| DoGGi Game | |
|
+58Broszka Pati...xd Ayame Lubelak zαbαvεcкαα katty88888 Aglyss ZetkaEmka Szron Szarusia16 Sakura Zaczarowana.x3 Fangusta arlyn blueberry. Arbuzek_10 EREIS LadyArvena Rhei stewardessa Narkotyka Marsh Nesqa wilczyca1000 koszolak Kotersiow koziorożec Ejli Karolina211 hanka1998 Ayashi Jetrel Alexinda Sathilia Bezbarwna92 natalia0101 najreproduktor koniara25000 waldik2 Nevarra Philipek Vanita Sabula korane Kinia_Ka EveDallas Uśmieszek Malto avrilka julcia0101 Kikyo22 Alasky Kai Shouri agix Sweet Rabbit gwiazda2002 nevinowa ArinStreal 62 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Alexinda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Alexinda Liczba postów : 346 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: DoGGi Game Wto Maj 08, 2012 12:41 pm | |
| Ja mam ślicznego kundelka (login to Ayssa), ale jeszcze się rozmnażać niestety nie może on za młody, a ja rangi jeszcze nie mam >D Moje koleżanka (Alyvja) ma sunię owczarka niemieckiego. Planujemy mieć hodowlę mieszańców (stwierdzam, że to dobry pomysł jest, choć sama nie wiem dlaczego >D). Jakby ktoś chętny - zapraszam na PW Zero wymagań, bo hodowla jeszcze nie ruszyła >D. Tylko, że jak już piesek ma powyżej roku, to nie musi mieć 200 charakteru (lub więcej, jeśli już osiągnął ktoś tyle ;p). Być może do naszej hodowli dołączy jeszcze Vao, ale sunia jej uciekła i biedaczka nie pamięta, czy dała jej adresówkę, więc nie wie, kiedy spodziewać się powrotu xD. Czyli na chwilę obecną mamy psiaka i dwie sunie. Naprawdę zapraszam wszystkich chętnych! | |
|
| |
ArinStreal Już coś wie
Liczba postów : 218 Dołączył : 19/11/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Wto Maj 08, 2012 12:43 pm | |
| Adresówkę widać jak się wejdzie na stronę pieska Tj nie tą przez moja hodowla tylko tą, co widzą inni gracze. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: DoGGi Game Wto Maj 08, 2012 12:45 pm | |
| whoooooo, jestem, jestem! na spontana się zalogowałam, vernille oczywiście się wabię. zapraszać, zapraszać, lejdis end dżentelmens! |
|
| |
Sabula Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1203 Dołączył : 08/08/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Wto Maj 08, 2012 1:06 pm | |
| Fajna ta gra nawet, jak się rozkręcę tz będę mieć dużo kasy to będzie spoko Jedynie co to strasznie mnie irytuje grafika psów :/ Wszystkie wyglądają jak kundle. Dalmatyńczyk z szarawą sierścią i jednym stojącym uchem? | |
|
| |
ArinStreal Już coś wie
| Temat: Re: DoGGi Game Wto Maj 08, 2012 1:09 pm | |
| http://www.doggi-game.pl/img/dogs/39.jpg no ja nie wiem, czy on ma stojące uszy Szczeniaki wyglądają wszystkie tak samo, ale dorosłe niekoniecznie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: DoGGi Game Wto Maj 08, 2012 1:09 pm | |
| MOTHER OF GOD wygrałam na loterii oswojonego dzika, czy ktoś wie co on daje? xD |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: DoGGi Game Wto Maj 08, 2012 1:12 pm | |
| okej już wiem, mam bonus +9 do zawodów. ;D wtf? xD, ta gra jest o tyle fajna, że w swej prostocie jest całkiem... ciekawa. |
|
| |
natalia0101 Nowy
Nick w grze : natalia0101 Liczba postów : 40 Dołączył : 04/04/2012
| Temat: Re: DoGGi Game Wto Maj 08, 2012 1:18 pm | |
| Graaam Jako natalia0101 Miłoby mi było gdybyście mnie w sponsora wpisaliście Gdy kogoś taam zaproszę to waas polecę. Z góry dziękuję | |
|
| |
ArinStreal Już coś wie
| Temat: Re: DoGGi Game Wto Maj 08, 2012 1:19 pm | |
| Do zawodów - próba polowa Taki dziczek za 1100 jest, więc jest się co cieszyć xD A się przyda potem, jak zawody się odblokuje | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: DoGGi Game Wto Maj 08, 2012 1:21 pm | |
