| Na jakiej domenie forum/ strona? A może blog? | |
|
|
Co lepsze- blog, forum czy strona? | Strona | | 21% | [ 3 ] | Blog | | 36% | [ 5 ] | Forum | | 43% | [ 6 ] |
| Wszystkich Głosów : 14 | | Poll closed |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Hoping. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Paulax9 Liczba postów : 1176 Dołączył : 02/01/2012
| Temat: Na jakiej domenie forum/ strona? A może blog? Sob Kwi 28, 2012 9:26 am | |
| Postanowiłam sprawdzić czy będę dobra w moim marzeniu z dzieciństwa- modzie. Chcę założyć stronę/ blog o poradach związanych z modą. Na jakiej stronie? Pysia; miałaś fajną stronę- pomożesz?
| |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Na jakiej domenie forum/ strona? A może blog? Sob Kwi 28, 2012 9:30 am | |
| Nie zakładaj, i tak nikt nie będzie czytać. :[ |
|
| |
| Temat: Re: Na jakiej domenie forum/ strona? A może blog? Sob Kwi 28, 2012 9:31 am | |
| - Rasumi napisał:
- Nie zakładaj, i tak nikt nie będzie czytać. :[
Z góry zakładasz mi porażkę? Co to w ogóle ma znaczyć? To było wredne. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Na jakiej domenie forum/ strona? A może blog? Sob Kwi 28, 2012 9:33 am | |
| Nie chodzi mi o to .. To po prostu troszkę bez sensu. Widziałaś forum Końskie Kopytko, diany? Też się nie powiodło. No i nie chciałam cię obrazić! |
|
| |
| Temat: Re: Na jakiej domenie forum/ strona? A może blog? Sob Kwi 28, 2012 9:38 am | |
| - Rasumi napisał:
- Nie chodzi mi o to .. To po prostu troszkę bez sensu. Widziałaś forum Końskie Kopytko, diany? Też się nie powiodło.
No i nie chciałam cię obrazić! Ja nie chcę forum o koniach czy jakiejś grze.. O modzie. Widziałaś inne blogi? Powiodły się. Nie musisz z góry zakładać mi porażki. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Na jakiej domenie forum/ strona? A może blog? Sob Kwi 28, 2012 9:39 am | |
| No skoro Ty mogłaś z góry zakładać że skopiowałam nick.. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Na jakiej domenie forum/ strona? A może blog? Sob Kwi 28, 2012 9:39 am | |
| Koński Kopytko? To był blog, nie forum. Ja miałam forum, kilka tysięcy postów. For na temat świnek morskich jest pełno, a moje się rozwijało. Czemu miałam, a nie mam? Bo forum nie działa na wszystkich komputerach, mają coś z serverem. |
|
| |
Gość Gość
| Ja polecam prowadzenie strony, nie bloga czy forum |
|
| |
| Temat: Re: Na jakiej domenie forum/ strona? A może blog? Sob Kwi 28, 2012 9:44 am | |
| - Themma napisał:
- Ja polecam prowadzenie strony, nie bloga czy forum
HTML się kłania : cc A ja nie umiem zbyt dobrze. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Na jakiej domenie forum/ strona? A może blog? Sob Kwi 28, 2012 9:45 am | |
| Nie odpowiesz na moje skromne pytanko? :> |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Na jakiej domenie forum/ strona? A może blog? Sob Kwi 28, 2012 9:52 am | |
| - Paulax9 napisał:
- HTML się kłania : cc
Kochana, możesz zrobić np. na manifo.com, dbv.pl, itp. bez znajomości html |
|
| |
Diana375. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Magiczna375 Liczba postów : 669 Dołączył : 23/02/2012
| Temat: Re: Na jakiej domenie forum/ strona? A może blog? Sob Kwi 28, 2012 11:32 am | |
| Rasumi "nie powiodło się" moje forum? Dopiero zaczynam i nie mam wiele użytkoników więc nie możesz mówić,że się nie powiodło!
Uraziłaś mnie tym | |
|
| |
| Temat: Re: Na jakiej domenie forum/ strona? A może blog? Sob Kwi 28, 2012 11:53 am | |
| - Themma napisał:
- Paulax9 napisał:
Kochana, możesz zrobić np. na manifo.com, dbv.pl, itp. bez znajomości html A pomozesz mi? To jest za darmo? To dbv.pl? Po polsku? | |
|
| |
| Temat: Re: Na jakiej domenie forum/ strona? A może blog? Sob Kwi 28, 2012 11:56 am | |
| Polecam robić na manifo.com-bardzo łatwe do obsługi | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Na jakiej domenie forum/ strona? A może blog? Sob Kwi 28, 2012 12:09 pm | |
| - Rasumi napisał:
- Nie chodzi mi o to .. To po prostu troszkę bez sensu. Widziałaś forum Końskie Kopytko, diany? Też się nie powiodło.
No i nie chciałam cię obrazić! To,że komuś się nie udało nie znaczy,że i Pauli się nie uda Każdy jest inny...Przy dobrej reklamie na hwr,ZM itp. Paula może mieć nawet takie popularne forum/blog czy stronę jak blog zabaykowej Nie narzucaj od razu każdemu porażki-ot co,taka rada na przyszłość. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Na jakiej domenie forum/ strona? A może blog? Sob Kwi 28, 2012 12:30 pm | |
| - Paulax9 napisał:
- Themma napisał:
- Paulax9 napisał:
Kochana, możesz zrobić np. na manifo.com, dbv.pl, itp. bez znajomości html A pomozesz mi?
To jest za darmo? To dbv.pl? Po polsku? Tak, jest darmowe Mogę spróbować pomóc, kiedyś bawiłam się w takie rzeczy:) |
|
| |
| Temat: Re: Na jakiej domenie forum/ strona? A może blog? Sob Kwi 28, 2012 1:25 pm | |
| Strona powstała : 3 Ale jakoś dziwnie wyglądają artykuły.. wszystko trzeba dodawać osobno : / Pysia zrobiła mi też bloga.. nie wiem czy nie zostanę przy blogu. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Na jakiej domenie forum/ strona? A może blog? Sob Kwi 28, 2012 1:49 pm | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Na jakiej domenie forum/ strona? A może blog? Sob Kwi 28, 2012 2:19 pm | |
| - Themma napisał:
- Dasz linka?
http://showbeauty.manifo.com/ | |
|
| |
| Temat: Re: Na jakiej domenie forum/ strona? A może blog? Sob Kwi 28, 2012 2:39 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Na jakiej domenie forum/ strona? A może blog? | |
| |
|
| |
| Na jakiej domenie forum/ strona? A może blog? | |
|