Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Upomnienie | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Fangusta Już coś wie
Nick w grze : Fangusta Liczba postów : 159 Dołączył : 21/10/2011
| Temat: Upomnienie Pon Kwi 02, 2012 9:34 am | |
| Dostałąm upomnienie za to że jakiejś graczce napisałam żeby nie spamowała mi na poczcie. Ona pisała o skupywaniu koni do schroniska oto treść całej korespondencji - Spoiler:
nie wiem co ją obraziło. Czy to że nazwałam ją dzieckiem? Mi chodzi o to że ja nie lubię zaśmiecania poczty | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Upomnienie Pon Kwi 02, 2012 9:41 am | |
| Dziwny gracz... I wiecie,dam Wam taką poradę na przyszłość - następnym razem,kiedy taką wiadomość dostaniecie,zgłaszajcie od razu gracza nie odpisując na wiad. Właśnie później z takiego czegoś jest kłótnia,która doprowadza do upomnienia/zbanowania itp. Według mnie nic takiego nie napisałaś więc też się zastanawiam co w tym było obraźliwego. Ciesz się w sumie,że nie odjęli Ci punktów karmy. A Ty ją zgłosiłaś? | |
| | | Fangusta Już coś wie
Nick w grze : Fangusta Liczba postów : 159 Dołączył : 21/10/2011
| Temat: Re: Upomnienie Pon Kwi 02, 2012 9:47 am | |
| tak zgłosiłam ją ale dopiero gdy sama dostałam upomnienie. Wcześniej wahałam się, ale jak już przyszło info od adminów to wysłałam zgłoszenie. Własnie dostałam zgłoszene z Howrse że ona została upomniana za spam. Ale w dalszym ciągu nie rozumiem za co ja.. Natępnym razem będę zgłaszać od razu. | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Upomnienie Sro Kwi 04, 2012 1:17 am | |
| Coś co mnie dzisiaj trafiło z samego rana - milion pięćset sto dziewięćset wiadomości o konkursach wysyłanych z OJ, a Jaśnie Państwo Howrse nie traktują tego jako naruszenia (jako spamu). - Cytat :
- Witaj,
Zgłoszone nadużycie w wiadomości prywatnej OJ XXX zostało przyjęte 03.04.2012, 22:50:07 i sprawdzone przez nasz Zespół Moderatorów. Nie znaleźliśmy żadnych nieprawidłowości w tej wiadomości. Sprawdź 'jakie wiadomości można zgłaszać' zanim zgłosisz kolejne nadużycie. Dziękujemy za zrozumienie, Zespół Howrse To do jasnej anielki - mam dostawać po kilkadziesiąt takich wiadomości dziennie?! Że gracz A ma 14 punktów i zajmuje pierwsze miejsce a graczowi B brakuje do podium 2 punktów bo powinien przedłuzyć o kolejny miesiąc by wygrać? A jakoś mało mnie to obchodzi i nie życzę sobie tego chłamu dostawać dzień w dzień. Dla mnie to spam (jakby nie patrzeć z mojego punktu widzenia jest to niechciana wiadomość, na której otrzymywanie zgody nie wyraziłam) i jako spam zgłaszam a Howrse nie widzi problemu. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Upomnienie Sro Kwi 04, 2012 1:27 am | |
| Mnie ciągle spamuje jakaś dziewczyna.. zgłosiłam ją ze dwadzieścia razy, a howrse nawet karmy jej nie odjęło.. |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Upomnienie Sro Kwi 04, 2012 1:10 pm | |
| AP, bloknij ją. Ja ogólnie staram się nie zglaszać. Zrobilam to raz, jedyny raz, kiedy jakaś dziewczyna, której nick widzialam pierwszy raz w życiu i miala kilka dni stazu pisze do mnie pierwszą wiadomość mniej więcej takiej treści: "cenzura, ty cenzura, cenzura, bo ci zaraz cenzura!!!!" Więc nie mialam już sily i jej odpysknęlam, żeby w domu mamusi przeklinala, a nie będzie spokojnym graczom życia zatruwać, i że jej nie zgloszę, ale żeby uważala. Zglosila mnie za to i dostalam upomnienie. A wtedy stracilam cierpliwość i też ją zglosilam. | |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Upomnienie Nie Kwi 08, 2012 12:44 pm | |
| Ja 2 razy dostałam upomnienie przez S****** , która zgłaszała moje posty z rysunkami NA WĄTKU O CP. Zazdrosna była czy co?! (nawet nie wiem o co ale dobra...). Pewnie też dlatego,m że "czepiałam się" anatomii w jej rysunkach. Gdy napisałam tona Kontakt to oni, jak zwykle, to moja wina i że powinnam się trzymać regulaminu no WTF..... | |
| | | stewardessa Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Messi. Liczba postów : 587 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Upomnienie Nie Kwi 08, 2012 1:39 pm | |
| Szar - jak to się mówi: CP i forum o niej nie są uczciwe i dzień bez niesprawiedliwości na howrse dniem straconym PS. Wstaw obrazek w spojler | |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Upomnienie Nie Kwi 08, 2012 11:57 pm | |
| Ehhhhh... Ostatnio - graczka napisała mi : Temat: B.Ważne - Cytat :
- Treść: Mam do sprzedania to konto za jeden róg obfitości na inne konto
jesteś zainteresowana?
Zgłosiłam tą PW, jak i jej prezkę z taką wiadomością. i co? I z 10p ma teraz 9. EDIT: Ja nigdy nie blokuję SPAMerów - dadzą więcej wiadomości - większa szansa że upieczą się na grillu | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Upomnienie Nie Kwi 15, 2012 10:27 am | |
| Wczoraj dostałam wiadomość: - Cytat :
- przesyłam wiadomość o konkursie (żart), sprzedałam ci za tanio konia... DAJ MI GO!!! DAJ MI ZA DARMO RÓG OBFITOŚCI... sprzedaj m rożka za jedną czwartą ceny... SPRZEDAJ MI BOSKIEGO, ŻYWIOŁAKA I PEGAZA KF i daj mi wszystko za darmo...
Odpisałam tej osobie: - Cytat :
- Gratuluję. Wygrałaś darmowe zgłoszenie nadużycia oraz blokadę wiadomości
oraz zgłosiłam nadużycie (została upomniana), a otrzymywanie wiadomości zablokowane. Dzisiaj przychodzi mi PW od Howrse że to co wysłałam jest obraźliwe... No nic, kij z tym mogą mnie cmoknąć tam gdzie słońce nie dochodzi. Ale dzisiaj kolejne PW od innego gracza: - Cytat :
- czy ty jesteś jakaś głupia?! przecież XXX nie jest zablokowana debilko!!!możesz se wysłać nadużyć ile tylko chcesz!!!
I znów zablokowałam i zgłosiłam. Ale wychodzi na to że to jedna i ta sama osoba się włamuje. Niemniej chamstwo i bezczelność należy tępić wszelkimi metodami. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Upomnienie | |
| |
| | | | Upomnienie | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|