Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Drobny problem z przeźroczystoscią w gimpie... | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
martika520 Już coś wie
Nick w grze : martika520 Liczba postów : 150 Dołączył : 20/12/2011
| Temat: Drobny problem z przeźroczystoscią w gimpie... Pon Kwi 16, 2012 10:01 am | |
| Wiec biorę się za linearty na białych kartkach i chcę później zrobic przeżroczyste tło więc jak je zrobić ? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Drobny problem z przeźroczystoscią w gimpie... Pon Kwi 16, 2012 10:03 am | |
| musisz pracować na warstwach. po prostu otwierasz białą kartkę, robisz nową warstwę i lineart rysujesz na tej nowej. potem usuwasz warstwę z białym tłem i voila |
| | | martika520 Już coś wie
| Temat: Re: Drobny problem z przeźroczystoscią w gimpie... Pon Kwi 16, 2012 10:09 am | |
| dzięki vernile | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Drobny problem z przeźroczystoscią w gimpie... Pon Kwi 16, 2012 10:15 am | |
| nie ma za co. ;D warstwy to ogółem bardzo dobry sposób na rysowanie, którego używa się w 99,9% przypadkach, kiedy rysujemy. ;D |
| | | martika520 Już coś wie
| Temat: Re: Drobny problem z przeźroczystoscią w gimpie... Pon Kwi 16, 2012 10:21 am | |
| vernile a powiedz mi jeszcze gdzie jest usuniecie warstwy ? | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Drobny problem z przeźroczystoscią w gimpie... Pon Kwi 16, 2012 2:10 pm | |
| Klikasz prawym przyciskiem myszy na warstwę i tam pisze 'Usuń warstwę' |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Drobny problem z przeźroczystoscią w gimpie... | |
| |
| | | | Drobny problem z przeźroczystoscią w gimpie... | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |