Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Na co wydać kupony?

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
gabriela żołądź
W skromnych progach Zagrody

Nick w grze : gabriela żołądź
Liczba postów : 357

Na co wydać kupony? Empty
PisanieTemat: Na co wydać kupony?   Na co wydać kupony? I_icon_minipostPią Kwi 13, 2012 12:55 pm

Mam 2 kupony ale nie wiem na co je wydać.Przychodziło mi do głowy różne rzeczy z CR ale nie wiem które z nich wybrać.Do głowy przychodził mi:róg obfitości, klepsydra kronosa, chmurka, złote jabłko, krew meduzy, promień heliosa, lira apolla, łzy afrodyty, różdżka płodności, piorun zeusa, woda młodości, czarna orchidea puszka pandory i zestaw bonusowy.
Na co wydać?Czy dalej zbierać?
Najgorsze jest tylko to że boję się zbierać kuponów dla tego że włamywacze mnożą się jak nie wiem co...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1561481
Ayame
Przyjaciel Zagrody
Ayame

Nick w grze : Emi99
Liczba postów : 776

PisanieTemat: Re: Na co wydać kupony?   Na co wydać kupony? I_icon_minipostPią Kwi 13, 2012 1:32 pm

To na co je wydasz to Twoja sprawa, pomyśl co najbardziej Ci się przyda. Ja osobiście chomikuję kupony, a przed oszustami się zabezpieczam Wink
Powrót do góry Go down
Fangusta
Już coś wie
Fangusta

Nick w grze : Fangusta
Liczba postów : 159

PisanieTemat: Re: Na co wydać kupony?   Na co wydać kupony? I_icon_minipostPią Kwi 13, 2012 1:52 pm

JA raczej nie wydaję na rogi obfitości. Ostatnio wydaję raczej na kk
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Na co wydać kupony?   Na co wydać kupony? I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Na co wydać kupony?
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: