Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| PRACOWNIA JET! Masz odwagę:>? Spróbuj. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Jetrel VIP
Liczba postów : 503 Dołączył : 13/01/2012
| Temat: PRACOWNIA JET! Masz odwagę:>? Spróbuj. Wto Kwi 10, 2012 9:16 am | |
| Witajcie kochani, zaczynam z profesjonalnymi Avkami i prezentacjami, a co mi tam:D Co do prezentacji, póki co wykonuję głównie 1 ramkowe, za jakiś czas pewnie wcielę w życie większą ilość ramek. Pod względem graficznym, jak i zarówno HTML sprostam chyba każdemu wymaganiu;)
jeśli chodzi o Avatar robię je ruchome, oraz stałe, nie ruszające się. Dodatkowo jestem w stanie narysować avatar na zamówienie.
Świetnie radzę sobie również z bannerami i petycjami, ruchome czy nie, żadnami nie straszna.
Co do zapłaty, ty decydujesz ile to, piszesz co oferujesz, ja albo akceptuję propozycję, albo proszę o podanie czegoś innego. Przyjmuję: kupony, Eq, CR.
Login: Co chcesz zamówić?: Zdjęcie/opis: Napisy: Kolorystyka: Opis całości: Ewentualne zachcianki: Forma Zapłaty:
Przykłady: prezentacje - Rromano82,- W tym wypadku czekam aż osoba wklei poprawny kod, jeśli chodzi o suwak. - oao, - Dolly09 avatar: - Barson1990 - Jetrel - Wisth
pozdrawiam i zapraszam do zamawiania!!
Ostatnio zmieniony przez Jetrel dnia Czw Kwi 12, 2012 1:25 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Jetrel VIP
| Temat: Re: PRACOWNIA JET! Masz odwagę:>? Spróbuj. Czw Kwi 12, 2012 12:59 pm | |
| Nikt nie jest taki odważny:>? | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: PRACOWNIA JET! Masz odwagę:>? Spróbuj. Czw Kwi 12, 2012 1:13 pm | |
| Nie widać przykładów. Co mi po nickach? Daj zdjęcia. |
| | | Jetrel VIP
| Temat: Re: PRACOWNIA JET! Masz odwagę:>? Spróbuj. Czw Kwi 12, 2012 1:21 pm | |
| Po nickach ci to, że wchodzisz i widzisz gotową pracę z HTMLem, ot.
Poza tym, nicki są podlinkowane. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: PRACOWNIA JET! Masz odwagę:>? Spróbuj. Czw Kwi 12, 2012 1:23 pm | |
| Nie, nicki nie są podlinkowane. |
| | | Hoping. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Paulax9 Liczba postów : 1176 Dołączył : 02/01/2012
| Temat: Re: PRACOWNIA JET! Masz odwagę:>? Spróbuj. Czw Kwi 12, 2012 1:24 pm | |
| - Jetrel napisał:
Poza tym, nicki są podlinkowane. No nie są.. | |
| | | Jetrel VIP
| Temat: Re: PRACOWNIA JET! Masz odwagę:>? Spróbuj. Czw Kwi 12, 2012 1:25 pm | |
| jak nie są, jak są? Ja klikam i wchodzę>.> | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: PRACOWNIA JET! Masz odwagę:>? Spróbuj. Czw Kwi 12, 2012 1:28 pm | |
| Teraz, wcześniej nie były. |
| | | Jetrel VIP
| Temat: Re: PRACOWNIA JET! Masz odwagę:>? Spróbuj. Czw Kwi 12, 2012 1:30 pm | |
| Nic nie zmieniałam, edytowałam posta zobaczyłam że ok i wysłałam ponownie>.> | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: PRACOWNIA JET! Masz odwagę:>? Spróbuj. | |
| |
| | | | PRACOWNIA JET! Masz odwagę:>? Spróbuj. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|