| Odrodzona twórczość ;p Oceńcie sami moje zdjęcia ;p | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
mina stirit1 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : British Dougs Liczba postów : 526 Dołączył : 25/06/2011
| Temat: Odrodzona twórczość ;p Oceńcie sami moje zdjęcia ;p Pon Kwi 30, 2012 6:54 am | |
| Na nowo zaczęlam fotografować ;p Zdjęcia robione aparatem Olympus C-720 Jest to już stosunkowo stary aparat Nad ostrością w nim popracować nie mogę Oto zdjęcia.Oceńcie je sami - Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
Ostatnio zmieniony przez mina stirit1 dnia Pią Maj 11, 2012 7:06 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
sayuri962 Już coś wie
Nick w grze : sayuri962 Liczba postów : 117 Dołączył : 26/07/2011
| Temat: Re: Odrodzona twórczość ;p Oceńcie sami moje zdjęcia ;p Pon Kwi 30, 2012 7:36 am | |
| mi się podobają | |
|
| |
| |
| |
Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Re: Odrodzona twórczość ;p Oceńcie sami moje zdjęcia ;p Pon Kwi 30, 2012 7:49 am | |
| W niektórych bym kadr poprawiła, jeszcze inne są nieco prześwietlone, ale ogólnie całkiem fajne | |
|
| |
| |
| |
| Temat: Re: Odrodzona twórczość ;p Oceńcie sami moje zdjęcia ;p Pon Kwi 30, 2012 8:13 am | |
| Dziś jest niezła pogoda, może cyknij coś? Ja właśnie się na taką wyprawę wybieram | |
|
| |
| Temat: Re: Odrodzona twórczość ;p Oceńcie sami moje zdjęcia ;p Pon Kwi 30, 2012 8:19 am | |
| - Arbuzek_10 napisał:
- Dziś jest niezła pogoda, może cyknij coś? Ja właśnie się na taką wyprawę wybieram
Wlaśnie cykalam dziś już trochę... Może coś wrzucę, ale wpierw znajdę coś co mogę tu umieścić ;p Bo gdybym umieścila tu zdj. które do tej pory wycykalam to by byla powtórka z rozrywki <znów ten sam bialy i żólty kwiat i ta sama jabloń > | |
|
| |
| Temat: Re: Odrodzona twórczość ;p Oceńcie sami moje zdjęcia ;p Pon Kwi 30, 2012 8:46 am | |
| Hehe, ja może jutro do lasu się przejdę I dziś też mam nowe, ale słabizną kipią | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Odrodzona twórczość ;p Oceńcie sami moje zdjęcia ;p Pon Kwi 30, 2012 9:04 am | |
| poweim tak. Pierwsze i drugie są cudne, wszystko gra;) W trójce bym kadr poprawiła, bo to rozmazane coś wchodzi w główny plan... czwarte okej, w piątym ostrość lekko zaszwankowała, szóste super, siódme - przycięte;P | |
|
| |
| Temat: Re: Odrodzona twórczość ;p Oceńcie sami moje zdjęcia ;p Pon Kwi 30, 2012 10:32 am | |
| - EveDallas napisał:
- poweim tak.
Pierwsze i drugie są cudne, wszystko gra;) W trójce bym kadr poprawiła, bo to rozmazane coś wchodzi w główny plan... czwarte okej, w piątym ostrość lekko zaszwankowała, szóste super, siódme - przycięte;P Dzięki za radę- następnym razem zastosuję | |
|
| |
| Temat: Re: Odrodzona twórczość ;p Oceńcie sami moje zdjęcia ;p Pon Kwi 30, 2012 10:35 am | |
| - EveDallas napisał:
- poweim tak.
Pierwsze i drugie są cudne, wszystko gra;) W trójce bym kadr poprawiła, bo to rozmazane coś wchodzi w główny plan... czwarte okej, w piątym ostrość lekko zaszwankowała, szóste super, siódme - przycięte;P W tym trzecim trochę mi się rozmazalo itd bo się spieszylam gdyż inaczej to pszczola by mi zwiala ;p 10 minut czekalam na jakąs pszczólke aż ta przyleciala to szybko trzeba bylo dzialać ;p | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Odrodzona twórczość ;p Oceńcie sami moje zdjęcia ;p | |
| |
|
| |
| Odrodzona twórczość ;p Oceńcie sami moje zdjęcia ;p | |
|