Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Nikon Coolpix S10 wraz z Alvanti27 biorą się do pracy | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Nikon Coolpix S10 wraz z Alvanti27 biorą się do pracy Pią Maj 04, 2012 1:19 am | |
| Jak w termacie chciałam zaprezentować wam mojego przyjacieła Nikona Coolpica S10 który pomaga mi w w kształceniu moich zdjęć Bażancik,zdjęcie robione było na łącę obok mojego pola.Wyszło by lepsze lecz ze względu ze bardzo trzęsła mi się ręka nie jest idealne i mało ostre. A to bez, zdjecie rownież robione było na łące Tulipan, ktorego robiłam w swoim ogródku A tu taki sobie krajobraz jeziorka I taki sobie Kwiatek Krople wody; Kwiaty jabłoni: Kwiat łąkowy; Moja Azusia<3 Chciałabym wyjaśnić ze jakość zdjęc została naruszona serwisem ImageShack! Z rzeczywistosi są o wiele lepsze W szczególności prosiłabym o wszelkie rady i komentarze
Ostatnio zmieniony przez Alvanti27 dnia Sob Maj 05, 2012 6:17 am, w całości zmieniany 2 razy |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Nikon Coolpix S10 wraz z Alvanti27 biorą się do pracy Pią Maj 04, 2012 1:38 am | |
| 1. Zdjęcie tego bażanta jest nieostre, za dużo trawy,a za mało góry według mnie. 2. Nawet fajne, ale kadr jest trochę nieprzyjemny. 3. Nie widzę zdjęcia. 4. Jezioro nawet ładne, nic do tego zdj. nie mam. 5. To chyba najładniejsze zdjęcie z wszystkich,które zrobiłaś.
DROBNA WSKAZÓWKA: Wyłącz daty w aparacie to znacznie psuje efekt zdjęcia. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Nikon Coolpix S10 wraz z Alvanti27 biorą się do pracy Pią Maj 04, 2012 1:42 am | |
| Philipek-dziękuję za rady tak jak wcześniej napisałam bażant mi nie wyszedł gdyż ręka mi się trzęsła |
| | | Majka Już coś wie
Liczba postów : 279 Dołączył : 24/12/2011
| Temat: Re: Nikon Coolpix S10 wraz z Alvanti27 biorą się do pracy Pią Maj 04, 2012 1:43 am | |
| Tulipana nie ma :/ Co do zdjęć to całkiem fajnie, ale mam kilka uwag: w bzie chyba ucięłaś motyla bażant jest niewyraźny jezioro byłoby bardzo ładne, trochę przechyliłaś kadr, ale nie ważne, nie będę się czepiać mniszek mi się podoba poza tym wyłączyłabym jeszcze daty. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Nikon Coolpix S10 wraz z Alvanti27 biorą się do pracy Pią Maj 04, 2012 2:23 am | |
| Majka,Motyla nie ucięłam gdyż gdy robiłam zdjęia akurat odleciał |
| | | Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: Nikon Coolpix S10 wraz z Alvanti27 biorą się do pracy Pią Maj 04, 2012 8:51 am | |
| http://desmond.imageshack.us/Himg545/scaled.php?server=545&filename=dscn0727q.jpg&res=landing -najbardziej mi się podoba : 3 | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Nikon Coolpix S10 wraz z Alvanti27 biorą się do pracy Pią Maj 04, 2012 8:55 am | |
| Asia.-Miło mi,dzisiaj to robiłam |
| | | poziomka22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : poziomka22 Liczba postów : 2369 Dołączył : 31/07/2011
| Temat: Re: Nikon Coolpix S10 wraz z Alvanti27 biorą się do pracy Pią Maj 04, 2012 9:44 am | |
| Jeśli masz taką opcję w aparacie wyłącz pokazywanie się dat, to bardzo psuje estetykę.
Pierwsze jest nie ostre... | |
| | | Majka Już coś wie
Liczba postów : 279 Dołączył : 24/12/2011
| Temat: Re: Nikon Coolpix S10 wraz z Alvanti27 biorą się do pracy Pią Maj 04, 2012 11:36 am | |
| Krople wyszły świetne, to najlepsze ze zdjęć, które dotąd pokazałaś PS. W takim razie ucięłaś uciekającego motyla ;D | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Nikon Coolpix S10 wraz z Alvanti27 biorą się do pracy Sob Maj 05, 2012 2:40 am | |
| Majka,dziękuję moj tata też mnie pochwalił lecz sama nie jestem zadowolona z jednego poku gdyż jest zbyt naświetlony |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Nikon Coolpix S10 wraz z Alvanti27 biorą się do pracy | |
| |
| | | | Nikon Coolpix S10 wraz z Alvanti27 biorą się do pracy | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|