Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Gotowe na sprzedaż ^^

Go down 
+3
Quell
Manroe
Calma
7 posters
Idź do strony : 1, 2  Next
AutorWiadomość
Calma
Przyjaciel Zagrody
Calma

Nick w grze : Calma
Liczba postów : 658

Gotowe na sprzedaż ^^ Empty
PisanieTemat: Gotowe na sprzedaż ^^   Gotowe na sprzedaż ^^ I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 1:31 am

Prace chwilowo zabrane

Ostatnio zmieniony przez Calma dnia Czw Maj 03, 2012 9:13 am, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry Go down
Manroe
Przyjaciel Zagrody
Manroe

Liczba postów : 586

PisanieTemat: Re: Gotowe na sprzedaż ^^   Gotowe na sprzedaż ^^ I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 2:26 am

Wydaje mi się czy to kopia Chantell ?
Powrót do góry Go down
Quell
Nowy
Quell

Liczba postów : 21

PisanieTemat: Re: Gotowe na sprzedaż ^^   Gotowe na sprzedaż ^^ I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 3:02 am

Ładne Smile.
Powrót do góry Go down
Moquea
Raczkujący

Liczba postów : 67

PisanieTemat: Re: Gotowe na sprzedaż ^^   Gotowe na sprzedaż ^^ I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 3:04 am

Skoro Ci się nudzi, czemu nie zrobisz w końcu mojej prezentacji?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gotowe na sprzedaż ^^   Gotowe na sprzedaż ^^ I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 3:57 am

Po prostu nie zostaje nic innego tylko pogratulować..pomysłu.
A mianowicie na skopiowanie stylu Chantell Gotowe na sprzedaż ^^ 1234489951
Oby tak dalej,a zginiesz kochana w tym świecie!
Powrót do góry Go down
Zaczarowana.x3
Przyjaciel Zagrody
Zaczarowana.x3

Nick w grze : Zaczarowana.x3
Liczba postów : 751

PisanieTemat: Re: Gotowe na sprzedaż ^^   Gotowe na sprzedaż ^^ I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 4:04 am

No właśnie czemu nie robisz prezentacji Moque'nie ?
Powrót do góry Go down
Kyou
Już coś wie
Kyou

Nick w grze : Kyou
Liczba postów : 132

PisanieTemat: Re: Gotowe na sprzedaż ^^   Gotowe na sprzedaż ^^ I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 4:27 am

Prezentacje ładnie zrobione Smile

Szkoda tylko, że skopiowany styl Chantell...
Powrót do góry Go down
http://helperhowrse.blogspot.com
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gotowe na sprzedaż ^^   Gotowe na sprzedaż ^^ I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 4:29 am

Resztę pozostawię bez komentarza ,jako,że nie chcę wywołać awantury Gotowe na sprzedaż ^^ 2153337378
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gotowe na sprzedaż ^^   Gotowe na sprzedaż ^^ I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 4:30 am

Nawet cennik taki podobny...
Powrót do góry Go down
Calma
Przyjaciel Zagrody
Calma

PisanieTemat: Re: Gotowe na sprzedaż ^^   Gotowe na sprzedaż ^^ I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 7:20 am

Pysiu wypraszam stąd twoje nadęte ego. Z góy dziękuję. A i nie oceniaj innych po pozorach - Twoja nadętość sama o tym świadczy (-;

Wszystkim dziękuję za super komentarze, które pozostawię bez oceny/

Themma - cennik jest mój, mam go od przeciągło półroku.

Ostatnio zmieniony przez Calma dnia Czw Maj 03, 2012 7:47 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Manroe
Przyjaciel Zagrody
Manroe

PisanieTemat: Re: Gotowe na sprzedaż ^^   Gotowe na sprzedaż ^^ I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 7:46 am

Oh Calmo... Po prostu dno! I tak, to kopia stylu Chantell, nie wmawiaj nam, że tak nie jest. Przecież mamy oczy o.O A tak wgl. to Chantell wie już o tym "pomyśle".
Powrót do góry Go down
Calma
Przyjaciel Zagrody
Calma

PisanieTemat: Re: Gotowe na sprzedaż ^^   Gotowe na sprzedaż ^^ I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 7:47 am

Często - prawie, że codziennie rozmawiam z nią na skyoe, już do niej napisałam, czy się zgadza, czy nie. Wg mnie to nie jest żadna kopia. Tak, jakbym powiedziała, że twoje prezentacje przypominają mi prezentacje którejś dziewczyny z GS i nazwała Cię dnem (-;
Powrót do góry Go down
Manroe
Przyjaciel Zagrody
Manroe

PisanieTemat: Re: Gotowe na sprzedaż ^^   Gotowe na sprzedaż ^^ I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 7:50 am

Skoro masz czyste sumienie to dlaczego skasowałaś przykłady ?
Powrót do góry Go down
Calma
Przyjaciel Zagrody
Calma

PisanieTemat: Re: Gotowe na sprzedaż ^^   Gotowe na sprzedaż ^^ I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 7:52 am

Ponieważ nie chcę wywoływać kłótni, skoro sami ją zaczynacie. Wysłałałam je Chan i czekam na jej decyzję.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gotowe na sprzedaż ^^   Gotowe na sprzedaż ^^ I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 8:55 am

Brawo,brawo! Zachowuj się tak dalej a wylecisz stąd dziewczyno na... A zresztą,oszczędzę Ci.Jednakże moje nadęte ego,chce bym coś napisała..
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gotowe na sprzedaż ^^   Gotowe na sprzedaż ^^ I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 9:01 am

