Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Wymyśli sam

Go down 
+7
tatarprima
Evangeline
ZetkaEmka
hanka1998
Malto
Philipek
Kazarina
11 posters
AutorWiadomość
Kazarina
Nowy
Kazarina

Liczba postów : 12

Wymyśli sam Empty
PisanieTemat: Wymyśli sam   Wymyśli sam I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 4:16 am

Jaki byłby twój wymarzony koń? Napisz jakby nazywała się jego rasa, jak wygląda i jakie maści są dostępne!
Wymyśli sam 2837247228 Wymyśli sam 2953299389 Wymyśli sam 506850652 Wymyśli sam 4257297559 np. nazwa rasy mojego konia nazywała by się Muza. Ten koń miał by ogon o długości dwóch metrów, a grzywę o długości trzech metrów, i miał by dostępne wszystkie maści! A i jest to kucyk. Wymyśli sam 2159460562 Wymyśli sam 2994774608

A i jeszcze! Wszystkiego najlepszego z okazji wielkanocy! Wymyśli sam 2470041092 Wymyśli sam 2470041092 Wymyśli sam 2470041092 Wymyśli sam 546975209
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

Wymyśli sam Empty
PisanieTemat: Re: Wymyśli sam   Wymyśli sam I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 4:17 am

Nie ten dział. Tu się rozmawia o pogawędkach dotyczących Howrse.
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

Wymyśli sam Empty
PisanieTemat: Re: Wymyśli sam   Wymyśli sam I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 4:37 am

Mowa o koniu howrse'owskim?
Jeśli tak, bardzo chciałabym mieć skarogniadego fryza. I nie, nie zgłupiałam Wink Takie konie istnieją naprawdę, lecz są bardzo rzadkie. Niegdyś wyczytałam, że na tę chwilę żyje na świecie ledwie parę sztuk, a najpopularniejszym chestnut fresianem w necie jest ogier Fire Magic:

>>>KLIK<<<

Wymyśli sam Firemagicmain

Jak by się takie fryzy pojawiały na howrse?
Wspomniałam już o tym jakiś czas temu - ich narodziny byłyby zależne od szczęścia, zupełnie jak z jednorożcami, tyle że ich losowość wynosiłaby np. 1:20 lub rzadziej i mogłyby przyjść na świat z dwóch karych fryzów.

Cóż, pomarzyć zawsze można...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

Wymyśli sam Empty
PisanieTemat: Re: Wymyśli sam   Wymyśli sam I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 8:32 am

Malto napisał:
Jeśli tak, bardzo chciałabym mieć skarogniadego fryza. I nie, nie zgłupiałam Wink Takie konie istnieją naprawdę, lecz są bardzo rzadkie. Niegdyś wyczytałam, że na tę chwilę żyje na świecie ledwie parę sztuk, a najpopularniejszym chestnut fresianem w necie jest ogier Fire Magic:

>>>KLIK<<<

Wspomniałam już o tym jakiś czas temu - ich narodziny byłyby zależne od szczęścia, zupełnie jak z jednorożcami, tyle że ich losowość wynosiłaby np. 1:20 lub rzadziej i mogłyby przyjść na świat z dwóch karych fryzów.

Całkiem fajny... *.*

To ja chcę fioletowego fryza z białą grzywą i ogonem, a co! Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Wymyśli sam Empty
PisanieTemat: Re: Wymyśli sam   Wymyśli sam I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 10:22 am

Wystarczy mieć Diamentowe Jabłko (którego niestety nie ma) i już po kłopocie - nasz kary fryz może stać się izabelowaty,czekoladowy,biały itp. Razz

Ostatnio zmieniony przez Philipek dnia Wto Kwi 03, 2012 11:10 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

Wymyśli sam Empty
PisanieTemat: Re: Wymyśli sam   Wymyśli sam I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 11:07 am

Philipku, nasz kary "fryza"? No wiem, czepiam się. xD A ja bym chciała takiego fryza - palomino... Ślicznie by wyglądał. Wymyśli sam 4074547142
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Wymyśli sam Empty
PisanieTemat: Re: Wymyśli sam   Wymyśli sam I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 11:15 am

ZetkaEmka napisał:
Philipku, nasz kary "fryza"?
Sorki,literówka. Very Happy

Jeden z moich Diamentowych Fryzków wygląda tak:
Wymyśli sam 2a9pe2r
Chciałabym gdyby takowe konie Fryzyjskie istniały w rzeczywistości. Very Happy
Powrót do góry Go down
Evangeline
Już coś wie
Evangeline

Liczba postów : 267

Wymyśli sam Empty
PisanieTemat: Re: Wymyśli sam   Wymyśli sam I_icon_minipostCzw Kwi 26, 2012 12:29 pm

Kłusaka ziejącego tęczą xD Nie no, to żart. Hmm... Karą jednorożkę andaluza, w pozycjii "skaczącej"
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1536984
tatarprima
Nowy
tatarprima

Nick w grze : Primawera (dawniej tatarprima)
Liczba postów : 22

Wymyśli sam Empty
PisanieTemat: Re: Wymyśli sam   Wymyśli sam I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 5:48 am

hanka1998 napisał:
Malto napisał:

>>>KLIK<<<

Całkiem fajny... *.*

Ten koń wygląda mi na andaluza
Fryzy są kare czasem gniade. Andaluzy i Fryzy są bardzo podobne. Mają falista grzywę i podobną głowe.
Ja chciałabym siwego araba.
Powrót do góry Go down
-Eruina-
Przyjaciel Zagrody
-Eruina-

Nick w grze : -Eruina-
Liczba postów : 1632

Wymyśli sam Empty
PisanieTemat: Re: Wymyśli sam   Wymyśli sam I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 5:51 am

Kurcze, dołączam się. Chcę mieć izabelowatego knabstrupa z fioletowymi kropkami na tyłku, o!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1893377
zαbαvεcкαα
Przyjaciel Zagrody
zαbαvεcкαα

Liczba postów : 1087

Wymyśli sam Empty
PisanieTemat: Re: Wymyśli sam   Wymyśli sam I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 5:59 am

tatarprima napisał:
hanka1998 napisał:
Malto napisał:

>>>KLIK<<<

Całkiem fajny... *.*

Ten koń wygląda mi na andaluza
Fryzy są kare czasem gniade. Andaluzy i Fryzy są bardzo podobne. Mają falista grzywę i podobną głowe.
Ja chciałabym siwego araba.

Widzisz różnice pomiędzy karym fryzem, a karym Andaluzem :

Wymyśli sam Hist02a
Andaluz

Wymyśli sam K,NjA3MjIyMzgsODk3MDA2,f,8
fryz
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

Wymyśli sam Empty
PisanieTemat: Re: Wymyśli sam   Wymyśli sam I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 6:10 am

zαbαvεcкαα, ten pierwszy to też fryz, andaluzy nie mają szczotek ;p
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

Wymyśli sam Empty
PisanieTemat: Re: Wymyśli sam   Wymyśli sam I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 8:08 am

Wydaje mi się, że nie ma na świecie karych andaluzów. Przeważnie są siwe, ew. jabłkowite, chyba nawet gniadosze się trafiły, ale należą do rzadkości. O karych nie słyszałam.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Sponsored content

Wymyśli sam Empty
PisanieTemat: Re: Wymyśli sam   Wymyśli sam I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Wymyśli sam
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: