Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

DoGGi Game

Go down 
+58
Broszka
Pati...xd
Ayame
Lubelak
zαbαvεcкαα
katty88888
Aglyss
ZetkaEmka
Szron
Szarusia16
Sakura
Zaczarowana.x3
Fangusta
arlyn
blueberry.
Arbuzek_10
EREIS
LadyArvena
Rhei
stewardessa
Narkotyka
Marsh
Nesqa
wilczyca1000
koszolak
Kotersiow
koziorożec
Ejli
Karolina211
hanka1998
Ayashi
Jetrel
Alexinda
Sathilia
Bezbarwna92
natalia0101
najreproduktor
koniara25000
waldik2
Nevarra
Philipek
Vanita
Sabula
korane
Kinia_Ka
EveDallas
Uśmieszek
Malto
avrilka
julcia0101
Kikyo22
Alasky
Kai Shouri
agix
Sweet Rabbit
gwiazda2002
nevinowa
ArinStreal
62 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 33  Next
AutorWiadomość
Alexinda
W skromnych progach Zagrody
Alexinda

Nick w grze : Alexinda
Liczba postów : 346

DoGGi Game - Page 9 Empty
PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 9 I_icon_minipostWto Maj 08, 2012 12:41 pm

Ja mam ślicznego kundelka (login to Ayssa), ale jeszcze się rozmnażać niestety nie może Sad on za młody, a ja rangi jeszcze nie mam >D
Moje koleżanka (Alyvja) ma sunię owczarka niemieckiego. Planujemy mieć hodowlę mieszańców (stwierdzam, że to dobry pomysł jest, choć sama nie wiem dlaczego >D). Jakby ktoś chętny - zapraszam na PW Smile Zero wymagań, bo hodowla jeszcze nie ruszyła >D. Tylko, że jak już piesek ma powyżej roku, to nie musi mieć 200 charakteru (lub więcej, jeśli już osiągnął ktoś tyle ;p).
Być może do naszej hodowli dołączy jeszcze Vao, ale sunia jej uciekła i biedaczka nie pamięta, czy dała jej adresówkę, więc nie wie, kiedy spodziewać się powrotu xD.
Czyli na chwilę obecną mamy psiaka i dwie sunie. Naprawdę zapraszam wszystkich chętnych!
Powrót do góry Go down
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

Liczba postów : 218

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 9 I_icon_minipostWto Maj 08, 2012 12:43 pm

Adresówkę widać jak się wejdzie na stronę pieska Smile Tj nie tą przez moja hodowla tylko tą, co widzą inni gracze.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 9 I_icon_minipostWto Maj 08, 2012 12:45 pm

whoooooo, jestem, jestem! na spontana się zalogowałam, vernille oczywiście się wabię. Very Happy zapraszać, zapraszać, lejdis end dżentelmens! Very Happy
Powrót do góry Go down
Sabula
Przyjaciel Zagrody
Sabula

Liczba postów : 1203

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 9 I_icon_minipostWto Maj 08, 2012 1:06 pm

Fajna ta gra nawet, jak się rozkręcę tz będę mieć dużo kasy to będzie spoko Smile
Jedynie co to strasznie mnie irytuje grafika psów :/ Wszystkie wyglądają jak kundle. Dalmatyńczyk z szarawą sierścią i jednym stojącym uchem? Shocked
Powrót do góry Go down
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 9 I_icon_minipostWto Maj 08, 2012 1:09 pm

http://www.doggi-game.pl/img/dogs/39.jpg no ja nie wiem, czy on ma stojące uszy Wink
Szczeniaki wyglądają wszystkie tak samo, ale dorosłe niekoniecznie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 9 I_icon_minipostWto Maj 08, 2012 1:09 pm

MOTHER OF GOD wygrałam na loterii oswojonego dzika, czy ktoś wie co on daje? xD
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 9 I_icon_minipostWto Maj 08, 2012 1:12 pm

okej już wiem, mam bonus +9 do zawodów. ;D wtf? xD, ta gra jest o tyle fajna, że w swej prostocie jest całkiem... ciekawa. Very Happy
Powrót do góry Go down
natalia0101
Nowy
natalia0101

Nick w grze : natalia0101
Liczba postów : 40

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 9 I_icon_minipostWto Maj 08, 2012 1:18 pm

Graaam Jako natalia0101
Miłoby mi było gdybyście mnie w sponsora wpisaliście Smile
Gdy kogoś taam zaproszę to waas polecę.

Z góry dziękuję Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1317150
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 9 I_icon_minipostWto Maj 08, 2012 1:19 pm

Do zawodów - próba polowa Razz Taki dziczek za 1100 jest, więc jest się co cieszyć xD A się przyda potem, jak zawody się odblokuje Razz
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 9 I_icon_minipostWto Maj 08, 2012 1:21 pm

już dwa takie dziczki mam Very Happy
jak mi raz wysypało nagrody, do znalazło się tam wszystko, stronę przewijać musiałam: adresówka, obroża parciana, legowisko robione przez wolontariuszkę schorniska, dzik, miska ułatwiająca dawkowanie, szampon przeciwpchelny i ringówka.. XD już mi się podoba! xD

zapraszać do znajomych, zapraszać! nick taki jak tu ^^
Powrót do góry Go down
Sabula
Przyjaciel Zagrody
Sabula

Liczba postów : 1203

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 9 I_icon_minipostWto Maj 08, 2012 1:23 pm

ArinStreal napisał:
http://www.doggi-game.pl/img/dogs/39.jpg no ja nie wiem, czy on ma stojące uszy Wink
Szczeniaki wyglądają wszystkie tak samo, ale dorosłe niekoniecznie.

O kurcze, dorosły wygląda jeszcze gorzej.
Kto to rysował?!
DoGGi Game - Page 9 1988476332
http://www.thedca.org/WinnersGallery/1964BOS.jpg
Tak wygląda prawdziwy dalmatyńczyk!
Powrót do góry Go down
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 9 I_icon_minipostWto Maj 08, 2012 1:36 pm

Psy są kompletowane z zestawu posiadanych elementów wyglądu Wink. Przez to zostaje umożliwione dziedziczenie uszu, ogona, czy tułowia albo pyska. Dlatego, nie da się do końca odwzorować dokładnego wyglądu danej rasy - Przedstawiony obrazek np dalmka to zlepek kilkunastu obrazków, dzięki, którym jest dziedziczny wygląd Wink .To nie jest jeden cały obrazek.

*Żeby wygląd się nie wykrzaczył, psy musza mieć też podobne postawy Wink *
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 9 I_icon_minipostWto Maj 08, 2012 2:01 pm

KLIK < alaskan, basenji, retriever? ktoś o tym coś wie? z tego co pamiętam nie mogłam wybrać takiej rasy! chyba, że po prostu tego nie pamiętam, ale...
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 9 I_icon_minipostWto Maj 08, 2012 2:12 pm

Nieco prywaty...
Kłaniałabym się w pas za głos oddany na moją czarną niemczurkę Arię (wystawa psów rasowych - juniorzy). Psicę można znaleźć na pierwszej stronie, przedostatnia w szeregu... Smile Z góry dziękuję!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 9 I_icon_minipostWto Maj 08, 2012 2:22 pm

Zagłosowałam Smile Powodzenia Very Happy
Powrót do góry Go down
Bezbarwna92
Przyjaciel Zagrody
Bezbarwna92

Nick w grze : Bezbarwna
Liczba postów : 423

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 9 I_icon_minipostWto Maj 08, 2012 3:36 pm

Malto moj glos masz tez ja chyba jutro wystawiam moja wiec tez bede liczyla na glosy
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 9 I_icon_minipostSro Maj 09, 2012 1:10 am

A mógłby ktoś jeszcze zagłosować na ( kat. psy rasowe juniorzy ) mojego psa - suczkę rasy Rottweiler Somę ? Będę bardzo wdzięczna za każdy oddany głos. Smile
DoGGi Game - Page 9 36
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
koszolak
Już coś wie
koszolak

Liczba postów : 113

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 9 I_icon_minipostSro Maj 09, 2012 2:34 am

Również dołączyłam do gry. Jako koszi Smile Niestety zagłosowałam już na jakieś przypadkowe pieski (drobne problemy finansowe), ale przy następnej wystawie postaram się pomóc
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 9 I_icon_minipostSro Maj 09, 2012 2:50 am

A ja mam pytanie - gdzie można sprawdzić, ile głosów zdobył wystawiony na wystawę pies?
Kiedy klikam na zakładkę "Wystawy", pojawia mi się:
Cytat :
Twój pies kwalifikuje się do zapisów na wystawę w kategorii:
Psy rasowe - kategoria otwarta
uczestniczy w dzisiejszej wystawie: tak
aktualnie zapisany na jutrzejszą wystawę: nie
Warunki uczestnictwa w wystawie:
- smycz ringówka : tak
- higiena min. 80 %: nie
- umie chodzić przy nodze: tak
nie można zapisać

Brał udział w wystawach: 1 razy
Zwyciężył w wystawach: 0 razy
Czy to Zwyciężył w wystawach: 0 razy oznacza, że nie zdobył 10 głosów? Czy może zdobył tyle głosów, ale nie wygrał wystawy?

