Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Wymyśli sam | |
|
+7tatarprima Evangeline ZetkaEmka hanka1998 Malto Philipek Kazarina 11 posters | Autor | Wiadomość |
---|
Kazarina Nowy
Liczba postów : 12 Dołączył : 10/03/2012
| Temat: Wymyśli sam Wto Kwi 03, 2012 4:16 am | |
| | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Wymyśli sam Wto Kwi 03, 2012 4:17 am | |
| Nie ten dział. Tu się rozmawia o pogawędkach dotyczących Howrse. | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Wymyśli sam Wto Kwi 03, 2012 4:37 am | |
| Mowa o koniu howrse'owskim? Jeśli tak, bardzo chciałabym mieć skarogniadego fryza. I nie, nie zgłupiałam Takie konie istnieją naprawdę, lecz są bardzo rzadkie. Niegdyś wyczytałam, że na tę chwilę żyje na świecie ledwie parę sztuk, a najpopularniejszym chestnut fresianem w necie jest ogier Fire Magic: >>>KLIK<<<Jak by się takie fryzy pojawiały na howrse? Wspomniałam już o tym jakiś czas temu - ich narodziny byłyby zależne od szczęścia, zupełnie jak z jednorożcami, tyle że ich losowość wynosiłaby np. 1:20 lub rzadziej i mogłyby przyjść na świat z dwóch karych fryzów. Cóż, pomarzyć zawsze można... | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Wymyśli sam Wto Kwi 03, 2012 8:32 am | |
| - Malto napisał:
- Mowa o koniu howrse'owskim?
Jeśli tak, bardzo chciałabym mieć skarogniadego fryza. I nie, nie zgłupiałam Takie konie istnieją naprawdę, lecz są bardzo rzadkie. Niegdyś wyczytałam, że na tę chwilę żyje na świecie ledwie parę sztuk, a najpopularniejszym chestnut fresianem w necie jest ogier Fire Magic:
>>>KLIK<<<
Jak by się takie fryzy pojawiały na howrse? Wspomniałam już o tym jakiś czas temu - ich narodziny byłyby zależne od szczęścia, zupełnie jak z jednorożcami, tyle że ich losowość wynosiłaby np. 1:20 lub rzadziej i mogłyby przyjść na świat z dwóch karych fryzów.
Cóż, pomarzyć zawsze można... Całkiem fajny... *.* To ja chcę fioletowego fryza z białą grzywą i ogonem, a co! | |
| Temat: Re: Wymyśli sam Wto Kwi 03, 2012 10:22 am | |
| Wystarczy mieć Diamentowe Jabłko (którego niestety nie ma) i już po kłopocie - nasz kary fryz może stać się izabelowaty,czekoladowy,biały itp.
Ostatnio zmieniony przez Philipek dnia Wto Kwi 03, 2012 11:10 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Wymyśli sam Wto Kwi 03, 2012 11:07 am | |
| Philipku, nasz kary "fryz a"? No wiem, czepiam się. xD A ja bym chciała takiego fryza - palomino... Ślicznie by wyglądał. | |
| Temat: Re: Wymyśli sam Wto Kwi 03, 2012 11:15 am | |
| - ZetkaEmka napisał:
- Philipku, nasz kary "fryza"?
Sorki,literówka. Jeden z moich Diamentowych Fryzków wygląda tak: Chciałabym gdyby takowe konie Fryzyjskie istniały w rzeczywistości. | |
| | | Evangeline Już coś wie
Liczba postów : 267 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Wymyśli sam Czw Kwi 26, 2012 12:29 pm | |
| Kłusaka ziejącego tęczą xD Nie no, to żart. Hmm... Karą jednorożkę andaluza, w pozycjii "skaczącej" | |
| | | tatarprima Nowy
Nick w grze : Primawera (dawniej tatarprima) Liczba postów : 22 Dołączył : 19/05/2012
| Temat: Re: Wymyśli sam Nie Lip 08, 2012 5:48 am | |
| - hanka1998 napisał:
- Malto napisał:
Jeśli tak, bardzo chciałabym mieć skarogniadego fryza. I nie, nie zgłupiałam Takie konie istnieją naprawdę, lecz są bardzo rzadkie. Niegdyś wyczytałam, że na tę chwilę żyje na świecie ledwie parę sztuk, a najpopularniejszym chestnut fresianem w necie jest ogier Fire Magic:
>>>KLIK<<<
Jak by się takie fryzy pojawiały na howrse? Wspomniałam już o tym jakiś czas temu - ich narodziny byłyby zależne od szczęścia, zupełnie jak z jednorożcami, tyle że ich losowość wynosiłaby np. 1:20 lub rzadziej i mogłyby przyjść na świat z dwóch karych fryzów.
Cóż, pomarzyć zawsze można... Całkiem fajny... *.*
To ja chcę fioletowego fryza z białą grzywą i ogonem, a co! Ten koń wygląda mi na andaluza Fryzy są kare czasem gniade. Andaluzy i Fryzy są bardzo podobne. Mają falista grzywę i podobną głowe. Ja chciałabym siwego araba. | |
| | | -Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Wymyśli sam Nie Lip 08, 2012 5:51 am | |
| Kurcze, dołączam się. Chcę mieć izabelowatego knabstrupa z fioletowymi kropkami na tyłku, o! | |
| | | zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: Wymyśli sam Nie Lip 08, 2012 5:59 am | |
| - tatarprima napisał:
- hanka1998 napisał:
- Malto napisał:
>>>KLIK<<<
Cóż, pomarzyć zawsze można... Całkiem fajny... *.*
To ja chcę fioletowego fryza z białą grzywą i ogonem, a co! Ten koń wygląda mi na andaluza Fryzy są kare czasem gniade. Andaluzy i Fryzy są bardzo podobne. Mają falista grzywę i podobną głowe. Ja chciałabym siwego araba. Widzisz różnice pomiędzy karym fryzem, a karym Andaluzem : Andaluz fryz | |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Wymyśli sam Nie Lip 08, 2012 6:10 am | |
| zαbαvεcкαα, ten pierwszy to też fryz, andaluzy nie mają szczotek ;p | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Wymyśli sam Nie Lip 08, 2012 8:08 am | |
| Wydaje mi się, że nie ma na świecie karych andaluzów. Przeważnie są siwe, ew. jabłkowite, chyba nawet gniadosze się trafiły, ale należą do rzadkości. O karych nie słyszałam. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Wymyśli sam | |
| |
| | | | Wymyśli sam | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|