Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Pracownia Gwiazdki - na zamówienie, gotowe do kupienia, same tła lub same kody, bannery, awatary, inne | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Pracownia Gwiazdki - na zamówienie, gotowe do kupienia, same tła lub same kody, bannery, awatary, inne Sro Kwi 04, 2012 4:46 am | |
| PREZENTACJE Status: Otwarte Wykonuję prezentacje różnymi Przykłady: nr 1, nr 2, nr 3, nr 4, nr 5. Login: Rodzaj: cała prezentacja/sam kod/sama grafika Zdjęcie/opis: *Kolorystyka: *Napis powitalny: Ilość ramek: *Tytuły ramek: Wykonać awatar do kompletu?: TAK/NIE Pisać kod?: TAK/NIE Inne zachcianki: Zapłata: Przy polach z gwiazdką nie musicie nic pisać. W polu 2., 8., 9. zostawiasz tylko odpowiadającą Tobie opcję. Przy zamawianiu samego kodu lub samej grafiki opuszczasz odpowiednie pola. Z ilością ramek większą od 4: 2 kupony, przedmioty z CR o wartości 3 kuponów i więcej. Z ilością ramek do 4: Każdy przedmiot z CR o wartości powyżej 1 kuponu, koń w wieku 20 lat, jednorożec, strach na wróble, prysznic. Sam kod/sama grafika: PD, Każdy przedmiot z CR, wszystko wymienione powyżej.
Cena w equus do negocjacji indywidualnej! PREZENTACJE GOTOWE DO KUPIENIA:- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
AVATARY Status: Otwarte Wykonuję obecnie 2 rodzaje avatarów: ozdobne (zdjęcie koloryzacja tekstura napis) oraz przeźroczyste. Avatary daję w pakietach po 3 (sam wybierasz jakie rodzaje, np. 2 ozdobne i 1 przeźroczysty). - Spoiler:
Login: Zdjęcie/opis: Napisy: Rodzaje awatarów: *Kolorystyka: Inne zachcianki: Zapłata: Przy polach z gwiazdką nie musicie nic pisać. Cennik: PD, każdy przedmiot z CR, lepsze siodła i uzdy, prysznic, strach na wróble, towarzysze (wiewiórki, motyle, wielbłądy, niedźwiedzie, smoki, feniksy, gryfy)
INNE Status: Otwarte Robię petycje, bannery (najlepiej wychodzą z maściami z Howrse), awatary na ZM, podpisy, napisy z przeźroczystym tłem i c tylko sobie wymyślicie. Cena zależy od wymagać, ustalana z zamawiającym. Przykłady: banner, banner 2, podpis na ZM, awatar na ZM, awatar na ZM. * Więcej przykładów do obejrzenia TUTAJ - uwaga, prezentacje są tu słabej jakości
* Proszę tutaj tylko składać zamówienia! Wszelkie podziękowania, opinie na temat wyglądu i ceny kierowane mają być na PW lub TUTAJ
* Jeśli podajecie mi zdjęcie Wy bierzecie odpowiedzialność za użycie ich lub za łamanie praw autorskich.
Ostatnio zmieniony przez Star-x3 dnia Czw Kwi 05, 2012 10:17 am, w całości zmieniany 10 razy | |
| | | Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: Pracownia Gwiazdki - na zamówienie, gotowe do kupienia, same tła lub same kody, bannery, awatary, inne Sro Kwi 04, 2012 4:54 am | |
| Ja poproszę Gwiazdko, avatar. Login: Uśmieszek06 Zdjęcie/opis: Zdaję się na ciebie, chciałabym, aby był to jednorożec. Napisy: "Hesker Avets - konie fiordzkie" oraz "Rożki na zamówienie" Rodzaje awatarów: 2 ozdobne i 1 przezroczysty *Kolorystyka: Niebieski, taki jak skórka na Zagrodzie Inne zachcianki: - Zapłata: SSNM (jeśli Ci pasuje) | |
| | | Star-x3 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Pracownia Gwiazdki - na zamówienie, gotowe do kupienia, same tła lub same kody, bannery, awatary, inne Sro Kwi 04, 2012 9:27 am | |
| Poprosiła bym jeszcze o avatara. Login: gabriela żołądź Zdjęcie/opis: http://creation.howrse.com.s3.amazonaws.com/100040806-normal.png Napisy: Hodowla Luzytanów. Rodzaje awatarów: ozdobne *Kolorystyka: ... Inne zachcianki: Chcę żeby jako avatar była głowa tamtego konia.Jakaś ładna czytelna czcionka. Zapłata: Siodło wysokiej klasy. Jak skończysz dodaj mnie do znajomych a ja ci wyślę Siodło.
