Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!

Go down 
+31
Marynarkova.
pata101
karina127
Rhei
nikitaola
lala299
Casablanka
Elein
Aki
MrsKopytko
Szarusia16
Nika346
Sweet Rabbit
Clue
koziorożec
ilofhorses
stewardessa
hanka1998
saphira98
Malto
Szron
katty88888
Arbuzek_10
EveDallas
.Klaudi96.
avrilka
Kikyo22
Broszka
Karolina211
zuzu_zozol
Mikim7
35 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Jaka promocja zawita po malowaniu?
Loteria
Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 Empty11%Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 Empty
 11% [ 7 ]
Podwójne UFO
Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 Empty3%Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 Empty
 3% [ 2 ]
Konie wędrowne
Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 Empty0%Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 Empty
 0% [ 0 ]
Puzzle
Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 Empty19%Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 Empty
 19% [ 12 ]
Bingo
Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 Empty0%Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 Empty
 0% [ 0 ]
Karty
Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 Empty29%Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 Empty
 29% [ 18 ]
Kalendarz
Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 Empty17%Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 Empty
 17% [ 11 ]
Eliksiry
Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 Empty2%Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 Empty
 2% [ 1 ]
Inna nowa, której jeszcze nie było
Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 Empty19%Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 Empty
 19% [ 12 ]
Wszystkich Głosów : 63

Poll closed

AutorWiadomość
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

Nick w grze : Mrs Kopytko
Liczba postów : 3453

Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!   Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 I_icon_minipostWto Maj 01, 2012 11:04 pm

Ja chciałabym loterię Sad

Ale karty też są spoko.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=686975
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!   Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 I_icon_minipostWto Maj 01, 2012 11:06 pm

Karty? Niah nioah, wolalabym nawet loterię, bo kart nie lubię, mam zazwyczaj po tysiąc powtórek i nic sensownego -.-
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

PisanieTemat: Re: Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!   Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 I_icon_minipostSro Maj 02, 2012 12:49 am

Karty Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 762289128 Jedna z moich ulubionych promocji Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
Elein
Nowy
Elein

Liczba postów : 3

PisanieTemat: Re: Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!   Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 I_icon_minipostSro Maj 02, 2012 1:46 am

Moim zdaniem również karty.
Już bardzo długo nie było takiej promocji, bo ostatnia przecież na gwiazdkę Very Happy
Tym razem do wygrania będzie z pewnością Mars.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!   Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 I_icon_minipostSro Maj 02, 2012 2:06 am

Kart mogą być. Mam nadzieję że Marsa będzie można zdobyć tak łatwo jak Graniego Very Happy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!   Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 I_icon_minipostSro Maj 02, 2012 2:23 am

EveDallas napisał:
Karty? Niah nioah, wolalabym nawet loterię, bo kart nie lubię, mam zazwyczaj po tysiąc powtórek i nic sensownego -.-
Buu, też nie lubię ;/
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!   Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 I_icon_minipostSro Maj 02, 2012 6:38 am

Themma napisał:
EveDallas napisał:
Buu, też nie lubię ;/

Me too :c Ja mało co wtedy wygrywam :c
Powrót do góry Go down
saphira98
Raczkujący
saphira98

Liczba postów : 70

PisanieTemat: Re: Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!   Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 I_icon_minipostSro Maj 02, 2012 7:49 am

Dla mnie karty są takie... neutralne. Niby są proste i nie wymagają dużych nakładów, ale jednak nie ma w nich "tego czegoś". Chyba najbardziej lubię loterię, może dlatego, że raz trafiłam główną nagrodę - Rubina Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=24321
Casablanka
Przyjaciel Zagrody
Casablanka

Liczba postów : 598

PisanieTemat: Re: Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!   Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 I_icon_minipostSro Maj 02, 2012 9:14 am

Mie wiem czemu, ale wydaje mi sie ze nowym dzikusem bedzie konik polski xd
Powrót do góry Go down
http://howrse.pl
lala299
Przyjaciel Zagrody
lala299

Nick w grze : lala299
Liczba postów : 547

PisanieTemat: Re: Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!   Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 I_icon_minipostSro Maj 02, 2012 10:54 am

ja stawialam na loterie Very Happy To jedna z moich ulubionych loteri Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1041935
.Klaudi96.
Raczkujący
.Klaudi96.