Calma napisał:

KOCHAM WAS
Tak,tak my CB też!
Powrót do góry Go down
Quell
Nowy
Quell

PisanieTemat: Re: Gotowe na sprzedaż ^^   Gotowe na sprzedaż ^^ I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 9:04 am

Calmo, to nie zmienia faktu, że dalej nie wykonałaś mojej prezentacji, a zamiast tego bawisz się w robienie gotowców.
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Nick w grze : Rabbitek
Liczba postów : 1911

PisanieTemat: Re: Gotowe na sprzedaż ^^   Gotowe na sprzedaż ^^ I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 9:05 am

Calma napisał:

KOCHAM WAS

Zamiast czegoś takiego mogłaś napisać że prace gdzieś zabrane itp., a tak to "O co chodzi?". Tak, jakbyś SPAMowała.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
Calma
Przyjaciel Zagrody
Calma

PisanieTemat: Re: Gotowe na sprzedaż ^^   Gotowe na sprzedaż ^^ I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 9:15 am

Już dobrze? Szczerze Wam powiem, że nie znałam prezentacji Chantell oprócz tych z ramkami i teksturami. Jakoś nigdy nie zaglądałam w gotowe. Łączą mnie z nią tylko araby.

Quell - a przepraszam, zamawiałaś coś u mnie? )>)
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gotowe na sprzedaż ^^   Gotowe na sprzedaż ^^ I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 9:16 am

Calmo,aż trudno w to uwierzyć.Co 5,pardą co 3 gracz ma jej prezkę,a ty nigdy ich nie widziałaś?Dziwne,doprawdy dziwne.
Powrót do góry Go down
Quell
Nowy
Quell

PisanieTemat: Re: Gotowe na sprzedaż ^^   Gotowe na sprzedaż ^^ I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 9:21 am

Calma - tak zamawiałam u Ciebie w formularzu na stronie O_o
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

PisanieTemat: Re: Gotowe na sprzedaż ^^   Gotowe na sprzedaż ^^ I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 9:22 am

Nie widziałaś? To pokażę parę prezek Chantell

Gotowe na sprzedaż ^^ 2rma7oh
Gotowe na sprzedaż ^^ 2195mwy
Gotowe na sprzedaż ^^ 295a3iq
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gotowe na sprzedaż ^^   Gotowe na sprzedaż ^^ I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 9:24 am

Błagam was,to tak prawdziwe,że aż trudno w to uwierzyć.Cóż,powiedziałbym coś,ale jako Zagrodzianin muszę dawać przykład innym,dlatego też,naprawdę pozostawię to wszystko bez komentarza,mimo,że moje nadęte ego się tego domaga.
Pozostaje życzyć powodzenia!
Powrót do góry Go down
Calma
Przyjaciel Zagrody
Calma

PisanieTemat: Re: Gotowe na sprzedaż ^^   Gotowe na sprzedaż ^^ I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 9:26 am

Nie chodzi mi o te Sweet Rabbit - tylko o te gotowe. Nie zwracam uwagi na to, od kogo są prezentację, mam lepsze zajęcia niż chodzenie po profilach i oglądanie, od kogo kto ma prezentację.
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

PisanieTemat: Re: Gotowe na sprzedaż ^^   Gotowe na sprzedaż ^^ I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 9:27 am

Uh, no to sorki ^^
Powrót do góry Go down
Calma
Przyjaciel Zagrody
Calma

PisanieTemat: Re: Gotowe na sprzedaż ^^   Gotowe na sprzedaż ^^ I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 9:30 am

Quell - nic nie doszło. Może zamów na pw (-; bo ten formularz czasami świoruje XD
Powrót do góry Go down
Quell
Nowy
Quell

PisanieTemat: Re: Gotowe na sprzedaż ^^   Gotowe na sprzedaż ^^ I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 10:08 am

Ale kiedyś był okres że były darmowe, a teraz jestem bankrutem, więc nie mam czym płacić ^.^
Powrót do góry Go down
Manroe
Przyjaciel Zagrody
Manroe

PisanieTemat: Re: Gotowe na sprzedaż ^^   Gotowe na sprzedaż ^^ I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 10:10 am

Ja Ci powiem jedno... Skopiowałaś styl Chantell i nie ważne, że nie wiedziałaś od kogo gracz ma tę i tę prezentację, ważne, że skopiowałaś czyjś styl. To świadczy tylko o całkowitym braku twórczości.
Powrót do góry Go down
Calma
Przyjaciel Zagrody
Calma

PisanieTemat: Re: Gotowe na sprzedaż ^^   Gotowe na sprzedaż ^^ I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 10:14 am

Już usunęłam te prezentację - nie rozumiesz, że nie znałam tych prezentacji? Napisałam do Chantell, żeby to przemyślała, prezentacji nie ma na dysku. Zadowolona?

Po co jeszcze tutaj piszecie?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gotowe na sprzedaż ^^   Gotowe na sprzedaż ^^ I_icon_minipostCzw Maj 03, 2012 10:17 am

Calmo,w takim razie wątek do usunięcia.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Gotowe na sprzedaż ^^   Gotowe na sprzedaż ^^ I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Gotowe na sprzedaż ^^
Powrót do góry 
Strona 1 z 2Idź do strony : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Gotowe prezentacje ma sprzedaż