Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Do ZAMKNIĘCIA | |
|
+3zαbαvεcкαα gabriela żołądź blueberry. 7 posters | Autor | Wiadomość |
---|
blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Do ZAMKNIĘCIA Pon Kwi 02, 2012 1:17 pm | |
| Pewnie jesteście zdziwieni, ale tak tak lubię sobie od czasu do czasu popstrykać. Moimi głównymi [a właściwie jedynymi ] modelami są: moje myszaki Kuba i Buba oraz figurki Schleich. Tak właściwie to nic ciekawego... Oto kilka moich zdjęć [bleee]. Kuba i Buba Kuba [DEH] to ta ruda, a Buba [Agouti Sp] to ta mniejsza, łaciata. Obie są przekochane. Schleich[img] [/img] Jeżeli spodobały Wam się myszoskoczki i chcecie wiedzieć o nich więcej zapraszam na wspaniałą stronę o tych gryzoniach: www.gerbile.pl. Zapraszam również do skorzystania z tamtejszego forum. Na gerbile znajdziesz mnie pod nickiem kubuś2010. Mam nadzieję, że moje zdjęcia nie spowodowały odruchów wymiotnych, ani żadnego poważnego uszczerbku na Waszym zdrowiu. xD Jeżeli nikomu moje zdjęcia nie zaszkodziły to postaram się w najbliższym czasie umieścić ich tu więcej.
Ostatnio zmieniony przez aniawis39 dnia Pon Sie 27, 2012 7:16 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | gabriela żołądź W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : gabriela żołądź Liczba postów : 357 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Do ZAMKNIĘCIA Pon Kwi 02, 2012 2:56 pm | |
| Te myszki są przesłodkie!Też zbieram zwierzęta Schleich. | |
| | | zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: Do ZAMKNIĘCIA Wto Kwi 03, 2012 3:03 am | |
| Piękne | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Do ZAMKNIĘCIA Wto Kwi 03, 2012 4:42 am | |
| Ładne-ale staraj się umieszczać "obiekty" na lepszym tle. Myszoskoczki słodkie,wygłaszcz je ode mnie. Ile te Shleich kosztują i gdzie je można kupić? | |
| | | gabriela żołądź W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : gabriela żołądź Liczba postów : 357 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Do ZAMKNIĘCIA Wto Kwi 03, 2012 9:00 am | |
| Philipek Schleich można kupić w smyku.Zależy jaka wielkość np. duży koń kosztuje około 24 złotych. | |
| | | blueberry. Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Do ZAMKNIĘCIA Wto Kwi 03, 2012 11:47 am | |
| gabriela żołądź - u Ciebie tak tanio ze Schleich?! U mnie Schleich (duże konie - takie jak np. ten na zdjęciu) - kosztują około 32 złotych, w Smyku. Ogólnie można je dostać na 100% w Smyku, słyszałam też, że w niektórych miastach są również w Empiku. Trzeba poszukać "na mieście". Schleich są w miarę popularne, więc powinny być w każdym mieście. Jeżeli ktoś mieszka w Poznaniu - polecam sklep Mimi na rynku Jeżyckim. Mają duży wybór. Ale już nie robię Off Topu we własnym temacie. xD Miło, że zdjęcia się spodobały. Wszelakie uwagi biorę pod uwagę. Niedługo więcej zdjęć. A teraz zadziwię Was (lub nie) informacją iż nie robię tych zdjęć lustrzanką... | |
| | | mina stirit1 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : British Dougs Liczba postów : 526 Dołączył : 25/06/2011
| Temat: Re: Do ZAMKNIĘCIA Pon Kwi 30, 2012 11:26 am | |
| | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Do ZAMKNIĘCIA Pon Kwi 30, 2012 11:45 am | |
| Popłakałam się, jak zobaczyłam zdjęcia Terrarium, 2 myszoskoczki, będące w nim - Princepolo'la oraz Rudego Ryczę teraz normalnie, tylko Kitketa zabrakło Przepraszam, to nie na temat...Zdjęcia całkiem całkiem, staraj się tylko robić zdjęcia na lepszym tle |
| | | Diana375. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Magiczna375 Liczba postów : 669 Dołączył : 23/02/2012
| Temat: Re: Do ZAMKNIĘCIA Pon Kwi 30, 2012 12:18 pm | |
| Bardzo ładne. Ostrość jest...ale tak jak mówią inni umieszczaj obiekty na innych tłach Myszoskoczki i figurki możesz umieszczeć gdzie chcesz =) | |
| | | blueberry. Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Do ZAMKNIĘCIA Pon Kwi 30, 2012 12:41 pm | |
| Diano - to przyjdź do mnie, zabierz moje myszoskoczki na ręce i spróbuj zrobić im ładne, ostre zdjęcie chociażby w terrarium. Z myszakami jest problem ten, że nie wolno ich zabierać na dwór... Themma - nie rozumiem... | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Do ZAMKNIĘCIA Pon Kwi 30, 2012 1:53 pm | |
| - aniawis39 napisał:
Themma - nie rozumiem... O to, że są w takiem samym terrarium, na tym samym 'tle', te same myszoskoczki - te same, moje kochane, które już nie żyją [*] |
| | | stewardessa Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Messi. Liczba postów : 587 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Do ZAMKNIĘCIA Wto Maj 01, 2012 2:41 am | |
| Zdjęcia ładne, nawet, nawet Myszoskoczki możesz zabrać na łóżko, podłogę czy gdziekolwiek z terrarium, i zrobić im podobnie jak myszkom na zdjęciach vernille (sorki że ciebie używam XD). Co do Schleich - te możesz umieścić gdzie chcesz, jeżeli masz więcej, zrób im w grupie zdjęcie. Staraj się, żeby na tle nie było budynków itp. Ale za to ostrość bardzo ładna! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Do ZAMKNIĘCIA | |
| |
| | | | Do ZAMKNIĘCIA | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|