prezentację!W wiadomości opisujesz mi jak ma wyglądać prezentacja - ile ramek, jakie napisy, linki do zdjęć. Ramki mogę robić w różnych kształtach. Jeżeli z prezentacją będzie coś nie tak, to napisz do mnie, spróbuję ją naprawić. Jeżeli prezentacja nie będzie taka, jak ją sobie wyobrażałeś/aś, możesz do mnie napisać, a ja zwrócę część pieniędzy. Zapraszam! | |
|