Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Konie wędrowne 3 Pon Kwi 09, 2012 7:20 am | |
| Są już na international. Beą to bogowie greccy. A dokłądnie: - Spoiler:
Afrodyta Loguj się regularnie Prezent: Pięta Achillesa
Apollo Daj marchewki Twoim koniom Prezent:20 pkt. Dorastania
Atena Zdobądź gratulacje Prezent: Czarna Orchidea
Hades Weź udział w zawodach Prezent: Zestaw Harmonii
Helios Obchodź 50 urodziny konia Prezent: 20 Dnaimentów
Dionizos Tu mam wątpiwości. Chyba trzeba zgromawdzić wingrona i można kupić na sprzedażach pakiety abo kupić od Ow. (Dionizos-bóg wina) Prezent: Róg oBfitości
Hefajstos Otwórz rogi obfitości Prezent: Zestaw Nyks
Zeus Zbierz wszystkie konie wędrowne Prezent: Dziki koń Sorraia
I tyle wiem ) A! Jeszcze jest Sekretny Koń Nie wiem o co z nim chodzi, daję tekst ze str. głownej... - Spoiler:
The Wandering Horses! - april 3, 2012 The Wandering Horses have come to visit you on Howrse!
Starting now and until the 16th of April at noon game time, the New Wandering Horses from Greek mythology have come to visit us! You will have to accomplish various tasks to attract them onto your account! They do not come empty hoofed as each one of them comes with a nice gift for you! Once the tasks for a Wandering Horse have been completed, he comes to visit your account and gives you a gift. He'll stay on your account for 5 days, after that they generally feel like going for a little stroll around the rest of the game and leave you account. You keep a trace of which Wandering Horse has visited your account on your profile page.
Warning: A Mystery Wandering Horse will unlock on the 13th of April at noon game time. It won't be possible to accomplish his task and see him come to your account before that date. The players who will have managed to accomplish the tasks and gather all the 9 Wandering Horses onto their account will get an ultimate gift! A New Wild Horse : The Beautiful Sorraia! We wish you luck! The Howrse Team
Tłumaczenie: - Spoiler:
Konie Wędrówka! - 03 kwiecień 2012 Konie Wandering przyszedłem cię odwiedzić na Howrse!
Od teraz i aż do 16 kwietnia w czasie gry w południe, New Wandering Konie z mitologii greckiej doszli do nas! Będziesz musiał wykonywać różne zadania, aby przyciągnąć ich na koncie! Oni nie przyszli z pustymi kopytne jak każdy z nich pochodzi z ładnym prezentem dla Ciebie! Gdy zadania dla konia Wandering zostały zakończone, przyjdzie odwiedzić swoje konto i da Ci prezent. On pozostanie na swoim koncie do 5 dni, po czym na ogół ochoty iść na krótki spacer wokół reszty gry i zostawiają cię konta. Zachować ślad, którego jazda Wandering odwiedzał konto na stronie swojego profilu.
Warning: Tajemnica Jazda Wandering odblokuje się 13 kwietnia w czasie gry w południe. To nie będzie możliwe do wykonania swoje zadanie i zobaczyć go wreszcie na swoim koncie przed tą datą. Gracze, którzy będą udało się wykonać zadania i zebrać wszystkie 9 koni Wandering na swoje konto otrzyma ostateczny dar! Nowy Wild Horse: Piękny Sorraia! Życzymy powodzenia! Howrse Zespół
Wynika z tego, że ten koń będzie tylko w piątek 13. Typowe... I tylko wtedy będzie można zrobić misję z nim. Chyba. No i tyle wiem _______________________________________________________________________________________________ Ja na Howrse: Koteczka77 ,,Ludzie, którzy nienawidzą kotów, w swoim następnym życiu wrócą jako myszy" Faith Resnick | |
|
Gość Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne 3 Pon Kwi 09, 2012 7:21 am | |
| |
|