| Linearty na zamówienie | |
|
+10Jetrel Michasia.a EveDallas MrsKopytko Uśmieszek Anella313 ana0000000000 wilczyca1000 Philipek anna i wiki 14 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Linearty na zamówienie Sob Kwi 14, 2012 1:37 pm | |
| wykonuje linearty na zamówienie przykład: zapomniałam napisać z pośpiechu cokolwiek o pracach mogą to być konie psy koty - byle nie ludzie! zapłata rzecz z Cr o wartości 1 Kupon lub więcej jak ktoś zamawia 2 rzeczy coś mnoży się lub jakiś przedmiot za 2 kupony. przy zamawianiu prac w ilości 5 rzecz za 3 kupony przeważnie kładę na konie cienie linie w 4 kolorach prac można używać do CP jeśli nie wymyślam ich sama - poniżej moje prace przykład biorę z tzw. Stocks- właściciele stocków tworzą je po to by je kopiować - są to głównie zdjęcia Nie kopiuję Gotowych lineartów przed zamówieniem proszę sprawdzić tutaj mój status( mówi on o tym czy wykonuję zamówienia ------> Otwarte <--------- UWAGA z góry mówię że moja praca ustaje z Czwartku na Piątek i z Poniedziałku na Wtorek. Wymagają niezwykle czasochłonnego przygotowania w zakresie edukacji Historii Wos-u oraz łaciny które są dla mnie ważne czyli nie robię lineartów w czwartki i w poniedziałki - oczywiście nie zawsze Ale przeważnie proszę także zobaczyć status NAD KAŻDYM lineartem. informuje on o tym że dana praca została sprzedana lub ma status Wolny- czyli do wzięcia od ręki. moje linearty NIE SĄ darmowe, każdy z nich dedykowany jest JEDNEJ osobie która nie może upowszechnić go sprzedając dalej jako swój lineart (przeróbki do CP nie liczą się chodzi mi tylko o handel dalsze tym samym lineartem) UWAGA mogę narysować konia takiego jak mój (utrzymany styl pozycja i sam koń naturalnie inny) zwykły 6kuponów pegaz 7 kuponów jednorożec 7 kuponów przykład: Fryz do CP---> status ZAJĘTA Mika_TLR - Spoiler:
Pegaz -----> status ZAJĘTY Philipek - Spoiler:
koń, zwykły -----> status ZAJĘTY Eve Dallas - Spoiler:
Pegaz ----> status Zajęty Ana000 - Spoiler:
koń, zwykły status ZAJĘTA Jetrel - Spoiler:
jednorożec ----> status ZAJĘTE Kiccia - Spoiler:
koń, zwykły status ZAJĘTY Wisth - Spoiler:
koń, zwykły, pegaz Jednorożec status ZAJĘTY ana00 - Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
kot status ZAJĘTY Uśmieszek - Spoiler:
wilki status ZAJĘTY Jetrel - Spoiler:
- Spoiler:
koń dziwna pozycja, pegaz status ZAJĘTE Mr Kopytko - Spoiler:
koń dęba Sagru - Spoiler:
kot Uśmieszek - Spoiler:
Ostatnio zmieniony przez Mika_TLR dnia Pon Kwi 23, 2012 9:59 am, w całości zmieniany 42 razy |
|
| |
anna i wiki W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : anna i wiki Liczba postów : 447 Dołączył : 16/03/2012
| Temat: Re: Linearty na zamówienie Nie Kwi 15, 2012 2:03 am | |
| Zamawiam pegaza i kuca. Jak cena za dwa? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Linearty na zamówienie Nie Kwi 15, 2012 5:27 am | |
| Jaka jest cena? I czy można ich używać do CP? |
|
| |
anna i wiki W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : anna i wiki Liczba postów : 447 Dołączył : 16/03/2012
| Temat: Re: Linearty na zamówienie Nie Kwi 15, 2012 6:04 am | |
| - Kiccia napisał:
- Jaka jest cena? I czy można ich używać do CP?
No to jaka cena za dwa linearty | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Linearty na zamówienie Nie Kwi 15, 2012 6:53 am | |
| Śliczne. Chciałabym zamówić Pegaza, tylko jaka jest cena za jeden taki LA? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Linearty na zamówienie Nie Kwi 15, 2012 9:11 am | |
| - Kiccia napisał:
- Jaka jest cena? I czy można ich używać do CP?
cenik napisałam już jak pisałam prac nie kopiuję więc z czystym sercem można oddawać je do CP |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Linearty na zamówienie Nie Kwi 15, 2012 9:21 am | |
| - anna i wiki napisał:
- Zamawiam pegaza i kuca.
Jak cena za dwa? jakiś konkretny kuc? pegaz na 2-nogach stojący biegnący stojący na 4 leżący? |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Linearty na zamówienie Nie Kwi 15, 2012 12:24 pm | |
| No to ja poproszę o pegaza i jednorożca. W jakiejś ciekawej pozie, ale to już zależy od ciebie . Jako zapłata za 2 może być Różdżka? |
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Linearty na zamówienie Nie Kwi 15, 2012 12:58 pm | |
| Chciałabym zamówić pięknego pegaza.Płacę PZ Nick taki sam na hwr | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Linearty na zamówienie Nie Kwi 15, 2012 1:01 pm | |
| przecież się znamy |
|
| |
ana0000000000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ana0000000000 Liczba postów : 520 Dołączył : 01/01/2012
| Temat: Re: Linearty na zamówienie Nie Kwi 15, 2012 2:03 pm | |
| Poproszę 3 Linearty: - Koń (arab) stający dęba, - ten sam koń ale pegaz, - ten sam koń ale jednorożec płacę KK + Equus (dogadamy się) Pozycja najlepiej podobnie jak na tym zdjeciu KLIK
| |
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Linearty na zamówienie Nie Kwi 15, 2012 2:23 pm | |
| Miiika.Nie spojrzałam na login xD Ale zrobisz? :3 | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Linearty na zamówienie Pon Kwi 16, 2012 11:07 am | |
| Philipek Jetrel konie skończone. podpisane Phil. czekam na "zapłatę" |
|
| |
Anella313 Już coś wie
Nick w grze : Anella313 Liczba postów : 262 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: Linearty na zamówienie Pon Kwi 16, 2012 11:47 pm | |
| A robisz linearty bez cieni? Bo jednak jest to wygodne przy tworzeniu prac... | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Linearty na zamówienie Wto Kwi 17, 2012 7:29 am | |
| wbrew pozorom wygodne są cienie. nigdy nie rysuje sie bezpośrednio na linearcie tylko na bezbarwnej warstwie na linearcie a cienie podpowiadają jak powinno odbarwiać się "futro" 1. można zmazać gumką 2. mogę nie nakładać ale jak mówiłam to bez sensu |
|
| |
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: Linearty na zamówienie Wto Kwi 17, 2012 8:20 am | |
| Chciałabym zamówić lineart kota. Zdaję się na Ciebie, nie mam określonej pozy. Czy przyjmiesz jako apłatę PP lub CO? | |
|
| |
Anella313 Już coś wie
Nick w grze : Anella313 Liczba postów : 262 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: Linearty na zamówienie Wto Kwi 17, 2012 10:52 am | |
| - Mika_TLR napisał:
- wbrew pozorom wygodne są cienie.
nigdy nie rysuje sie bezpośrednio na linearcie tylko na bezbarwnej warstwie na linearcie a cienie podpowiadają jak powinno odbarwiać się "futro" 1. można zmazać gumką 2. mogę nie nakładać ale jak mówiłam to bez sensu 1. Pracuje się na warstwie nad jaki i pod. 2. Nie każdy koniecznie chce obierać ten kąt padania światła co ty... 3. Poco zamazywać gumką jak zwyczajnie można nie nakładać cieni (zaoszczędzi to pracy tobie jak i osobie zamawiającej) 4. Dla osoby zaczynającej zabawę grafiką może i jest to wygodne, ale jednak dla osoby która ma już jako tako wypracowany swój "system" cieniowania niekoniecznie... | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Linearty na zamówienie Wto Kwi 17, 2012 12:19 pm | |
| jeśli nic nie zamawiasz skończ komentować. - Anella313 napisał:
- Mika_TLR napisał:
- wbrew pozorom wygodne są cienie.