| już dwa takie dziczki mam jak mi raz wysypało nagrody, do znalazło się tam wszystko, stronę przewijać musiałam: adresówka, obroża parciana, legowisko robione przez wolontariuszkę schorniska, dzik, miska ułatwiająca dawkowanie, szampon przeciwpchelny i ringówka.. XD już mi się podoba! xD zapraszać do znajomych, zapraszać! nick taki jak tu ^^ |
|
| |
Sabula Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1203 Dołączył : 08/08/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Wto Maj 08, 2012 1:23 pm | |
| - ArinStreal napisał:
- http://www.doggi-game.pl/img/dogs/39.jpg no ja nie wiem, czy on ma stojące uszy
Szczeniaki wyglądają wszystkie tak samo, ale dorosłe niekoniecznie. O kurcze, dorosły wygląda jeszcze gorzej. Kto to rysował?! http://www.thedca.org/WinnersGallery/1964BOS.jpg Tak wygląda prawdziwy dalmatyńczyk! | |
|
| |
ArinStreal Już coś wie
| Temat: Re: DoGGi Game Wto Maj 08, 2012 1:36 pm | |
| Psy są kompletowane z zestawu posiadanych elementów wyglądu . Przez to zostaje umożliwione dziedziczenie uszu, ogona, czy tułowia albo pyska. Dlatego, nie da się do końca odwzorować dokładnego wyglądu danej rasy - Przedstawiony obrazek np dalmka to zlepek kilkunastu obrazków, dzięki, którym jest dziedziczny wygląd .To nie jest jeden cały obrazek. *Żeby wygląd się nie wykrzaczył, psy musza mieć też podobne postawy * | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: DoGGi Game Wto Maj 08, 2012 2:01 pm | |
| KLIK < alaskan, basenji, retriever? ktoś o tym coś wie? z tego co pamiętam nie mogłam wybrać takiej rasy! chyba, że po prostu tego nie pamiętam, ale... |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Wto Maj 08, 2012 2:12 pm | |
| Nieco prywaty... Kłaniałabym się w pas za głos oddany na moją czarną niemczurkę Arię (wystawa psów rasowych - juniorzy). Psicę można znaleźć na pierwszej stronie, przedostatnia w szeregu... Z góry dziękuję! | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: DoGGi Game Wto Maj 08, 2012 2:22 pm | |
| Zagłosowałam Powodzenia |
|
| |
Bezbarwna92 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Bezbarwna Liczba postów : 423 Dołączył : 05/12/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Wto Maj 08, 2012 3:36 pm | |
| Malto moj glos masz tez ja chyba jutro wystawiam moja wiec tez bede liczyla na glosy | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Sro Maj 09, 2012 1:10 am | |
| A mógłby ktoś jeszcze zagłosować na ( kat. psy rasowe juniorzy ) mojego psa - suczkę rasy Rottweiler Somę ? Będę bardzo wdzięczna za każdy oddany głos. | |
|
| |
koszolak Już coś wie
Liczba postów : 113 Dołączył : 17/10/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Sro Maj 09, 2012 2:34 am | |
| Również dołączyłam do gry. Jako koszi Niestety zagłosowałam już na jakieś przypadkowe pieski (drobne problemy finansowe), ale przy następnej wystawie postaram się pomóc | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Sro Maj 09, 2012 2:50 am | |
| A ja mam pytanie - gdzie można sprawdzić, ile głosów zdobył wystawiony na wystawę pies? Kiedy klikam na zakładkę "Wystawy", pojawia mi się: - Cytat :
- Twój pies kwalifikuje się do zapisów na wystawę w kategorii:
Psy rasowe - kategoria otwarta uczestniczy w dzisiejszej wystawie: tak aktualnie zapisany na jutrzejszą wystawę: nie Warunki uczestnictwa w wystawie: - smycz ringówka : tak - higiena min. 80 %: nie - umie chodzić przy nodze: tak nie można zapisać
