Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Fundacja Howrsowska na czas wędrownych | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Asiunia34 Nowy
Liczba postów : 13 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Fundacja Howrsowska na czas wędrownych Wto Kwi 17, 2012 9:24 am | |
| Ludzie !Czy macie już Heliosa???Tak a może nie ale brakuje wam jednego konika do wypełnienia punktów?Lub gratek do Ateny?Zakładam howrsowską organizacje ,która pomaga graczom zdobyć wędrowne koniki!Możecie tutaj zgłosić się po gratulacje do Ateny,ogłoszenie o poszukiwaniu OJ z marchewkami dla Apolla,i konika dla Heliosa.Możecie również zaoferować pomoc np.jeśli zaliczyłeś Heliosa ,możesz sprzedać konia jakiemuś graczowi . Jeśli chcesz zostać podopiecznym fundacji lub wolontariuszem napisz do mnie na howrse(login ten sam). | |
| | | gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: Fundacja Howrsowska na czas wędrownych Sro Kwi 18, 2012 8:33 am | |
| ja mogę pomóc ! daję gratki ! | |
| | | gabriela żołądź W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : gabriela żołądź Liczba postów : 357 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Fundacja Howrsowska na czas wędrownych Sro Kwi 18, 2012 10:21 am | |
| Ja mogę pomóc z Apollem (mój ośrodek ma marchewki pod dostatkiem), Heliosem (wypożyczam koniki tylko na 4 dni) i z Ateną (daję gratulacje). | |
| | | Asiunia34 Nowy
Liczba postów : 13 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: Fundacja Howrsowska na czas wędrownych Sob Kwi 21, 2012 4:00 pm | |
| Na razie gratulacje chcą anna maria i dla niej można rezerwować boksy z marcheweczkami | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Fundacja Howrsowska na czas wędrownych Pią Sie 10, 2012 10:53 am | |
| Akcja z wędrownymi zakończyła sie już daaawno, wątek zamykam i przenoszę do archiwum:) | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Fundacja Howrsowska na czas wędrownych | |
| |
| | | | Fundacja Howrsowska na czas wędrownych | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|