nigdy nie rysuje sie bezpośrednio na linearcie tylko na bezbarwnej warstwie na linearcie a cienie podpowiadają jak powinno odbarwiać się "futro" 1. można zmazać gumką 2. mogę nie nakładać ale jak mówiłam to bez sensu 1. Pracuje się na warstwie nad jaki i pod. 2. Nie każdy koniecznie chce obierać ten kąt padania światła co ty... 3. Poco zamazywać gumką jak zwyczajnie można nie nakładać cieni (zaoszczędzi to pracy tobie jak i osobie zamawiającej) 4. Dla osoby zaczynającej zabawę grafiką może i jest to wygodne, ale jednak dla osoby która ma już jako tako wypracowany swój "system" cieniowania niekoniecznie... Ad.1 tak, również można założyć pole równoległe nałożyć na siebie dwie warstwy ustawić kolejność wzorcową, poziomicową.można zrobić wspólny fragment 2 pól a nawet 3 tak żeby były 3 czy 2 ale na jednej kanwie. Dalej będziesz poprawiać prozaiczne błędy? Ad.2. nie każdy to tak jak wszyscy. nie używaj dużych słów. Nakładam cienie dlatego że chyba tylko 1-dna osoba z tych co zamówiły nie prosiła o cienie oszczędzam to innym i nakładam je od razu. Ad.3. jak już Po co. ja mam na przykład gotowych 20 lineartów które rysowałam Dal siebie na przykłą do CP. zmieniam zdanie sprzedaję je. Dla siebie rysowałam dokładne linearty z cieniami. nie mam zamiaru przerysowaywać ich drugi raz bo komuś nie podoba się cień. Ad.4. Nawiązujące do A3.3. osoba znającą/ zajmująca się grafiką raczej nie zamawiała by u mnie linearta. Czasami wolę bronić swoich prac przez własne systemy. nie mam zamiaru zmieniać swoich zasad bo jedna osoba spekuluje to, co i jak robię. mam nadzieję że w tej kwestii wypowiedziałam się wyjątkowo jasno. dodam tylko, nie próbuj się ze mną kłócić bo mi nie szkoda bana, jedna wojna mojej opinii nie zmieni |
|
| |
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: Linearty na zamówienie Wto Kwi 17, 2012 12:26 pm | |
| Przyjmiesz Mika jako zapłatę CO lub PP? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Linearty na zamówienie Wto Kwi 17, 2012 12:40 pm | |
| - Uśmieszek napisał:
- Przyjmiesz Mika jako zapłatę CO lub PP?
już wolę 30k. |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Linearty na zamówienie Sro Kwi 18, 2012 2:45 am | |
| To poproszę 2 LineArty. Jeden to ma być Luzytański na dwóch tylnych nogach -pegaz A drugi może być taki Zwykły,ocierający się kopytem o łeb. Dasz radę ?. Płacę KK. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Linearty na zamówienie Sro Kwi 18, 2012 2:49 am | |
| ocierający sie kopytem o łeb? anatomicznie to nie możliwie koń ma być komixowy?
no chyba ze koń będzie klękał |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Linearty na zamówienie Sro Kwi 18, 2012 2:56 am | |
| A może być Pierwszy bez zmian a drugi sama wymyśl coś ciekawego. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Linearty na zamówienie Sro Kwi 18, 2012 11:48 am | |
| Philipek proszę o zdecydowanie czy bierzesz. Kiccia konie gotowe czekam na zapłatę |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Linearty na zamówienie Sro Kwi 18, 2012 11:54 am | |
| Kompletnie zapomniałam,że zamówiłam u Ciebie LA. Mogę dać jakiś przedmiot z Czarnego Rynku. Czy może być to Czarna Orchidea? A Pegaz śliczny. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Linearty na zamówienie Sro Kwi 18, 2012 12:54 pm | |
| - Mika_TLR napisał:
- Philipek proszę o zdecydowanie czy bierzesz.
Kiccia konie gotowe czekam na zapłatę Dzięki . Wystawiłam już Różdżkę. Czekam jeszcze na pegaza |
|
| |
| Temat: Re: Linearty na zamówienie Sro Kwi 18, 2012 1:14 pm | |
| Mika, ten 4 koń od góry (pegaz) jest na sprzedaż? Jezeli tak, to chetnie o kupię. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Linearty na zamówienie Sro Kwi 18, 2012 1:24 pm | |
| tak ten konik jest do wzięcia
Ostatnio zmieniony przez Mika_TLR dnia Sro Kwi 18, 2012 1:24 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Linearty na zamówienie Sro Kwi 18, 2012 1:24 pm | |
| - Philipek napisał:
- Kompletnie zapomniałam,że zamówiłam u Ciebie LA. Mogę dać jakiś przedmiot z Czarnego Rynku. Czy może być to Czarna Orchidea?
A Pegaz śliczny. od CO. wolę już 30k. |
|
| |
| Temat: Re: Linearty na zamówienie Sro Kwi 18, 2012 1:26 pm | |
| - Mika_TLR napisał:
- tak ten konik jest do wzięcia
40 tys? | |
|
| |
Sponsored content