Edit:
A, już widzę, wystawa nadal trwa... Niemniej pytanie w sumie aktualne, z założeniem, że wystawa zostałaby już zakończona Very Happy
Powrót do góry Go down
wilczyca1000
Przyjaciel Zagrody
wilczyca1000

Nick w grze : wilczyca1000
Liczba postów : 1019

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 9 I_icon_minipostSro Maj 09, 2012 4:09 am

Super! Ja tam jestem wilczyca1000
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=801024
Nesqa
Raczkujący
Nesqa

Nick w grze : Nesqa
Liczba postów : 50

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 9 I_icon_minipostSro Maj 09, 2012 4:55 am

Spróbuję. Wink
Mój login - Nesqa.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1230712
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 9 I_icon_minipostSro Maj 09, 2012 5:08 am

To zwyciężył w wystawach oznacza ile razy wygrał pierwsze miejsce Razz A sprawdzić ilość głosów można wchodząc na wystawę i znajdując na liście swojego pieska, przed końcem wystawy.
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 9 I_icon_minipostSro Maj 09, 2012 5:46 am

ArinStreal napisał:
To zwyciężył w wystawach oznacza ile razy wygrał pierwsze miejsce Razz A sprawdzić ilość głosów można wchodząc na wystawę i znajdując na liście swojego pieska, przed końcem wystawy.
A jak się już wystawa skończy, nie ma możliwości sprawdzenia, ile głosów zebrało psisko?

I tak przy okazji - napisałam na oficjalnym forum, ale nie ma odpowiedzi, może szybciej dowiem się tutaj Smile
Czy w grze dopuszczalny jest chów wsobny? Jeśli tak, czy przynosi ze sobą jakieś straty? Jeśli nie, do którego pokolenia nie można ze sobą rozmnażać spokrewnionych psów?
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 9 I_icon_minipostSro Maj 09, 2012 6:17 am

No i mi psiak uciekł i czekam aż powróci, adresówkę ma;)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 9 I_icon_minipostSro Maj 09, 2012 6:22 am

Niestety aktualnie nie Sad Jedynie, jeśli piesek wygra swoją kategorię, to pojawia się na głównej w wystawach.
Chów wsobny jest aktualnie dopuszczany i nie ma żadnych komplikacji. Nie orientuję się jednak, czy esef planuje wprowadzić w tym zmiany.
Powrót do góry Go down
Sathilia
Przyjaciel Zagrody
Sathilia

Nick w grze : Sathilia
Liczba postów : 352

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 9 I_icon_minipostSro Maj 09, 2012 6:35 am

Ja bym też prosiła o głosy na mojego psa - Ramses, owczarek niemiecki (kategoria psy rasowe - juniorzy). Wygrać nie muszę, ale zależy mi przynajmniej, żeby mieć te 10 głosów do zaliczenia zadania.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=131262
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 9 I_icon_minipostSro Maj 09, 2012 6:49 am

Ja również prosiłabym o głosy dla Angeliny- owczarek niemiecki, junior. Pojawi się na jutrzejszej wystawie Smile
Na wygranej mi nie zależy, ale przyda się do zadania
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Marsh
Już coś wie
Marsh

Nick w grze : Flip Flap, ale nie wchodzę...
Liczba postów : 190

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 9 I_icon_minipostSro Maj 09, 2012 7:19 am

Login mam tam taki sam jak tu. Ogólnie gierka super. ArinStreal zagłosowałam na Księżycową Hrabinę Wink Zapraszam do zapraszania mnie do znajomych (wiem, bardzo logiczne zdanie xD)
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 9 I_icon_minipostSro Maj 09, 2012 8:09 am

No nareszcie,psinka ma moja roczek Smile Teraz komendy.Ta gra jest jeszcze prostsza niż howrse Laughing
Jestem jako Stella,przyjmuję wszystkie zaproszenia. Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Bezbarwna92
Przyjaciel Zagrody
Bezbarwna92

Nick w grze : Bezbarwna
Liczba postów : 423

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 9 I_icon_minipostSro Maj 09, 2012 8:12 am

Wystawiam na jutro na rasowe otwarta kategorie moja suczke Pepsi - prosiłabym o głosy. Zalezy mi na doknaniu z 10 głosami
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 9 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

DoGGi Game
Powrót do góry 
Strona 9 z 33Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 33  Next
 Similar topics
-
» DoGGi game - pytanie
» Blog o Doggi Game