Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

prysznice... faktyczny mit :D

Go down 
+9
Philipek
ZetkaEmka
Tirrathee
MysticsDream
Corrida
Koralikowa.
Nevarra
Lubelak
mevosa
13 posters
AutorWiadomość
mevosa
Raczkujący
mevosa

Liczba postów : 69

prysznice... faktyczny mit :D Empty
PisanieTemat: prysznice... faktyczny mit :D   prysznice... faktyczny mit :D I_icon_minipostNie Maj 08, 2011 2:33 pm

heh... Czy Wam, drodzy moi, udaje się zakupić to cacko? Mi się nie udaje i już zwątpiłam czy się kiedykolwiek uda:/ W sumie to wydaje pieniądze na rozbudowę boksów bo na te prysznice to chyba nie mam co liczyć przy moim szczęściu Very Happy
Powrót do góry Go down
Lubelak
Administrator
Lubelak

Liczba postów : 2816

PisanieTemat: Re: prysznice... faktyczny mit :D   prysznice... faktyczny mit :D I_icon_minipostNie Maj 08, 2011 5:17 pm

Heh, mnie udało się kupić "aż" dwie sztuki, jedną o godz 09:08, następną nie pamiętam. Za pierwszą zapłaciłem ok 30 tys, drugą nabyłem (i żałuję), za 69 tys. A cena rośnie... koszmarek. Owszem, sporo pomagają, minus 10% energii, ale nie za tą cenę nerwów oraz eq. Kuponu za to na pewno nie zapłacę. Nie dajmy się zwariować. prysznice... faktyczny mit :D 4109607445
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=494332
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: prysznice... faktyczny mit :D   prysznice... faktyczny mit :D I_icon_minipostPon Maj 09, 2011 1:22 am

A ja sobie spokojnie poczekam. Większość bazuje jeszcze na tych rekompensatach, które kiedyś się skończą. A potem cena spadnie.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
mevosa
Raczkujący
mevosa

PisanieTemat: Re: prysznice... faktyczny mit :D   prysznice... faktyczny mit :D I_icon_minipostPon Maj 09, 2011 1:54 am

tylko z drugiej strony jak cena spadnie to znów ludzie będą polować i cena będzie rosła. Takie błędne koło. Inaczej by było jakby chociaż tych pryszniców więcej było w dostawach do tego sklepiku:) Może kiedyś się to poprawi Cool
Powrót do góry Go down
Koralikowa.
Już coś wie
Koralikowa.

Liczba postów : 181

PisanieTemat: Re: prysznice... faktyczny mit :D   prysznice... faktyczny mit :D I_icon_minipostPon Maj 09, 2011 1:26 pm

A ja dostałam od przyjaciółki. ;] Mi tam w sumie te prysznice to nie są potrzebne. ^^
Powrót do góry Go down
http://www.gazeta-kenter.blog.onet.pl
mevosa
Raczkujący
mevosa

PisanieTemat: Re: prysznice... faktyczny mit :D   prysznice... faktyczny mit :D I_icon_minipostPon Maj 09, 2011 3:24 pm

To ja je chętnie przyjmę Very Happy prysznice... faktyczny mit :D 2401266720
Powrót do góry Go down
Corrida
Raczkujący
Corrida

Liczba postów : 54

PisanieTemat: Re: prysznice... faktyczny mit :D   prysznice... faktyczny mit :D I_icon_minipostSro Maj 11, 2011 1:52 pm

odkupię. x D

Ja mam tyle szczęścia, że mój koń w boksie ma. Twisted Evil
Powrót do góry Go down
MysticsDream
Już coś wie
MysticsDream

Liczba postów : 214

PisanieTemat: Re: prysznice... faktyczny mit :D   prysznice... faktyczny mit :D I_icon_minipostCzw Maj 12, 2011 3:58 am

W zadaniu Nr 83.: "Ośrodek Jeździecki: Posiadaj określoną ilość koni w swoim ośrodku jeździeckim"
Nagroda? PRYSZNIC ! =)

Jakby ktoś chciał, mogę zarezerwować miejsce jakieś =D
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: prysznice... faktyczny mit :D   prysznice... faktyczny mit :D I_icon_minipostCzw Maj 12, 2011 4:48 am

Ale chamstwo. Co co zaliczyli wcześniej dostali królika. Ej, no a gdzie ma się rekompensata za uszatego do ceny prysznica?! Ja się czuję poszkodowana Suspect
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Corrida
Raczkujący
Corrida

Liczba postów : 54

PisanieTemat: Re: prysznice... faktyczny mit :D   prysznice... faktyczny mit :D I_icon_minipostCzw Maj 12, 2011 4:49 am

to nie fair. o . O
każdy teraz powinien dostać prysznic. - . -"""
Powrót do góry Go down
MysticsDream
Już coś wie
MysticsDream

PisanieTemat: Re: prysznice... faktyczny mit :D   prysznice... faktyczny mit :D I_icon_minipostCzw Maj 12, 2011 5:01 am

Ano. Trochę nie fair to fakt.
Zastanawiam się właśnie czy sprzedać czy wypróbować sobie najpierw.
Nie przykładam zbyt dużej wagi do ośrodka, to może odsprzedam którejś z Was?
Powrót do góry Go down
Koralikowa.
Już coś wie
Koralikowa.