Liczba postów : 66

PisanieTemat: Re: Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!   Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 I_icon_minipostSro Maj 02, 2012 1:12 pm

Obstawiam karty i, że po każdym ułożeniu linijki będzie boski:D
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!   Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 I_icon_minipostSro Maj 02, 2012 1:38 pm

.Klaudi96. napisał:
Obstawiam karty i, że po każdym ułożeniu linijki będzie boski:D
Marzenia Razz Nie będzie tak dobrze Laughing
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!   Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 I_icon_minipostSro Maj 02, 2012 10:49 pm

Może być tak dobrze, bo w każdej linijce będą po dwie diamentowe, tylko w RO Twisted Evil
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
nikitaola
Nowy
nikitaola

Liczba postów : 31

PisanieTemat: Re: Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!   Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 6:45 am

Nie miałam okazji uczestniczyć nigdy w promocjach z kartami. Smile Nie mogę się już doczekać aż wejdą! Very Happy
Powrót do góry Go down
katty88888
Przyjaciel Zagrody
katty88888

Nick w grze : katty88888
Liczba postów : 469

PisanieTemat: Re: Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!   Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 6:46 am

Ja tam za kartami nie przepadam bo nie wygrałam nic sensownego ale zobaczymy może się do nich przekonam...
Powrót do góry Go down
Rhei
Raczkujący
Rhei

Liczba postów : 62

PisanieTemat: Re: Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!   Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 6:52 am

Ja obstawiam loterię, bo już naprawdę dawno nie było, albo kalendarz / nowa Smile
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!   Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 6:57 am

Już nie ma co obstawiać, bo każdy wie, że to karty Razz
Powrót do góry Go down
Rhei
Raczkujący
Rhei

Liczba postów : 62

PisanieTemat: Re: Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!   Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 7:20 am

A jaki nowy boski ? Coś wiadomo już ?
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Nick w grze : Rabbitek
Liczba postów : 1911

PisanieTemat: Re: Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!   Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 7:34 am

Mars.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

Nick w grze : karina127
Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!   Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 I_icon_minipostSob Maj 05, 2012 2:19 am

Mikim7 - przyznaj się,ty się na serwer włamujesz...
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!   Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 I_icon_minipostSob Maj 05, 2012 2:26 am

karina127 napisał:
Co wy z tym macie. nie jestem hakerem! Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!   Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 I_icon_minipostSob Maj 05, 2012 2:43 am

Mikim7 napisał:
karina127 napisał:
Też uważam że nie jesteś hakerem ale mogę się mylic Suspect Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 2238782717
Powrót do góry Go down
Broszka
Moderator
Broszka

Nick w grze : Broszka
Liczba postów : 1597

PisanieTemat: Re: Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!   Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 I_icon_minipostSob Maj 05, 2012 2:55 am

wystarczy znależć grafikę na serwie co nie jest jakieś arcytrudne i samo wchodzi do głowy co będzie. może ja też coś pokukam? ale raczej nie...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1288679
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!   Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 I_icon_minipostSob Maj 05, 2012 4:49 am

Tak!Z pewnością Mikim jest hakerem i zaraz pousuwa Wam konta bo się włamię! Razz
No ludzie,litości...o.0
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!   Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 I_icon_minipostSob Maj 05, 2012 9:03 am

Są jeszcze jakieś ciekawostki ?Very Happy
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!   Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 I_icon_minipostSob Maj 05, 2012 9:12 am

koniara1237 napisał:
Tak!Z pewnością Mikim jest hakerem i zaraz pousuwa Wam konta bo się włamię! Razz
No ludzie,litości...o.0
Padłem Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 3573644101 Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 3864879675
Powrót do góry Go down
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

Nick w grze : karina127
Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!   Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 I_icon_minipostSob Maj 05, 2012 9:17 am

Mikim7 napisał:
karina127 napisał:

Żartuję,żartuję tylko Wink
Weź ,zlituj się ...Podaj stronkę Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 762289128
Bo cię zaślinię na śmierć Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 762289128 Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 762289128 Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 762289128
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!   Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 I_icon_minipostSob Maj 05, 2012 9:24 am

Jaką stronkę?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!   Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 I_icon_minipostSob Maj 05, 2012 10:11 am

karina127 napisał:
Mikim7 napisał:
karina127 napisał:

Żartuję,żartuję tylko Wink
Weź ,zlituj się ...Podaj stronkę Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 762289128
Bo cię zaślinię na śmierć Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 762289128 Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 762289128 Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 762289128
Dajcie spokój Mikimowi Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 3997999705 Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 3352103904 Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 2511873334
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!   Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 I_icon_minipostSob Maj 05, 2012 10:39 am

Mikim, masz jakieś nowości, ciekawostki ?Very Happy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!   Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki! - Page 3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Jaka promocja zawita po malowaniu? Ciekawostki!
Powrót do góry 
Strona 3 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Jaka promocja zawita po Kartach? [Zakończone]
» Jaka promocja pojawi się jako następna ?
» Ciekawostki prawne
» Ciekawostki historyczne
» Ciekawostki zwiążane z howrse i naszymi wyhodowanymi końmi ;D

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: