| prysznice... faktyczny mit :D | |
|
+9Philipek ZetkaEmka Tirrathee MysticsDream Corrida Koralikowa. Nevarra Lubelak mevosa 13 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
mevosa Raczkujący
Liczba postów : 69 Dołączył : 18/04/2011
| Temat: prysznice... faktyczny mit :D Nie Maj 08, 2011 2:33 pm | |
| heh... Czy Wam, drodzy moi, udaje się zakupić to cacko? Mi się nie udaje i już zwątpiłam czy się kiedykolwiek uda:/ W sumie to wydaje pieniądze na rozbudowę boksów bo na te prysznice to chyba nie mam co liczyć przy moim szczęściu | |
|
| |
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: prysznice... faktyczny mit :D Nie Maj 08, 2011 5:17 pm | |
| Heh, mnie udało się kupić "aż" dwie sztuki, jedną o godz 09:08, następną nie pamiętam. Za pierwszą zapłaciłem ok 30 tys, drugą nabyłem (i żałuję), za 69 tys. A cena rośnie... koszmarek. Owszem, sporo pomagają, minus 10% energii, ale nie za tą cenę nerwów oraz eq. Kuponu za to na pewno nie zapłacę. Nie dajmy się zwariować. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: prysznice... faktyczny mit :D Pon Maj 09, 2011 1:22 am | |
| A ja sobie spokojnie poczekam. Większość bazuje jeszcze na tych rekompensatach, które kiedyś się skończą. A potem cena spadnie. | |
|
| |
mevosa Raczkujący
| Temat: Re: prysznice... faktyczny mit :D Pon Maj 09, 2011 1:54 am | |
| tylko z drugiej strony jak cena spadnie to znów ludzie będą polować i cena będzie rosła. Takie błędne koło. Inaczej by było jakby chociaż tych pryszniców więcej było w dostawach do tego sklepiku:) Może kiedyś się to poprawi | |
|
| |
Koralikowa. Już coś wie
Liczba postów : 181 Dołączył : 25/02/2011
| Temat: Re: prysznice... faktyczny mit :D Pon Maj 09, 2011 1:26 pm | |
| A ja dostałam od przyjaciółki. ;] Mi tam w sumie te prysznice to nie są potrzebne. ^^ | |
|
| |
mevosa Raczkujący
| |
| |
Corrida Raczkujący
Liczba postów : 54 Dołączył : 08/05/2011
| Temat: Re: prysznice... faktyczny mit :D Sro Maj 11, 2011 1:52 pm | |
| odkupię. x D Ja mam tyle szczęścia, że mój koń w boksie ma. | |
|
| |
MysticsDream Już coś wie
Liczba postów : 214 Dołączył : 27/03/2011
| Temat: Re: prysznice... faktyczny mit :D Czw Maj 12, 2011 3:58 am | |
| W zadaniu Nr 83.: "Ośrodek Jeździecki: Posiadaj określoną ilość koni w swoim ośrodku jeździeckim" Nagroda? PRYSZNIC ! =)
Jakby ktoś chciał, mogę zarezerwować miejsce jakieś =D | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: prysznice... faktyczny mit :D Czw Maj 12, 2011 4:48 am | |
| Ale chamstwo. Co co zaliczyli wcześniej dostali królika. Ej, no a gdzie ma się rekompensata za uszatego do ceny prysznica?! Ja się czuję poszkodowana | |
|
| |
Corrida Raczkujący
Liczba postów : 54 Dołączył : 08/05/2011
| Temat: Re: prysznice... faktyczny mit :D Czw Maj 12, 2011 4:49 am | |
| to nie fair. o . O każdy teraz powinien dostać prysznic. - . -""" | |
|
| |
MysticsDream Już coś wie
| Temat: Re: prysznice... faktyczny mit :D Czw Maj 12, 2011 5:01 am | |
| Ano. Trochę nie fair to fakt. Zastanawiam się właśnie czy sprzedać czy wypróbować sobie najpierw. Nie przykładam zbyt dużej wagi do ośrodka, to może odsprzedam którejś z Was? | |
|
| |
Koralikowa. Już coś wie
Liczba postów : 181 Dołączył : 25/02/2011
| Temat: Re: prysznice... faktyczny mit :D Czw Maj 12, 2011 7:04 am | |
| Pff... My za to zadanie dostaliśmy królika! o.o'' | |
|
| |
Tirrathee Już coś wie
Nick w grze : Tirrathee Liczba postów : 119 Dołączył : 26/04/2011
| Temat: Re: prysznice... faktyczny mit :D Czw Maj 12, 2011 7:20 am | |
| Ręce opadają i nóż się z kieszeni wysuwa. Czekam, aż ceny spadną. Przed wszystkim boksów - szesnastometrowy swego czasu kupowałam poniżej 10 000 Equus. Teraz ani nie wiem, po ile chodzą, ale trzy razy więcej co najmniej. Choć popyt spadł, niedługo cena się może unormuje...