Liczba postów : 181

PisanieTemat: Re: prysznice... faktyczny mit :D   prysznice... faktyczny mit :D I_icon_minipostCzw Maj 12, 2011 7:04 am

Pff... My za to zadanie dostaliśmy królika! o.o''
Powrót do góry Go down
http://www.gazeta-kenter.blog.onet.pl
Tirrathee
Już coś wie
Tirrathee

Nick w grze : Tirrathee
Liczba postów : 119

PisanieTemat: Re: prysznice... faktyczny mit :D   prysznice... faktyczny mit :D I_icon_minipostCzw Maj 12, 2011 7:20 am

Ręce opadają i nóż się z kieszeni wysuwa. Czekam, aż ceny spadną. Przed wszystkim boksów - szesnastometrowy swego czasu kupowałam poniżej 10 000 Equus. Teraz ani nie wiem, po ile chodzą, ale trzy razy więcej co najmniej. Choć popyt spadł, niedługo cena się może unormuje...

A te prysznice to paranoja chora jakaś jest. Rzucają ich dwadzieścia parę sztuk dziennie i niech się gracze o nie zabijają. PRL powrócił! Szkoda, że wydawca nie pomyślał jeszcze o systemie kolejek po produkty! >.<

Już nie wspomnę o zadaniu, bo zacznę rzucać mięsem. ^^; Prysznic za królika, na rany boskie... A ja już dawno wszystkie zadania skończyłam.
Powrót do góry Go down
http://nitjsefni.tumblr.com
MysticsDream
Już coś wie
MysticsDream

PisanieTemat: Re: prysznice... faktyczny mit :D   prysznice... faktyczny mit :D I_icon_minipostCzw Maj 12, 2011 11:55 am

Głupi (czyt. ja) ma zawsze szczęście ^ ^'

Sprzedałabym prysznic za 150 000 eq. Ale czy ktoś wie jak można przelać pieniążki na Ośrodek Jeździecki? (bo chciałabym mieć pieniążki na dużą żyzną łąkę ^ ^)
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: prysznice... faktyczny mit :D   prysznice... faktyczny mit :D I_icon_minipostPią Paź 28, 2011 11:34 am

Nevarra napisał:
Ale chamstwo. Co co zaliczyli wcześniej dostali królika. Ej, no a gdzie ma się rekompensata za uszatego do ceny prysznica?! Ja się czuję poszkodowana Suspect
"nowi" za wyhodowanie roga dostali RO, ci co robili wcześniej - Chmurkę...
Ja kupiłam na eliksirach.=D
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: prysznice... faktyczny mit :D   prysznice... faktyczny mit :D I_icon_minipostPią Paź 28, 2011 11:43 am

Ja mam na cały mój OJ tylko jeden prysznic. Drugi sobie załatwię na eliksirach. Dość często zaglądam na Rynek Specjalny i często są po kilkanaście sztuk,ale strasznie drogie. Natomiast nasionu kuponu nigdy nie widziałam. Mojej koleżance udało się kupić.
----------
Jak wysłać komuś prysznic? Da się tak w ogóle?
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Anonimowy_Hodowca
Nowy
Anonimowy_Hodowca

Liczba postów : 22

PisanieTemat: Re: prysznice... faktyczny mit :D   prysznice... faktyczny mit :D I_icon_minipostSob Paź 29, 2011 6:52 am

Dajcie spokój ąż tak strasznie drogo nie jest jak na rzeczy z rynku specjalnego. Za jedną serię rzepy z pól można kupić prysznic i jeszcze zostanie. Trzeba najpierw inwestować w łąki nie w boksy, a z pieniędzmi nie będzie problemu.
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: prysznice... faktyczny mit :D   prysznice... faktyczny mit :D I_icon_minipostPon Paź 31, 2011 4:25 pm

W tej chwili można kupić prysznic za ponad 99 tys. Taniocha...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
poziomka22
Przyjaciel Zagrody
poziomka22

Nick w grze : poziomka22
Liczba postów : 2369

PisanieTemat: Re: prysznice... faktyczny mit :D   prysznice... faktyczny mit :D I_icon_minipostPią Gru 09, 2011 12:29 pm

Może kiedyś kupie... Smile))
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Nick w grze : Rabbitek
Liczba postów : 1911

PisanieTemat: Re: prysznice... faktyczny mit :D   prysznice... faktyczny mit :D I_icon_minipostPią Gru 23, 2011 11:01 am

A ja nie mogłam w jednym momencie nie znaleźć domku dla mojego championka. Miałam na stanie jeden kupon i... Koń się zmarnuje! Kupiłam prysznic i miałam darmowe zakwaterowanie w ośrodku ^.^
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: prysznice... faktyczny mit :D   prysznice... faktyczny mit :D I_icon_minipostPią Gru 23, 2011 5:06 pm

ZetkaEmka napisał:
"nowi" za wyhodowanie roga dostali RO, ci co robili wcześniej - Chmurkę...
Ja kupiłam na eliksirach.=D

Akurat ja jako "nowa" dostałam RO i prysznic zamiast królika, ale cóż tam... nic nie poradzę na to, że od mojego przyjścia do gry zmienił się system nagradzania za dokonania Smile. Za jakiś czas za proste zadania będą dużo lepsze nagrody, niż teraz i wtedy ja także będę mogła popsioczyć sobie na "nowych" Wink. Gra cały czas się zmienia, czy na lepsze czy na gorsze... nie wiem. Za kilka miesięcy znów będzie coś nowego, co z pewnością może nam się nie spodobać Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Sponsored content

PisanieTemat: Re: prysznice... faktyczny mit :D   prysznice... faktyczny mit :D I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

prysznice... faktyczny mit :D
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Caelestis Meadows - marchewki , prysznice
» Rezerwujcie bosky DH(największe) oraz prysznice.
» Boksy 18m2, prysznice, lekcje 57/58 equus!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: