Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

No to ja ;) Oliwiawicher ;P

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
Oliwiawicher
Nowy

Liczba postów : 1

No to ja ;) Oliwiawicher ;P Empty
PisanieTemat: No to ja ;) Oliwiawicher ;P   No to ja ;) Oliwiawicher ;P I_icon_minipostSob Sty 22, 2011 10:14 am

Gram w howrse od pierwszego miesiąca powstania gry Cool dokładniej od 8.10.10.r. Wcześniej grałam na innych wersjach językowych..Na polskiej spodobało mi się bardziej , z tego względu , że rozumiem tu najwięcej Very Happy.
O mnie... mam na imię Oliwia (czego można się domyślić ). Kocham konie, jak większość graczy howrse. Jeżdżę konno z zimowymi przerwami. Na początku jeździłam w stadnie w Wólce Wieprzeckiej ..ale od kiedy moja ukochana klaczka Rozalia zginęła tam w pożarze.. jeżdżę gdzie indziej. Crying or Very sad Sad . Na szczęście teraz mam kolejnego ulubieńca : Capucino I love you .
Jestem , szalona , zakręcona i koleżeńska (tak przynajmniej sądzę , bo łato nawiązuje znajomości Surprised )
Na howrse zajmuje się hodowlą koni czystej krwi arabskiej. Mam obecnie 27 koni. Zarządzam ośrodkiem:
"Marchewkowa Zagroda" ...

Tyle ...pozdrawiam afro
Powrót do góry Go down
Filippa Pe
Nowy
Filippa Pe

Liczba postów : 12

PisanieTemat: Re: No to ja ;) Oliwiawicher ;P   No to ja ;) Oliwiawicher ;P I_icon_minipostSob Sty 22, 2011 2:16 pm

Hej Smile
No tak.. czasami mam wrażenie, że większość graczy howrsa to prawdziwi "koniarze" Smile A ja zawsze marzyłam żeby jeździć konno ale nigdy się nie złożyło. Chociaż, może kiedyś się uda ?
Na razie wyżywam się w grze Smile
Powrót do góry Go down
Star-x3
ZAGRODZIANIN
Star-x3

Nick w grze : Star-x3
Liczba postów : 2045

PisanieTemat: Re: No to ja ;) Oliwiawicher ;P   No to ja ;) Oliwiawicher ;P I_icon_minipostSro Mar 23, 2011 11:34 am

Filippa Pe, bez obaw, bo nie ty jedna Wink
Ja sama na koniu jeździłam tylko u babci czasem (dopóki żyła) i na obozie sportowym 2 razy w stadninie byliśmy . xdd
Powrót do góry Go down
http://gwiazdkax3.deviantart.com/
Sponsored content

PisanieTemat: Re: No to ja ;) Oliwiawicher ;P   No to ja ;) Oliwiawicher ;P I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

No to ja ;) Oliwiawicher ;P
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: