Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Dwa araby od Poe992 | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Poezja992 Już coś wie
Liczba postów : 178 Dołączył : 26/04/2012
| Temat: Dwa araby od Poe992 Czw Kwi 26, 2012 8:23 am | |
| Ostatnio dużo sobie bazgram i oto efekty mojej pracy ( jeszcze nie dokończone ) : co o tym myślicie ? p.s. tak wiem są krzywe , bo najpierw zrobiłam na białym tle i musiałam je wycinać | |
| | | koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Dwa araby od Poe992 Czw Kwi 26, 2012 8:45 am | |
| Ładne, ale nie wiem czemu mam wrażenie, że już je gdzieś widziałam | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Dwa araby od Poe992 Czw Kwi 26, 2012 9:56 am | |
| - koziorożec napisał:
- Ładne, ale nie wiem czemu mam wrażenie, że już je gdzieś widziałam
Czyli nie mi jedynej... |
| | | Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: Dwa araby od Poe992 Czw Kwi 26, 2012 9:59 am | |
| Oraz mi.... tego drugiego widziałam... | |
| | | Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Re: Dwa araby od Poe992 Czw Kwi 26, 2012 10:16 am | |
| Ja również kojarzę - czyżby plagiat? | |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Dwa araby od Poe992 Czw Kwi 26, 2012 11:04 am | |
| Konie mają straszne defekty, są nierówno wycięte i mają ucięte te kopyta, które dotykają ziemi...może jakiś screen z pracy? | |
| | | Poezja992 Już coś wie
| Temat: Re: Dwa araby od Poe992 Czw Kwi 26, 2012 11:12 am | |
| - Szarusia16 napisał:
- Konie mają straszne defekty, są nierówno wycięte i mają ucięte te kopyta, które dotykają ziemi...może jakiś screen z pracy?
nie za bardzo rozumiem , o jaki screen chodzi w sensie , że jak był zrobiony dopiero łeb , czy jak tylko jeden kolor ? moge poszukać co mam , ale zazwyczaj nie zapisuję pracy w osobnym pliku po jednym rozmazaniu co do podejrzenia plagiatu - maści były robione z obrazka przez wiele dni , tak że linert i cienie maiły być jak najpodobniejsze i kolory brane z obrazka dodatkowo w pracy pomagała mi przyjaciólka ( nie podam loginu , bo nie ma jej na howrse ani na zm ) zapytam jej czy aby nie wspierała maści gotowcem , ale raczej jest uczciwe | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Dwa araby od Poe992 Czw Kwi 26, 2012 11:17 am | |
| - Poezja992 napisał:
- Szarusia16 napisał:
- Konie mają straszne defekty, są nierówno wycięte i mają ucięte te kopyta, które dotykają ziemi...może jakiś screen z pracy?
nie za bardzo rozumiem , o jaki screen chodzi w sensie , że jak był zrobiony dopiero łeb , czy jak tylko jeden kolor ? moge poszukać co mam , ale zazwyczaj nie zapisuję pracy w osobnym pliku po jednym rozmazaniu
co do podejrzenia plagiatu - maści były robione z obrazka przez wiele dni , tak że linert i cienie maiły być jak najpodobniejsze i kolory brane z obrazka dodatkowo w pracy pomagała mi przyjaciólka ( nie podam loginu , bo nie ma jej na howrse ani na zm ) zapytam jej czy aby nie wspierała maści gotowcem , ale raczej jest uczciwe No czyli plagiat.. |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Dwa araby od Poe992 Czw Kwi 26, 2012 11:18 am | |
| Themma, jeżeli nie jest to przekalkowane lub rozmazane zdjęcie to nie jest to plagiat.
Poezja, no chodzi mi o etapy pracy jakieś | |
| Temat: Re: Dwa araby od Poe992 Pią Kwi 27, 2012 11:50 am | |
| - Szarusia16 napisał:
- Themma, jeżeli nie jest to przekalkowane lub rozmazane zdjęcie to nie jest to plagiat.
Poezja, no chodzi mi o etapy pracy jakieś mieliście rację - dzwoniłam do przyjaciółki i się wszystko wyjaśniło ona nie gra w howrse , więc zasad nie znała i skopiowała fragmenty zdjęcia przepraszam , że tak namieszałam , dla mnie to było duże zaskoczenie mam nauczkę i postaram się na przyszłość sama robić , bo tak się rodzą problemy ... | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Dwa araby od Poe992 Pią Kwi 27, 2012 12:28 pm | |
| - Poezja992 napisał:
- Szarusia16 napisał:
- Themma, jeżeli nie jest to przekalkowane lub rozmazane zdjęcie to nie jest to plagiat.
Poezja, no chodzi mi o etapy pracy jakieś mieliście rację - dzwoniłam do przyjaciółki i się wszystko wyjaśniło ona nie gra w howrse , więc zasad nie znała i skopiowała fragmenty zdjęcia przepraszam , że tak namieszałam , dla mnie to było duże zaskoczenie mam nauczkę i postaram się na przyszłość sama robić , bo tak się rodzą problemy ... Niby okej, ale pisałaś, że prace robiłaś ty. To w końcu czyje to dzieła: twoje, czy koleżanki? | |
| Temat: Re: Dwa araby od Poe992 Sob Kwi 28, 2012 4:22 am | |
| - hanka1998 napisał:
- Poezja992 napisał:
- Szarusia16 napisał:
Poezja, no chodzi mi o etapy pracy jakieś mieliście rację - dzwoniłam do przyjaciółki i się wszystko wyjaśniło ona nie gra w howrse , więc zasad nie znała i skopiowała fragmenty zdjęcia przepraszam , że tak namieszałam , dla mnie to było duże zaskoczenie mam nauczkę i postaram się na przyszłość sama robić , bo tak się rodzą problemy ... Niby okej, ale pisałaś, że prace robiłaś ty. To w końcu czyje to dzieła: twoje, czy koleżanki? bo początkowo koleżanka chciała , żebym nic o jej pomocy nie wspominała ale teraz się już zgodziła | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Dwa araby od Poe992 | |
| |
| | | | Dwa araby od Poe992 | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|