Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]

Go down 
+11
avrilka
LadyArvena
ula348
Nevarra
Szarusia16
asica32
hanka1998
EveDallas
Szron
koziorożec
Wisth
15 posters
Idź do strony : 1, 2  Next
AutorWiadomość
Wisth
Już coś wie
Wisth

Liczba postów : 143

Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] Empty
PisanieTemat: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]   Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] I_icon_minipostPią Kwi 20, 2012 4:42 am

No i dorzucają nam kolejnego dzikusa: Cincoteague. Link do niego: KLIK

Spoiler:

Tak w skrócie: do 24 kwietnia do 12 na serwerze niemieckim można dorwać na sprzedażach tego konia [najnowsze wieści z CB dowodzą, że na INT też].
Cena takiego konia [który znajduje się na sprzedażach zarezerwowanych] wynosi 12 kuponów.
Dodatkowo, w UFO latają dobrze znane nam już dodatkowe kupony.

Ostatnio zmieniony przez Wisth dnia Pią Kwi 20, 2012 12:36 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
koziorożec
Przyjaciel Zagrody
koziorożec

Nick w grze : koziorożec
Liczba postów : 1626

PisanieTemat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]   Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] I_icon_minipostPią Kwi 20, 2012 5:07 am

Wystawili mi tego konia
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1778120
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

Liczba postów : 1598

PisanieTemat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]   Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] I_icon_minipostPią Kwi 20, 2012 5:49 am

Ładny, ale mi się nie chce ich oswajać. -,-
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2419216
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]   Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] I_icon_minipostPią Kwi 20, 2012 5:58 am

Za drogi. Ale ładnie wygląda na zarezerwowanych;P
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Wisth
Już coś wie
Wisth

Liczba postów : 143

PisanieTemat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]   Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] I_icon_minipostPią Kwi 20, 2012 6:01 am

Nom, ładnie ^^Osobiście nie mam zamiaru tylu kuponów na niego wywalać, potem jeszcze masa kasy na oswajanie... nie, nie chcę, dziękuję -.-
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]   Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] I_icon_minipostPią Kwi 20, 2012 6:03 am

12 kuponów? hahahahaha Very Happy
Nie ma szans, nie kupuję
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
asica32
Nowy
asica32

Liczba postów : 6

PisanieTemat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]   Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] I_icon_minipostPią Kwi 20, 2012 6:10 am

nie no ogłupieli chyba 2 boskie konie na raz wrzucić do gry (Saturna i nowego dzikusa)
niech podwyższą limit emerytów wysyłanych do nieba to nie ma sprawy mogę kupić ale
przecież nie wezmę realnej gotówki na 12 kuponów na dzikusa i jeszcze kilka-kilkanaście na RO żeby Saturna wygrać (bo z farb będzie tylko 10szt na całą grę )
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]   Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] I_icon_minipostPią Kwi 20, 2012 6:13 am

Ładny, ale trochę drogi :C
chociaż...pewnie tyle samo wydałabym na RO

i tak muszę go zdobyć, lubię te dzikie konie :3
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]   Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] I_icon_minipostPią Kwi 20, 2012 6:16 am

Jakby się dało płacić część diamentami pewnie bym się skusiła, ale samymi kuponami nie ma mowy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

PisanieTemat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]   Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] I_icon_minipostPią Kwi 20, 2012 6:30 am

Wychodzi i tak taniej niż w każdej innej promocji, gdzie przynajmniej trzeba wydać 15 kuponów na RO. Plus jest taki, że przy RO można bynajmniej diamentów użyć.
Powrót do góry Go down
ula348
Nowy
ula348

Liczba postów : 13

PisanieTemat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]   Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] I_icon_minipostPią Kwi 20, 2012 6:36 am

Stanowczo za drogi Crying or Very sad
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]   Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] I_icon_minipostPią Kwi 20, 2012 8:51 am

12 kuponów? A przez cały swój żywot, jeśli dobrze pamiętam, da 80 diamentów. 4 kupony w plecy. Dodatkowo marnowanie kasy/czasu na oswajanie. Chyba, ze do kolekcji... Ale i tak chwilowo mój stan kuponów nie pozwoliłby mi go nabyć XD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]   Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] I_icon_minipostPią Kwi 20, 2012 8:54 am

Ja go nie kupie i skupię się na Saturnie
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]   Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] I_icon_minipostPią Kwi 20, 2012 9:51 am

Z jednej strony fajnie a z drugiej-źle Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]   Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] I_icon_minipostPią Kwi 20, 2012 10:05 am

ja już planuje mój artystyczny obrazek i Equus Very Happy Także skupię się tylko i wyłącznie na zdobyciu Saturna (bez innych przedmiotów).
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

PisanieTemat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]   Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] I_icon_minipostPią Kwi 20, 2012 1:05 pm

To ja będę "inny" i chyba się skuszę na tego Chincoteague. Smile

Na rysunek się nawet nie rzucam, bo pewnie i tak bym nie wygrał. : /
Wolę skupić się np. na Zestawie Nyks.
Oby Saturn był w RO! Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] 1988476332
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]   Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] I_icon_minipostPią Kwi 20, 2012 1:48 pm

Ja teraz nie wiem kogo wybrać czy tego dzikiego czy boskiego Sad pomocy Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] 143088812
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]   Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] I_icon_minipostSob Kwi 21, 2012 1:19 am

Nie podobają mi się te ciągle promocje
Na tego konia mogę wydać jakieś 8 kuponów, ale 12 to lekka przesada
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]   Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] I_icon_minipostSob Kwi 21, 2012 1:28 am

Kamil, konia dzikiego się nie opłaca. Jak już ktoś tu wyliczył, w przeciągu swojego całego życia dziki koń da Ci 80 diamentów, czyli 8 kuponów, a musisz za niego zapłacić 12, strata 4 kuponów + Equus do oswajania ...

Tamten jest przynajmniej jakiś boski, może potem będzie się coś działo innego z nimi? Np. Po skolekcjonowaniu wszystkich ośmiu planet i słońca dostajesz konia: "Galaktyka" .. Czy coś w tym guście Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

PisanieTemat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]   Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] I_icon_minipostSob Kwi 21, 2012 12:57 pm

Nie wydaję wam się taki gruby? Very Happy
Nie mniej,jednak oczarował moje ciężkie serce choć pewnie i tak go nie zdobędę (12 kuponów,wtf?!) Rolling Eyes
Ale nie wiem,coś czuję,że zdobędę niedługo jakiegoś boskiego-mam takie przeczucie więc może coś się szykuję? Smile
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]   Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] I_icon_minipostSob Kwi 21, 2012 1:31 pm

koniara1237 napisał:
Taki grubas z małym łbem xD
Powrót do góry Go down
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

PisanieTemat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]   Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] I_icon_minipostNie Kwi 22, 2012 1:51 am

No nie wiem. Ale robienie rysunku też nie jest opłacalne, bo zrobisz rysunek (i tylko tydzień czasu jest, nie cała promocja, bo jeszcze głosowanie musi być), a i tak pewnie się nic nie wygra. Może 10 000 equus. Na Saturna szanse są bardzo małe i wyjdzie właściwie tyle, że jesteśmy stratni, bo nic nie wygraliśmy. A rozdwoić się nie można bo też nie wyjdzie.

Dlatego ja wolę skupić się na nagrodach.

No, jest jeszcze Saturn na błyskawicznych, który zejdzie za 30 000 000 equus. :-\
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

PisanieTemat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]   Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] I_icon_minipostNie Kwi 22, 2012 12:30 pm

Kamil2010 napisał:
koniara1237 napisał:
Taki grubas z małym łbem xD
Hah,dokładnie Very Happy
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]   Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] I_icon_minipostNie Kwi 22, 2012 1:04 pm

Na Fb znalazłem jego większe zdjęcie i tu lepiej widać jaki jest gruby Smile
Spoiler:
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]   Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] I_icon_minipostNie Kwi 22, 2012 1:31 pm

LadyArvena napisał:
12 kuponów? A przez cały swój żywot, jeśli dobrze pamiętam, da 80 diamentów. 4 kupony w plecy. Dodatkowo marnowanie kasy/czasu na oswajanie. Chyba, ze do kolekcji... Ale i tak chwilowo mój stan kuponów nie pozwoliłby mi go nabyć XD

Daje DO 80 lat. A ja się mu da Wodę Młodości, to może dać dużo Diamentów. Nie jest powiedziane, że daje 1 Diament na rok. Według mnie dzikiego bardziej się opłaca. Bo Saturn daje tylko 5 Diamentów na miesiąc (ehh, już te boskie coraz mniej dają, a coraz więcej za nie chcą...)
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]   Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] I_icon_minipostNie Kwi 22, 2012 1:35 pm

Kiccia napisał:
Daje DO 80 lat. A ja się mu da Wodę Młodości, to może dać dużo Diamentów. Nie jest powiedziane, że daje 1 Diament na rok. Według mnie dzikiego bardziej się opłaca. Bo Saturn daje tylko 5 Diamentów na miesiąc (ehh, już te boskie coraz mniej dają, a coraz więcej za nie chcą...)
Przez podanie WM dzikusy nie dadzą większej ilości diamentów, a Saturn daje 5 diamentów na miesiąc ? Shocked Suspect affraid
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]   Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] I_icon_minipostNie Kwi 22, 2012 1:42 pm

Kamil2010 napisał:
Kiccia napisał:
Przez podanie WM dzikusy nie dadzą większej ilości diamentów, a Saturn daje 5 diamentów na miesiąc ? Shocked Suspect affraid

Tak. 5 Diamentów co pełnię Księżyca, czyli co 28 dni (prawie miesiąc...)
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]   Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] I_icon_minipostNie Kwi 22, 2012 1:50 pm

Kiccia napisał:

Tak. 5 Diamentów co pełnię Księżyca, czyli co 28 dni (prawie miesiąc...)
Skomentuję to tak : Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] 2153337378 Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] 2153337378 Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] 2153337378
Powrót do góry Go down
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

PisanieTemat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]   Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] I_icon_minipostPon Kwi 23, 2012 4:31 am

Kamil - a ty myślałeś, że co ile daje? Razz
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]   Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] I_icon_minipostPon Kwi 23, 2012 10:15 am

Szron napisał:
Kamil - a ty myślałeś, że co ile daje? Razz
liczyłem na pełnię w howrse a nie na tę prawdziwą (może by dla tych boskich taką wprowadzili xD <marzenia>)
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]   Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]
Powrót do góry 
Strona 1 z 2Idź do strony : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Dartmoor na sprzedaży zarezerwowanej - int.
» Dziki dragon(dres XD)
» Nowy dziki koń-Sorraia
» GRA: Dziki koń Exmoor w Rogach Obfitości! [PL]
» GRA - Nowy Dziki koń - Misaki!(Wiosenne wywary)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: