Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Przesyłanie przedmiotów z Czarnego Rynku. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Przesyłanie przedmiotów z Czarnego Rynku. Wto Maj 10, 2011 3:56 am | |
| Witam. Temat być może banalny, ale po raz pierwszy sprawił mi problem. Zadałam pytanie na forum gry, ale nie doczekałam się konkretnej odpowiedzi, więc zwracam się do Was: "Chciałabym zadać pytanie, jak to jest z niemożnością wysyłania przedmiotów z Czarnego Rynku do Znajomych. W zeszłym tygodniu wysłałam trzy przedmioty trójce "zaprzyjaźnionych" osób. Ostatni 6 maja, a więc w piątek. Aktualnie, mimo że zaczął się nowy tydzień, wciąż mam blokadę. Czy nowy limit nie powinien zaczynać się od poniedziałku?" Dodam, że wciąż nie mogę wysłać przedmiotu osobie, której nigdy niczego nie podarowałam. Z góry dziękuję za wyjaśnienie sprawy | |
| | | mevosa Raczkujący
Liczba postów : 69 Dołączył : 18/04/2011
| Temat: Re: Przesyłanie przedmiotów z Czarnego Rynku. Wto Maj 10, 2011 4:03 am | |
| taką informację znalazłam w pomocy na ten temat:
Jeśli twój staż w grze jest dłuższy niż 10 dni, możesz rozdawać przedmioty. Dotyczy to tylko przedmiotów z twoich zapasów, np. jabłek i rzep. Możesz rozdać maksymalnie 6 przedmiotów tygodniowo swoim znajomym, kierując się poniższym podziałem: 3 przedmioty kupione w Sklepie 3 przedmioty kupione na Czarnym Rynku
Aby twoi znajomi mogli dostać przedmioty, muszą mieć co najmniej: 10 dni stażu Karmę równą lub wyższą od zera
Każdemu znajomemu możesz podarować tylko 1 przedmiot tygodniowo.
Możesz otrzymać tylko jeden przedmiot z Czarnego Rynku na tydzień, chyba, że osoba, która wysyła Ci prezent kupiła już choć jeden Kupon. Jeśli tak, nie ma ograniczeń w otrzymywaniu prezentów! | |
| | | mevosa Raczkujący
Liczba postów : 69 Dołączył : 18/04/2011
| Temat: Re: Przesyłanie przedmiotów z Czarnego Rynku. Wto Maj 10, 2011 4:10 am | |
| ale dlaczego nie możesz wysłać po tygodniu to nie wiem. Może liczy się to do konkretnej godziny? | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Przesyłanie przedmiotów z Czarnego Rynku. | |
| |
| | | | Przesyłanie przedmiotów z Czarnego Rynku. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|