Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

poszukiwany współpracownik !!

Go down 
+6
Rose666
Aki
Breenda0301
wierszownik
Hella
CzekoBoom
10 posters
AutorWiadomość
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

poszukiwany współpracownik !! Empty
PisanieTemat: poszukiwany współpracownik !!   poszukiwany współpracownik !! I_icon_minipostNie Maj 08, 2011 1:01 pm

Hey,
ja, wierszownik, KikkiCannibal i Ellfka od wczoraj prowadzimy hodowlę kucyków szetlandzkich Very Happy
Jest to bardzo prestiżowa hodowla, ponieważ wczoraj miałyśmy pg 388, a dziś już 391,70. Nie wymagamy dużo, ale pewne zasady są.

1. Niekoniecznie dostęp do kuponów, ale blup do +80. (może być na punktach dorastania) - czyli dostęp do pd i ewentualnie kuponów na OM.
2. Umiejętność blupowania do +80 i podnoszenie PG o 1.20
3. Czas i chęć.

To tyle Very Happy
Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś odpowiedni, bo już niedługo (mam nadzieję) będziemy na liście rankingowej.

Propozycje możecie napisać pod tym wątkiem lub na pocztę prywatną do mnie i do współpracowników Wink

Edit : Hodowla niestety się rozpadła, nikt koni nie blupuje, więc praktycznie jej już nie ma..

Ostatnio zmieniony przez CzekoBoom dnia Sob Sie 06, 2011 1:40 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
Hella
Już coś wie
Hella

Liczba postów : 214

PisanieTemat: Re: poszukiwany współpracownik !!   poszukiwany współpracownik !! I_icon_minipostNie Maj 08, 2011 1:24 pm

Mnie od jakiegoś czasu bardzo kręcą szetlandy. Na razie nie mam ani jednego ale mogłabym zacząć. Potrafię wyblupować konia do 100 zanim osiągnie 10 lat bez żadnych bonusów. Zawsze miałam tylko achał-tekiny ale myślę że z szetlandami też bym sobie poradziła.
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

PisanieTemat: Re   poszukiwany współpracownik !! I_icon_minipostPon Maj 09, 2011 11:05 am

Yhym Smile
A jak często mogłabyś blupować konie? Very Happy
(na następny post odpowiadam 14 maja !)
Powrót do góry Go down
Hella
Już coś wie
Hella

PisanieTemat: Re: poszukiwany współpracownik !!   poszukiwany współpracownik !! I_icon_minipostPon Maj 09, 2011 11:24 am

Moim największym problemem jest mały dostęp do kuponów. Ale potrafię jechać w miarę szybko na punktach dorastania. Jak dorwę gdzieś objęcia to na wyblupowanie konia nie idzie więcej niż tydzień (taka wartość max). Moją największą zaletą jest to że wchodzę codziennie. Jak na razie opuściłam tylko jeden dzień bo mieszkam na zadupiu i mi neta odcięli. Mogła bym się opiekować końmi i ośrodkami w czasie gdy wyjeżdżacie. Sama wyjeżdżam nie za często.
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

PisanieTemat: Re: poszukiwany współpracownik !!   poszukiwany współpracownik !! I_icon_minipostPon Maj 09, 2011 12:23 pm

kurczę ;/
kilka dni to trochę za dużo jak na tą hodowlę Sad właściwie teraz napisała do mnie AneczkaG czy nie chciałybyśmy połączyć hodowli..
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

Nick w grze : Rademede
Liczba postów : 231

PisanieTemat: Re: poszukiwany współpracownik !!   poszukiwany współpracownik !! I_icon_minipostPon Maj 09, 2011 1:12 pm

Ania a co powiesz na okres próbny?
Jak się sprawdzi to mnie zastąpi na jakiś czas
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

PisanieTemat: Re: poszukiwany współpracownik !!   poszukiwany współpracownik !! I_icon_minipostPon Maj 09, 2011 1:14 pm

Ok Smile
Powrót do góry Go down
Breenda0301
Nowy
Breenda0301

Liczba postów : 15

PisanieTemat: Re: poszukiwany współpracownik !!   poszukiwany współpracownik !! I_icon_minipostWto Maj 10, 2011 5:57 am

Ja bym chciała.

Nie zawsze mam kupony, ale punkty dorast. mam Wink
Powrót do góry Go down
Hella
Już coś wie
Hella

PisanieTemat: Re: poszukiwany współpracownik !!   poszukiwany współpracownik !! I_icon_minipostWto Maj 10, 2011 11:24 am

Okres próbny by mi bardzo odpowiadał. Sama nie prowadziłam nigdy dobrze zorganizowanej wspólnej hodowli i nie wiem czy wytrzymam tempo. Może się okazać że nie nadaje się kompletnie do takiego zadania. W razie czego poprostu mnie wywalicie i ja obiecuję że się nie obrażę. O ile nie poniosę dużych strat.
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

PisanieTemat: Re: poszukiwany współpracownik !!   poszukiwany współpracownik !! I_icon_minipostSro Maj 11, 2011 7:45 am

Hella---> a jakie konkretnie straty masz na myśli?
Powrót do góry Go down
Breenda0301
Nowy
Breenda0301

Liczba postów : 15

PisanieTemat: Re: poszukiwany współpracownik !!   poszukiwany współpracownik !! I_icon_minipostSro Maj 11, 2011 11:08 am

Ja się zgłaszam ----> bardzo Smile
Powrót do góry Go down
Hella
Już coś wie
Hella

PisanieTemat: Re: poszukiwany współpracownik !!   poszukiwany współpracownik !! I_icon_minipostSro Maj 11, 2011 1:37 pm

wierszownik chodzi mi o to żeby nie było w syacji w której ja coś tam daje a wy stwierdzacie że za wolno blupuje konie i wypadam ale danej rzeczy nie otrzymuje. Raczej nie spodziewam się tego po was ale ostrożności nigdy nie za wiele.
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