Login: Diana375. Co zamawiasz?: skórkę na bloggera Zdjęcie/opis: skórka ma być wytworem wyobraźni Napisy: nic(bez napisów) *Kolorystyka: dużo niebieskiego(ciemnego) i czerni z małym dodatkiem bieli Dokładny opis: Skórka ma być wytworem wyobraźni ale nie ma na niej być żadnych rysunków tylko jakieś kreski lub coś takiego tylko,że bardzo ładnego Inne zachcianki: Skórka ma być w formarze JPG/GIF/PNG o rozmiarze maksymalnie 300 KB. Jako pełnego tła używaj obrazów o rozdzielczości 1800 x 1600 pikseli lub większej. Zapłata: Piorun
/ wklejone żebym nie straciła / | |
| Temat: Re: Pracownia Gwiazdki - na zamówienie, gotowe do kupienia, same tła lub same kody, bannery, awatary, inne Czw Kwi 05, 2012 6:15 am | |
| gabriela żołądź mam nadzieje ze ktorys ci sie spodoba, czekam na siodlo. diana375. klik - jesli nie o to ci chodzilo to ja rezygnuje. Po wiekszy rozmiar zapraszam na PW, potrzebny mi bedzie Twoj mail | |
| | | Clockvise Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Clockvise Liczba postów : 675 Dołączył : 27/12/2011
| Temat: Re: Pracownia Gwiazdki - na zamówienie, gotowe do kupienia, same tła lub same kody, bannery, awatary, inne Czw Kwi 05, 2012 6:24 am | |
|
Ostatnio zmieniony przez koniara2311 dnia Sob Kwi 07, 2012 2:31 am, w całości zmieniany 2 razy | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Pracownia Gwiazdki - na zamówienie, gotowe do kupienia, same tła lub same kody, bannery, awatary, inne Pią Kwi 06, 2012 11:23 am | |
| Login: Kiccia Zdjęcie/opis: http://creation.howrse.com.s3.amazonaws.com/100040152-normal.png Napisy: tylko login Rodzaje awatarów: ozdobne, w kółku *Kolorystyka: taka, żeby fajnie pasowała Inne zachcianki: żeby login był napisany podobnie, jak w przykładzie 2 (koń w kółku) Zapłata: Uzda szyta na miarę może być? |
| | | Calma Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Calma Liczba postów : 658 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: Pracownia Gwiazdki - na zamówienie, gotowe do kupienia, same tła lub same kody, bannery, awatary, inne Sob Kwi 07, 2012 10:37 am | |
| Prosiłabym o wykonanie kodu dla tej grafiki : - Spoiler:
czcionka verdana, kolor czarny i prosiłabym z białym lub jasnofioletowym cieniem ^^ | |
| | | | Go?? Gość
| Temat: Re: Pracownia Gwiazdki - na zamówienie, gotowe do kupienia, same tła lub same kody, bannery, awatary, inne Sob Kwi 07, 2012 2:39 pm | |
| Ok. Jak będzie skończony, wyślij go na PW na howrse |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Pracownia Gwiazdki - na zamówienie, gotowe do kupienia, same tła lub same kody, bannery, awatary, inne | |
| |
| | | | Pracownia Gwiazdki - na zamówienie, gotowe do kupienia, same tła lub same kody, bannery, awatary, inne | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|