Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Prosze o zamkniecie | |
|
+23mina stirit1 EveDallas Mania avrilka ZetkaEmka xTikTakx blueberry. korane Szarusia16 Aglyss Sakura CzekoBoom Wisth hanka1998 Malto Uśmieszek Aangelika101 Diana375. Zaczarowana.x3 koziorożec EREIS Hoping. Casablanka 27 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Prosze o zamkniecie Czw Maj 03, 2012 8:11 am | |
| Okej, okej, gadajcie sobie o mnie ile wlezie, ale ja swoje wiem. W mojej szkole podstawówka jest połączona z gimnazjum, więc znam też chłopaków z gim. I wszyscy są skończonymi kretynami (rusza kolejna fala obelg). Do liluse - z tymi serilami to Ci nie wyszło, bo ja nie oglądam telewizji (jak już to słucham muzy na Vivie.) | |
| | | Mania Już coś wie
Nick w grze : Mani2000 Liczba postów : 111 Dołączył : 20/12/2011
| Temat: Re: Prosze o zamkniecie Czw Maj 03, 2012 8:16 am | |
| Ty sama masz 12 lat,więc nie możesz mieć aż tak wyrobionego zdania na temat życia,chłopców itd. | |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Prosze o zamkniecie Czw Maj 03, 2012 8:27 am | |
| - Mania napisał:
- Ty sama masz 12 lat,więc nie możesz mieć aż tak wyrobionego zdania na temat życia,chłopców itd.
Poprawka - 13. I nawet nie domyślasz się, jakie ja miałam życie, przez co przeszłam i właściwie przechodzę dalej. Ale tego nie zrozumiesz, będziesz gadać to samo tylko po to, żeby nie podpaść reszcie graczy. | |
| | | Mania Już coś wie
Nick w grze : Mani2000 Liczba postów : 111 Dołączył : 20/12/2011
| Temat: Re: Prosze o zamkniecie Czw Maj 03, 2012 8:34 am | |
| Ja też wiele przeżyłam-Przeżywam. Nikt nie potrafi sobie tego wyobrazić,jakie piękne mam życie.(Sarkazm) Nie raz myślałam o tym,by je skończyć. Nie przejmuję się tym co mówią mi inni,czyli nie obchodzi mnie czy podpadam,czy nie.
| |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Prosze o zamkniecie | |
| |
| | | | Prosze o zamkniecie | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |