Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Sennik Diany | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Diana375. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Magiczna375 Liczba postów : 669 Dołączył : 23/02/2012
| Temat: Sennik Diany Czw Kwi 19, 2012 6:45 am | |
| Sennik DianyOpiszę tu moje sny,horrory jaki mi się śniły i znaczenia tych snów. Co jakiś czas będę dodawać tu jakieś moje sny Sen o talerzachPrzy moim podwórzu niespodziewanie pojawił się jakiś wysoki,straszny,przekrzywiony dom. Ja i moje koleżanki: Kornela,Sara i Natala podeszłyśmy do tego domu.
-Dziewczyny-Powiedziałam-Idziecie ze mną do tej chaty? -Ja idę-Powiedziała Kornela -Ja też!-Odpowiedziała Sara -A ty Natala idziesz?-zapytałyśmy chórem -No dobra-Powiedziała ze strachem Natala
Weszłyśmy do tego domu.
Na parterze:
-Sorry dziewczyny,ale ja dalej nie idę.Poczekam tu na was-Oznajmiła z przerażeniem Natala -Dobra,tylko się z tond nie ruszaj-Powiedziałam
Na pierwszym piętrze:
-Sara,czemu nie idziesz dalej?-Zapytała Kornela -Boję się-Odparła ze strachem Sara-Idźcie dalej,ja na was poczekam
Na drugim piętrze:
-Kornela?-Zapytałam ze złością-Ty też się boisz? -Yhy...-Cicho odpowiedziała -Czyli tu zostajesz i nie idziesz dalej?-Zapytałam z jeszcze wększą złością -Tak... -No dobra -,-
Na trzecim(ostatnim piętrze)
Stała tu tylko 1 skrzynia.Otworzyłam ją,a z niej wypadł talerz i się zbił.Ten talerz był biały,na nim narysowana była głowa Kornelii. Usłyszałam krzyk. Zbiegłam na dół,a tam leżała zabita Kornela.
Tutaj także stała skrzynia,z której wyleciał talerz z twarzą Sary.Rozbił się. Znów słyszałam krzyk! Poszłam na dół,gdzie na schodach siedziała Zoombie-Sara.
Ze skrzyni która stała na tym piętrze wyfrunął talerz z twarzą Natali.Rozbił się o ścianę. Usłyszałam Krzyk! Na parterze latał duch-Natali.
Wybiegłam z tego domu.Przede mną stał ogromny talerz z moją twarzą.Zbił się! Umarłam....
| |
| | | Diana375. Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Sennik Diany Czw Kwi 19, 2012 6:46 am | |
| | |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Sennik Diany Czw Kwi 19, 2012 8:06 am | |
| Czy tylko ja zauważyłam,że wątków o snach mnoży się jak grzybów po deszczu? | |
| | | koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Sennik Diany Czw Kwi 19, 2012 8:22 am | |
| - Ejli napisał:
- Czy tylko ja zauważyłam,że wątków o snach mnoży się jak grzybów po deszczu?
Nie tylko ty, oj nie tylko | |
| | | Diana375. Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Sennik Diany Czw Kwi 19, 2012 11:00 am | |
| Chodzi o to,że w większości wątków pisze każdy o swoich snach a w tym wątku tylko ja mogę pisać sny | |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Sennik Diany Pią Kwi 20, 2012 5:55 am | |
| Ale zauważ proszę Cię,teraz każdy zaczyna pisać o swoich snach.
| |
| | | Hoping. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Paulax9 Liczba postów : 1176 Dołączył : 02/01/2012
| Temat: Re: Sennik Diany Pią Kwi 20, 2012 7:45 am | |
| Mamy komentowatwoje sny? Po co? Moim zdaniem jest to rzecz osobista. Śni ci się np. chłopak, w którym się zakochałaś. Też to wsadzisz w internet? A przypominam, że każdy może cię namierzyć przez internet. | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Sennik Diany Pią Kwi 20, 2012 10:17 am | |
| - Paulax9 napisał:
- Mamy komentowatwoje sny? Po co?
Moim zdaniem jest to rzecz osobista. Śni ci się np. chłopak, w którym się zakochałaś. Też to wsadzisz w internet? A przypominam, że każdy może cię namierzyć przez internet. Właśnie | |
| Temat: Re: Sennik Diany Pią Kwi 20, 2012 12:04 pm | |
| Poza tym to brzmi jak wymyślone opowiadanie... | |
| Temat: Re: Sennik Diany Pią Kwi 20, 2012 12:06 pm | |
| - Diana375. napisał:
- -Dobra,tylko się z tond nie ruszaj-Powiedziałam
z tond? A nie 'stąd'? Sorki, ale ja nienawidzę jak ktoś popełnia ortografy.No i możesz się uczyć na błędach | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Sennik Diany | |
| |
| | | | Sennik Diany | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|