| Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] | |
|
+11avrilka LadyArvena ula348 Nevarra Szarusia16 asica32 hanka1998 EveDallas Szron koziorożec Wisth 15 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Wisth Już coś wie
Liczba postów : 143 Dołączył : 26/01/2012
| Temat: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] Pią Kwi 20, 2012 4:42 am | |
| No i dorzucają nam kolejnego dzikusa: Cincoteague. Link do niego: KLIK - Spoiler:
Sichert euch das brandneue Cincoteague-Wildpferd!
Bis zum 24. April um 12:00 Uhr (Serverzeit) könnt ihr in den Direktverkäufen euer eigenes Chincoteage-Wildpferd ergattern!
Um euch euer Chincoteague-Wildpferd zu sichern, braucht ihr lediglich einen Blick in die reservierten Verkäufe zu werfen. Dort hat Ow die Ponies dieser neuen Wildpferderasse für 0 Equus und 12 Pässe auf euren Namen reserviert.
Jeder Spieler kann auf diese Weise beliebig viele Chincoteagues kaufen.
Die reservierten Verkäufe findet ihr unter "Zucht" >> "Die Verkäufe" im Tab "Reservierte Verkäufe". Um Zugriff auf die Verkaufsseite zu haben braucht ihr mindestens 2 Pferde, 30 Mitgliedschaftstage und ein höheres Karma als 4. Alternativ könnt ihr auch mit dem Geschäftsschlüssel auf die Verkäufe zugreifen.
Solltet ihr ein Chincoteague ergattern, beachtet bitte, dass Wildpferde sehr widerspenstig sind und es ein paar Minuten dauern kann, bis sie auf eurem Account eintreffen.
Das Chincoteage, auch Assateague genannt, ist eine nordamerikanische Pferderasse, die auf der Atlantikinsel Assateague beheimatet ist. Einer Legende nach stammen diese Ponys von spanischen Pferden ab, die sich bei einem Schiffbruch nahe der amerikanischen Ostküste schwimmend auf die Insel retten konnten.
Übrigens - Mit ein bisschen Glück könnt ihr dieses Wochenende auch auf Pass-UFOs stoßen!
Mehr dazu findet ihr in den entsprechenden Threads im Eventforum.
Euer Howrse-Team
Tak w skrócie: do 24 kwietnia do 12 na serwerze niemieckim można dorwać na sprzedażach tego konia [najnowsze wieści z CB dowodzą, że na INT też]. Cena takiego konia [który znajduje się na sprzedażach zarezerwowanych] wynosi 12 kuponów. Dodatkowo, w UFO latają dobrze znane nam już dodatkowe kupony.
Ostatnio zmieniony przez Wisth dnia Pią Kwi 20, 2012 12:36 pm, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] Pią Kwi 20, 2012 5:07 am | |
| | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] Pią Kwi 20, 2012 5:49 am | |
| Ładny, ale mi się nie chce ich oswajać. -,- | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] Pią Kwi 20, 2012 5:58 am | |
| Za drogi. Ale ładnie wygląda na zarezerwowanych;P | |
|
| |
Wisth Już coś wie
Liczba postów : 143 Dołączył : 26/01/2012
| Temat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] Pią Kwi 20, 2012 6:01 am | |
| Nom, ładnie ^^Osobiście nie mam zamiaru tylu kuponów na niego wywalać, potem jeszcze masa kasy na oswajanie... nie, nie chcę, dziękuję -.- | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] Pią Kwi 20, 2012 6:03 am | |
| 12 kuponów? hahahahaha Nie ma szans, nie kupuję | |
|
| |
asica32 Nowy
Liczba postów : 6 Dołączył : 07/01/2012
| Temat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] Pią Kwi 20, 2012 6:10 am | |
| nie no ogłupieli chyba 2 boskie konie na raz wrzucić do gry (Saturna i nowego dzikusa) niech podwyższą limit emerytów wysyłanych do nieba to nie ma sprawy mogę kupić ale przecież nie wezmę realnej gotówki na 12 kuponów na dzikusa i jeszcze kilka-kilkanaście na RO żeby Saturna wygrać (bo z farb będzie tylko 10szt na całą grę ) | |
|
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] Pią Kwi 20, 2012 6:13 am | |
| Ładny, ale trochę drogi :C chociaż...pewnie tyle samo wydałabym na RO
i tak muszę go zdobyć, lubię te dzikie konie :3 | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] Pią Kwi 20, 2012 6:16 am | |
| Jakby się dało płacić część diamentami pewnie bym się skusiła, ale samymi kuponami nie ma mowy | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] Pią Kwi 20, 2012 6:30 am | |
| Wychodzi i tak taniej niż w każdej innej promocji, gdzie przynajmniej trzeba wydać 15 kuponów na RO. Plus jest taki, że przy RO można bynajmniej diamentów użyć. | |
|
| |
ula348 Nowy
Liczba postów : 13 Dołączył : 03/03/2012
| Temat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] Pią Kwi 20, 2012 6:36 am | |
| Stanowczo za drogi | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] Pią Kwi 20, 2012 8:51 am | |
| 12 kuponów? A przez cały swój żywot, jeśli dobrze pamiętam, da 80 diamentów. 4 kupony w plecy. Dodatkowo marnowanie kasy/czasu na oswajanie. Chyba, ze do kolekcji... Ale i tak chwilowo mój stan kuponów nie pozwoliłby mi go nabyć XD | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] Pią Kwi 20, 2012 8:54 am | |
| Ja go nie kupie i skupię się na Saturnie |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] Pią Kwi 20, 2012 9:51 am | |
| Z jednej strony fajnie a z drugiej-źle | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] Pią Kwi 20, 2012 10:05 am | |
| ja już planuje mój artystyczny obrazek i Equus Także skupię się tylko i wyłącznie na zdobyciu Saturna (bez innych przedmiotów). | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] Pią Kwi 20, 2012 1:05 pm | |
| To ja będę "inny" i chyba się skuszę na tego Chincoteague. Na rysunek się nawet nie rzucam, bo pewnie i tak bym nie wygrał. : / Wolę skupić się np. na Zestawie Nyks. Oby Saturn był w RO! | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] Pią Kwi 20, 2012 1:48 pm | |
| Ja teraz nie wiem kogo wybrać czy tego dzikiego czy boskiego pomocy |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] Sob Kwi 21, 2012 1:19 am | |
| Nie podobają mi się te ciągle promocje Na tego konia mogę wydać jakieś 8 kuponów, ale 12 to lekka przesada |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] Sob Kwi 21, 2012 1:28 am | |
| Kamil, konia dzikiego się nie opłaca. Jak już ktoś tu wyliczył, w przeciągu swojego całego życia dziki koń da Ci 80 diamentów, czyli 8 kuponów, a musisz za niego zapłacić 12, strata 4 kuponów + Equus do oswajania ... Tamten jest przynajmniej jakiś boski, może potem będzie się coś działo innego z nimi? Np. Po skolekcjonowaniu wszystkich ośmiu planet i słońca dostajesz konia: "Galaktyka" .. Czy coś w tym guście | |
|
| |
| Temat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] Sob Kwi 21, 2012 12:57 pm | |
| Nie wydaję wam się taki gruby? Nie mniej,jednak oczarował moje ciężkie serce choć pewnie i tak go nie zdobędę (12 kuponów,wtf?!) Ale nie wiem,coś czuję,że zdobędę niedługo jakiegoś boskiego-mam takie przeczucie więc może coś się szykuję? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] Sob Kwi 21, 2012 1:31 pm | |
| - koniara1237 napisał:
- Nie wydaję wam się taki gruby?
Taki grubas z małym łbem xD |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] Nie Kwi 22, 2012 1:51 am | |
| No nie wiem. Ale robienie rysunku też nie jest opłacalne, bo zrobisz rysunek (i tylko tydzień czasu jest, nie cała promocja, bo jeszcze głosowanie musi być), a i tak pewnie się nic nie wygra. Może 10 000 equus. Na Saturna szanse są bardzo małe i wyjdzie właściwie tyle, że jesteśmy stratni, bo nic nie wygraliśmy. A rozdwoić się nie można bo też nie wyjdzie.
Dlatego ja wolę skupić się na nagrodach.
No, jest jeszcze Saturn na błyskawicznych, który zejdzie za 30 000 000 equus. :-\ | |
|
| |
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] Nie Kwi 22, 2012 1:04 pm | |
| Na Fb znalazłem jego większe zdjęcie i tu lepiej widać jaki jest gruby - Spoiler:
|
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] Nie Kwi 22, 2012 1:31 pm | |
| - LadyArvena napisał:
- 12 kuponów? A przez cały swój żywot, jeśli dobrze pamiętam, da 80 diamentów. 4 kupony w plecy. Dodatkowo marnowanie kasy/czasu na oswajanie. Chyba, ze do kolekcji... Ale i tak chwilowo mój stan kuponów nie pozwoliłby mi go nabyć XD
Daje DO 80 lat. A ja się mu da Wodę Młodości, to może dać dużo Diamentów. Nie jest powiedziane, że daje 1 Diament na rok. Według mnie dzikiego bardziej się opłaca. Bo Saturn daje tylko 5 Diamentów na miesiąc (ehh, już te boskie coraz mniej dają, a coraz więcej za nie chcą...) |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] Nie Kwi 22, 2012 1:35 pm | |
| |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] Nie Kwi 22, 2012 1:42 pm | |
| |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] Nie Kwi 22, 2012 1:50 pm | |
| |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] Pon Kwi 23, 2012 4:31 am | |
| Kamil - a ty myślałeś, że co ile daje? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] Pon Kwi 23, 2012 10:15 am | |
| - Szron napisał:
- Kamil - a ty myślałeś, że co ile daje?
liczyłem na pełnię w howrse a nie na tę prawdziwą (może by dla tych boskich taką wprowadzili xD <marzenia>) |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] | |
| |
|
| |
| Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE] | |
|