PisanieTemat: Re: poszukiwany współpracownik !!   poszukiwany współpracownik !! I_icon_minipostCzw Maj 12, 2011 7:09 am

Hella rozumiem. Niestety z ostateczną decyzją musimy zaczekać aż Czeko wróci
Powrót do góry Go down
Hella
Już coś wie
Hella

PisanieTemat: Re: poszukiwany współpracownik !!   poszukiwany współpracownik !! I_icon_minipostCzw Maj 12, 2011 10:04 am

Spoko. Czasowniki nieregularne na niemiecki dostarczają mi wielu wrażeń.
Powrót do góry Go down
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

PisanieTemat: Re: poszukiwany współpracownik !!   poszukiwany współpracownik !! I_icon_minipostCzw Maj 12, 2011 11:23 am

mogę spróbować. Mam już całkiem niezłą garstkę kuców (najlepsze pg 377). Umiem BLUPować konie na 100 do 10 roku życia. Mam dostęp do kuponów. Jedynie z podwyższaniem pg może być problem. Najwyżej podwyższyłam o 1,05 (nowy rekord. wcześniej było 0,94 Smile )
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

PisanieTemat: Re: poszukiwany współpracownik !!   poszukiwany współpracownik !! I_icon_minipostCzw Maj 12, 2011 12:55 pm

Czyli mamy 3 chętne
Jednak zacytuję Czeko "kurczę ;/
kilka dni to trochę za dużo jak na tą hodowlę właściwie teraz napisała do mnie AneczkaG czy nie chciałybyśmy połączyć hodowli.."

Wolę Was uświadomić,że nie wszystkich przyjmiemy,chyba,że Czeko zmieni zdanie. Sad
Powrót do góry Go down
Rose666
Przyjaciel Zagrody
Rose666

Nick w grze : Alvienne
Liczba postów : 546

PisanieTemat: Re:poszukiwany współpracownik !!   poszukiwany współpracownik !! I_icon_minipostPią Maj 13, 2011 6:48 am

Mój brat,na Howrse-Piorun123c,z chęcią może z wami współpracować,obecnie może sobie zmienić nazwę gospodarstwa hodowlanego Wink Ma trzy ogiery(dwa gorsze,jeden lepszy) i dwie klacze(jedna lepsza,jedna gorsza).Umie BLUP'ować do 80.00,pomagam mu w tym Wink Zaczął od szetlandów,dziś kupił sobie dwa.Podnosi PG bez problemu.Nie ma dostępu do kuponów,jednak do Punktów Dorastania-owszem.Jest miły i w miarę aktywny.Może zacząć od poniedziałku okres próbny Very Happy W razie czego,wraz z koleżanką pożyczamy mu Equus,PD,konie,oraz podajemy instrukcje Surprised
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2224054
Rose666
Przyjaciel Zagrody
Rose666

Nick w grze : Alvienne
Liczba postów : 546

PisanieTemat: Ps'ik ;D   poszukiwany współpracownik !! I_icon_minipostPią Maj 13, 2011 6:50 am

BLUP'uje jednego-dwa konie na dwa dni,jeśli włącza współdzielenie konta z Fifi149 Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2224054
Atena3199
Nowy
Atena3199

Liczba postów : 4

PisanieTemat: Atena3199   poszukiwany współpracownik !! I_icon_minipostSob Sie 06, 2011 6:41 am

Ja mam czas, umiejętność "BLUPowania" kucyków szetlandzkich do 10 roku życia, podnoszenia PG źrebakom o 1,2. Więc chyba się nadaję Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

PisanieTemat: Re: poszukiwany współpracownik !!   poszukiwany współpracownik !! I_icon_minipostSob Sie 06, 2011 1:40 pm

Już niestety hodowla upadła i nie ma co. ;(
Powrót do góry Go down
sajgon
Raczkujący
sajgon

Liczba postów : 68

PisanieTemat: Re: poszukiwany współpracownik !!   poszukiwany współpracownik !! I_icon_minipostPon Sie 22, 2011 5:49 am

szkoda, ze tak pozno wszedlem na ten temat, bo z chceicia bym dolaczyl
Powrót do góry Go down
Piękna1999
Nowy
Piękna1999

Nick w grze : Piękna1999
Liczba postów : 20

PisanieTemat: Re: poszukiwany współpracownik !!   poszukiwany współpracownik !! I_icon_minipostSob Sie 27, 2011 1:18 am

Ja hoduję szetlandy, znam przepis na pg. + 1.20 i 1.22, ale ten drugi na szetlandy działa źle, bo je zabija.Mam dobre klacze, kilka ogierów które trenuję, umiem BLUP-ować konie do 10 roku życia z KK, bez KK do około 17 roku życia. Mam dużo czasu i chęci, dostęp do kuponów i PD(obecnie mam niepotrzebnych około 45). Liczę na przyjęcie lub okres próbny.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=29340
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

Nick w grze : amorkowa
Liczba postów : 2307

PisanieTemat: Re: poszukiwany współpracownik !!   poszukiwany współpracownik !! I_icon_minipostPon Sty 02, 2012 8:20 am

Skoro hodowla upadla, zamykam watek Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2562520
Sponsored content

PisanieTemat: Re: poszukiwany współpracownik !!   poszukiwany współpracownik !! I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

poszukiwany współpracownik !!
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Poszukiwany sitter
» Poszukiwany mózgowiec! :)
» Poszukiwany Sitter
» Poszukiwany admin na PBF'a.
» Poszukiwany sitter

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach