Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Korzaystanie z Rozgrywki | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Alasky Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 691 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Korzaystanie z Rozgrywki Pią Kwi 27, 2012 12:21 pm | |
| Jestem ciekawa czy wy "zagrodzianie" korzystacie jeszce z forum na howrse? Ja ostatnio od jakiegoś tygodnia WOGÓLE tam nie wchodzę,bo same trolle i chamy.Tutaj kucze miła atmosferka,można reklamować,jest lista graczy i normalnie można oczerniać ich.No to jest porządne forum! Jestem ciekawa czy od momentu rejestracji tutaj wchodzicie mniej na fora howrse czy moze nawet wcale? | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Korzaystanie z Rozgrywki Pią Kwi 27, 2012 12:34 pm | |
| Ja w ogóle na rozgrywkę,a tym bardziej na wydarzenia nie wchodzę. Nie bardzo mnie to interesuje. | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Korzaystanie z Rozgrywki Pią Kwi 27, 2012 12:37 pm | |
| Szczerze przyznam, że kiedyś pisałam tam. Całkiem sporo. Zarejestrowałam się tu i oficjalne fora jakoś mi zbrzydły.. Za dużo spamu, ot co | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Korzaystanie z Rozgrywki Pią Kwi 27, 2012 12:59 pm | |
| Ja czasem, lubię gdy spamują wiem, ze to dziwne, ale lubię pośmiać się z odpowiedzi innych graczy Ktoś kiedyś miał chyba jakieś 30 dni stażu i napisał w jednym temacie spamera " Zamknij, bo powiem twojej mamie " Nie wiem czy to na poważnie, czy tylko żarty... Ale Spamer chyba się przejął, bo kilka minut po tym zamknął
|
| | | Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Korzaystanie z Rozgrywki Sob Kwi 28, 2012 3:04 am | |
| Na Rozgrywce rzadko piszę, czasem się zdarzy. Ale na Wydarzeniach to regularnie. | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Korzaystanie z Rozgrywki Nie Kwi 29, 2012 6:42 am | |
| Na Rozgrywkę zaglądam, gdy: a) bardzo mi się nudzi; b) mam nagły przypływ wielkoduszności i czuję ogromną potrzebę pomocy chociaż jednej zbłąkanej duszyczce; c) chcę sobie podnieść ciśnienie. To ostatnie sprawdza się niemal niezawodnie i nie dotyczy tylko Rozgrywki, ale i Wydarzeń - śledziliście na przykład wątek związany z avatarami dla Ow i Kowelana? Nie wiem, czy czytając ten spam, jestem bardziej wkurzona, czy bardziej zdegustowana. W ogóle oficjalne forum howrse to w moim mniemaniu jeden wielki śmietnik. O wiele lepiej czuję się na Zagrodzie. | |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Korzaystanie z Rozgrywki Nie Kwi 29, 2012 6:53 am | |
| Ja tam zaglądam tylko wtedy gdy jest mi nudno - brak ludu na czacie... | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Korzaystanie z Rozgrywki | |
| |
| | | | Korzaystanie z Rozgrywki | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |