Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Strona na www.republika.pl

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

Nick w grze : blueberry.
Liczba postów : 858

Strona na www.republika.pl Empty
PisanieTemat: Strona na www.republika.pl   Strona na www.republika.pl I_icon_minipostNie Kwi 15, 2012 3:11 am

Szukam teraz różnych, darmowych stron, gdzie mogłabym zrobić witrynę dla mojego zakładu graficznego "Horsehead Style". Wybrałam stronę www.republika.pl . Rejestracja przebiegła pomyślnie. Nie mam jednak bladego pojęcia, jak wgrać szablon [którego jeszcze nie mam] z programu WebMajster3. Olśni mnie ktoś? Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3141065&message=change
Wisth
Już coś wie
Wisth

Liczba postów : 143

Strona na www.republika.pl Empty
PisanieTemat: Re: Strona na www.republika.pl   Strona na www.republika.pl I_icon_minipostNie Kwi 15, 2012 4:12 am

Ekhm. Stare dobre FTP się kłania ; )
Więcej raczej nie powiem, nie mam plików w łapie, nie mam danych strony pod ręką, więc...

Dodam tylko, że musisz tam po prostu utworzyć swoją domenę/stronę/jak to tam zwą i wgrać pliki na serwer przez FTP [FileZilla lub TotalCommander się kłaniają]
Powrót do góry Go down

Strona na www.republika.pl
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Gdy Republika/Mondo się nudzi...
» Sekretna strona nr 2
» Sekretna strona nr 3
» sekretna strona nr 3
» Zaprzyjaźniona strona

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach