Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| darmowe grafiki kalinki- Karolina Wengerek. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Karolina Wengerek Nowy
Liczba postów : 18 Dołączył : 05/04/2012
| Temat: darmowe grafiki kalinki- Karolina Wengerek. Czw Kwi 05, 2012 8:32 am | |
| Witam kochani! Przedstawiam wam moje dzieła, tym razem nie zobaczycie czyichś prezentacji z moimi zdjęciami tylko wszystko w 100% wykonane przeze mnie!
Z SERI ZIMA:
Z SERI "MATCZYNA DŁOŃ"
Wszystkie grafiki podane wyżej są ogólnodostępne.
Chcesz zamówić dla siebie prezentacje z moimi zdjęciami ? (nie naruszająca praw autorskich) Podaj:
1. Link do zdjęcia 2. Ilość ramek 3. Tytuły ramek 4. Jakieś życzenia ?
Pozdrawiam, wasza Kalinka. (Karolina Wengerek)
EDYCJA MODERATORA: UŻYTKOWNIK ZBANOWANY ZA PODSZYWANIE SIĘ POD OSOBĘ KAROLINY WENGEREK | |
| | | Hoping. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Paulax9 Liczba postów : 1176 Dołączył : 02/01/2012
| Temat: Re: darmowe grafiki kalinki- Karolina Wengerek. Czw Kwi 05, 2012 8:36 am | |
| | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: darmowe grafiki kalinki- Karolina Wengerek. Czw Kwi 05, 2012 8:37 am | |
| Hmm, interesujące pani Karolino ... http://www.zagroda-mgly.com/t5134-wazne-podszywanie-sie |
| Temat: Re: darmowe grafiki kalinki- Karolina Wengerek. Czw Kwi 05, 2012 8:38 am | |
| Nie ładnie tak kłamać. Wiesz, że to jest podszywanie się i jest to niezgodne z prawem? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: darmowe grafiki kalinki- Karolina Wengerek. Czw Kwi 05, 2012 8:40 am | |
| No extra, dostałam pozwolenie od fałszywej Karoliny?! |
| Temat: Re: darmowe grafiki kalinki- Karolina Wengerek. Czw Kwi 05, 2012 8:42 am | |
| - Themma napisał:
- No extra, dostałam pozwolenie od fałszywej Karoliny?!
Tak. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: darmowe grafiki kalinki- Karolina Wengerek. Czw Kwi 05, 2012 8:43 am | |
| No fajnie, a ja to zdjęcie użyłam! |
| | | Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: darmowe grafiki kalinki- Karolina Wengerek. Czw Kwi 05, 2012 9:39 am | |
| Usunełam grafiki żeby ktoś nie użył i nie miał nieprzyjemności.
| |
| | | Koociara Nowy
Liczba postów : 10 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: darmowe grafiki kalinki- Karolina Wengerek. Czw Kwi 05, 2012 10:59 am | |
| Czemu podszywasz się pod prawdziwą Panią Karolinę? Ona już o tym wie. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: darmowe grafiki kalinki- Karolina Wengerek. Czw Kwi 05, 2012 11:02 am | |
| Czemu podszywasz? Oj nie ładnie! Wiesz że może być sprawdzone IP komputera? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: darmowe grafiki kalinki- Karolina Wengerek. Czw Kwi 05, 2012 11:09 am | |
| Radzę Ci usunąć to konto, zanim będzie za późno.. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: darmowe grafiki kalinki- Karolina Wengerek. Czw Kwi 05, 2012 11:18 am | |
| Kooniara- ona już nie ma konta na Howrse. Weszłam na jej profil, żeby zobaczyć czy się przyznała a tu bum "Tej Osoby Nie ma Już w Howrse". To zwykła oszustka. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: darmowe grafiki kalinki- Karolina Wengerek. | |
| |
| | | | darmowe grafiki kalinki- Karolina Wengerek. | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|