Brał udział w wystawach: 1 razy Zwyciężył w wystawach: 0 razy Czy to Zwyciężył w wystawach: 0 razy oznacza, że nie zdobył 10 głosów? Czy może zdobył tyle głosów, ale nie wygrał wystawy? Edit: A, już widzę, wystawa nadal trwa... Niemniej pytanie w sumie aktualne, z założeniem, że wystawa zostałaby już zakończona | |
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: DoGGi Game Sro Maj 09, 2012 4:09 am | |
| Super! Ja tam jestem wilczyca1000 | |
|
| |
Nesqa Raczkujący
Nick w grze : Nesqa Liczba postów : 50 Dołączył : 25/04/2012
| Temat: Re: DoGGi Game Sro Maj 09, 2012 4:55 am | |
| Spróbuję. Mój login - Nesqa. | |
|
| |
ArinStreal Już coś wie
| Temat: Re: DoGGi Game Sro Maj 09, 2012 5:08 am | |
| To zwyciężył w wystawach oznacza ile razy wygrał pierwsze miejsce A sprawdzić ilość głosów można wchodząc na wystawę i znajdując na liście swojego pieska, przed końcem wystawy. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: DoGGi Game Sro Maj 09, 2012 5:46 am | |
| - ArinStreal napisał:
- To zwyciężył w wystawach oznacza ile razy wygrał pierwsze miejsce A sprawdzić ilość głosów można wchodząc na wystawę i znajdując na liście swojego pieska, przed końcem wystawy.
A jak się już wystawa skończy, nie ma możliwości sprawdzenia, ile głosów zebrało psisko? I tak przy okazji - napisałam na oficjalnym forum, ale nie ma odpowiedzi, może szybciej dowiem się tutaj Czy w grze dopuszczalny jest chów wsobny? Jeśli tak, czy przynosi ze sobą jakieś straty? Jeśli nie, do którego pokolenia nie można ze sobą rozmnażać spokrewnionych psów? | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Sro Maj 09, 2012 6:17 am | |
| No i mi psiak uciekł i czekam aż powróci, adresówkę ma;)
| |
|
| |
ArinStreal Już coś wie
| Temat: Re: DoGGi Game Sro Maj 09, 2012 6:22 am | |
| Niestety aktualnie nie Jedynie, jeśli piesek wygra swoją kategorię, to pojawia się na głównej w wystawach. Chów wsobny jest aktualnie dopuszczany i nie ma żadnych komplikacji. Nie orientuję się jednak, czy esef planuje wprowadzić w tym zmiany. | |
|
| |
Sathilia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sathilia Liczba postów : 352 Dołączył : 20/08/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Sro Maj 09, 2012 6:35 am | |
| Ja bym też prosiła o głosy na mojego psa - Ramses, owczarek niemiecki (kategoria psy rasowe - juniorzy). Wygrać nie muszę, ale zależy mi przynajmniej, żeby mieć te 10 głosów do zaliczenia zadania. | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Sro Maj 09, 2012 6:49 am | |
| Ja również prosiłabym o głosy dla Angeliny- owczarek niemiecki, junior. Pojawi się na jutrzejszej wystawie Na wygranej mi nie zależy, ale przyda się do zadania | |
|
| |
Marsh Już coś wie
Nick w grze : Flip Flap, ale nie wchodzę... Liczba postów : 190 Dołączył : 07/05/2012
| Temat: Re: DoGGi Game Sro Maj 09, 2012 7:19 am | |
| Login mam tam taki sam jak tu. Ogólnie gierka super. ArinStreal zagłosowałam na Księżycową Hrabinę Zapraszam do zapraszania mnie do znajomych (wiem, bardzo logiczne zdanie xD) | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: DoGGi Game Sro Maj 09, 2012 8:09 am | |
| No nareszcie,psinka ma moja roczek Teraz komendy.Ta gra jest jeszcze prostsza niż howrse Jestem jako Stella,przyjmuję wszystkie zaproszenia. | |
|
| |
Bezbarwna92 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Bezbarwna Liczba postów : 423 Dołączył : 05/12/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Sro Maj 09, 2012 8:12 am | |
| Wystawiam na jutro na rasowe otwarta kategorie moja suczke Pepsi - prosiłabym o głosy. Zalezy mi na doknaniu z 10 głosami | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: DoGGi Game | |
| |
|
| |
| DoGGi Game | |
|