A te prysznice to paranoja chora jakaś jest. Rzucają ich dwadzieścia parę sztuk dziennie i niech się gracze o nie zabijają. PRL powrócił! Szkoda, że wydawca nie pomyślał jeszcze o systemie kolejek po produkty! >.<
Już nie wspomnę o zadaniu, bo zacznę rzucać mięsem. ^^; Prysznic za królika, na rany boskie... A ja już dawno wszystkie zadania skończyłam. | |
|
| |
MysticsDream Już coś wie
| Temat: Re: prysznice... faktyczny mit :D Czw Maj 12, 2011 11:55 am | |
| Głupi (czyt. ja) ma zawsze szczęście ^ ^'
Sprzedałabym prysznic za 150 000 eq. Ale czy ktoś wie jak można przelać pieniążki na Ośrodek Jeździecki? (bo chciałabym mieć pieniążki na dużą żyzną łąkę ^ ^) | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: prysznice... faktyczny mit :D Pią Paź 28, 2011 11:34 am | |
| - Nevarra napisał:
- Ale chamstwo. Co co zaliczyli wcześniej dostali królika. Ej, no a gdzie ma się rekompensata za uszatego do ceny prysznica?! Ja się czuję poszkodowana
"nowi" za wyhodowanie roga dostali RO, ci co robili wcześniej - Chmurkę... Ja kupiłam na eliksirach.=D | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: prysznice... faktyczny mit :D Pią Paź 28, 2011 11:43 am | |
| Ja mam na cały mój OJ tylko jeden prysznic. Drugi sobie załatwię na eliksirach. Dość często zaglądam na Rynek Specjalny i często są po kilkanaście sztuk,ale strasznie drogie. Natomiast nasionu kuponu nigdy nie widziałam. Mojej koleżance udało się kupić. ---------- Jak wysłać komuś prysznic? Da się tak w ogóle? | |
|
| |
Anonimowy_Hodowca Nowy
Liczba postów : 22 Dołączył : 29/10/2011
| Temat: Re: prysznice... faktyczny mit :D Sob Paź 29, 2011 6:52 am | |
| Dajcie spokój ąż tak strasznie drogo nie jest jak na rzeczy z rynku specjalnego. Za jedną serię rzepy z pól można kupić prysznic i jeszcze zostanie. Trzeba najpierw inwestować w łąki nie w boksy, a z pieniędzmi nie będzie problemu. | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: prysznice... faktyczny mit :D Pon Paź 31, 2011 4:25 pm | |
| W tej chwili można kupić prysznic za ponad 99 tys. Taniocha... | |
|
| |
poziomka22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : poziomka22 Liczba postów : 2369 Dołączył : 31/07/2011
| Temat: Re: prysznice... faktyczny mit :D Pią Gru 09, 2011 12:29 pm | |
| Może kiedyś kupie... )) | |
|
| |
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: prysznice... faktyczny mit :D Pią Gru 23, 2011 11:01 am | |
| A ja nie mogłam w jednym momencie nie znaleźć domku dla mojego championka. Miałam na stanie jeden kupon i... Koń się zmarnuje! Kupiłam prysznic i miałam darmowe zakwaterowanie w ośrodku ^.^ | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: prysznice... faktyczny mit :D Pią Gru 23, 2011 5:06 pm | |
| - ZetkaEmka napisał:
- "nowi" za wyhodowanie roga dostali RO, ci co robili wcześniej - Chmurkę...
Ja kupiłam na eliksirach.=D Akurat ja jako "nowa" dostałam RO i prysznic zamiast królika, ale cóż tam... nic nie poradzę na to, że od mojego przyjścia do gry zmienił się system nagradzania za dokonania . Za jakiś czas za proste zadania będą dużo lepsze nagrody, niż teraz i wtedy ja także będę mogła popsioczyć sobie na "nowych" . Gra cały czas się zmienia, czy na lepsze czy na gorsze... nie wiem. Za kilka miesięcy znów będzie coś nowego, co z pewnością może nam się nie spodobać | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: prysznice... faktyczny mit :D | |
| |
|
| |
| prysznice... faktyczny mit :D | |
|